Παρανοια Κουλογλου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
paralo
- Crazy poster

Re: Παρανοια Κουλογλου
oldjedi έγραψε::)
Δεν διαβασα ολοκληρο το κειμενο , αλλα τι το παραξενο λεει ο Κουλογλου ( τον οποιο δεν συμπαθω παρεπιπτοντως ) ;;
Και ειναι φυσιολογικο να υπαρχει αυτος ο πολεμος ..
Για ενα πολυ απλο λογο ..ΑΝ πετυχει το πειραμα του Τσιπρα για περιορισμο της λιτοτητας , με αναλογη αυξηση της αναπτυξης , θα ξεσηκωθουν οι λαοι της ΕΕ και θα ζητανε μια απο τα ιδια ... Και θα ειναι εκθετοι οσοι προπαγανδιζουν πως ο "τροπος" του Σοϊμπλε ειναι ο μοναδικος προς την επιτυχια ..
Προς τι λοιπον η εκπληξη για οσα λεει ο Κουλογλου περιγραφοντας αυτον τον πολεμο ;;
Egω ενα πρόσεξα σαν παραξενο:
Η Τρόυκα πριν τις εκλογές ηταν οι 3 λογιστες του ΔΝΤ που καναν τους ελεγχους στα Υπουργεια και τους τελειώσαμε μετά τις εκλογές.
Η καινουργια Τρόυκα αναδειχθηκαν οι 3 Θεσμοί, οι οποιοι ειναι ΕΚΤ/ΔΝΤ/ΕΕ.
Αυτούς τους 3 θεσμούς κατονομαζει ο ΚΟύλογλου οτι μας κανουν πόλεμο, με έμφαση στη Γερμανία.
Μπορεί να μην εχω καταλαβει καλά κι εγώ...δεν το αποκλειω... αλλά μια κλάψα μου βγάζει το άρθρο όταν συγκρίνει μισθούς ποδοσφαιριστών με χρηματα για το ελ.δημοσιο.
"Ειμαστε περισσότεροι σε αριθμό απο 11 μαντραχαλαδες που κλωστάνε το τόπι...ΠΡΕΠΕΙ να μας δώσετε λεφτά.. "
0 .
#ccc
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Mα σας παρακαλω δωστε μας λεφτα γιατι μας πολεματε να τι ζηταμε 2 ψωροδις μα γιατι μας κυνηγατε καλιε κυρια :cry_smiley07:
0 .
-
exomotis
- Chiprleader

Για κοιτα ενας θαυμασμος για Σοημπλε!!!
Ποιο σιγα ρε , σας πηραν ολους μαζι χαμπαρι.
Ποιο σιγα ρε , σας πηραν ολους μαζι χαμπαρι.
0 .