οσο περναει ο καιρος οι αριστεροι χαζευουν ολο και περισσοτερο
η μαλακυνση του εγκεφαλου σιγα αλλα σταθερα μολυνει τον εγκεφαλο
μεχρι στο τελος να γινει ζελες .....δεν κανω καμια πλακα
απο την ιδια ασθενεια πασχουν και τα λεγομενα δεξια τομαρια αλλα σε λιγο μικροτερο
βαθμο και μονο οι περιφανοι εθνικιστες στεκουν μονοι και κρατουν τις θερμοπυλες
οσο ασχολειται η αριστερα να προσωποποιει την πολιτικη
τοσο και οι απεναντι θα βγαινουν να υποστηριζουν το προσωπο και την πολιτικη του
εδω ομως υπαρχει μια διαφορα αυτη η δεξια αυτο το τυρι εβγαζε απο παντα
η αριστερα ειναι που εχει χασει το κεντρο της και δεν μπορει να το ξαναβρει
και μοιαζει σαν τον τρελο που αλυχταει μες στην νυχτα
αποποιωντας καθε ατομικη ευθυνη
Όταν ο Άδωνις πουλούσε χειρόγραφα του Ιησού
-
nemo
- Supreme poster

Re: Όταν ο Άδωνις πουλούσε χειρόγραφα του Ιησού
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Τον Βελόπουλο τον άκουσα με τα αυτιά μου να διαφημίζει τις επιστολές του Χριστού.
Ο Άδωνις που χ@σμενο τον έχω τον άκουσα να διαφημίζει το Κεφάλαιο του Έγκελς.
Kαι ο Άδωνις διαφήμιζε τις επιστολές του Χριστού. Υπάρχει βίντεο στο tweet του Βελόπουλου στο πρώτο ποστ. Ή μήπως κουφάθηκες ξαφνικά?

Ραν ταν πλαν έγραψε:Τα καλά και συμφέροντα ταις ψυχαίς και τσέπες ημών λένε και πράττουν οι άγιοι πατέρες.![]()
Τον Πλούτωνα τι τον πέρασες ρε;
Για κανα αιρετικό για να τους πάει κόντρα;
Η σωτηρία της τσέπης είναι μεγάλο πράγμα
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:pluton έγραψε:
Τον Βελόπουλο τον άκουσα με τα αυτιά μου να διαφημίζει τις επιστολές του Χριστού.
Ο Άδωνις που χ@σμενο τον έχω τον άκουσα να διαφημίζει το Κεφάλαιο του Έγκελς.
Το Κεφάλαιο του Γκαίμπελς τον άκουσες να διαφημίζει αλλά σε μπέρδεψε η κοντινή προφορά και η ίδια κατάληξη
των ονομάτων.
Εσύ ρε Πλούτωνα το έχεις διαβάσει το Κεφάλαιο του Έγκελς;
Αν ναι να σου κάνω μερικές ερωτήσεις πάνω σε κάτι απορίες που έχω στην εισαγωγή και στον επίλογο
γιατί εγώ δεν έχω προλάβει ακόμα να το μελετήσω λεπτομερώς;
Σας πήρε μια ώρα για να εντοπίσετε ότι έβαλα τον Ένγκελς; Αυτή την ώρα τι κάνατε ψάχνατε τον καθοδηγητή σας να επιβεβαιώσετε ποιανού είναι το Κεφάλαιο; και πάλι καλά εσύ χρειάστηκες μια ώρα, ο Λαχουρενιος, κάτσε να δω πόσο του χρειάστηκε....
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Απάντησα αναλυτικά στις υπεκφυγές σου. Εσύ κανείς την πάπια γιατί δεν σε συμφέρει.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

pluton έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Το Κεφάλαιο του Γκαίμπελς τον άκουσες να διαφημίζει αλλά σε μπέρδεψε η κοντινή προφορά και η ίδια κατάληξη
των ονομάτων.
Εσύ ρε Πλούτωνα το έχεις διαβάσει το Κεφάλαιο του Έγκελς;
Αν ναι να σου κάνω μερικές ερωτήσεις πάνω σε κάτι απορίες που έχω στην εισαγωγή και στον επίλογο
γιατί εγώ δεν έχω προλάβει ακόμα να το μελετήσω λεπτομερώς;
Σας πήρε μια ώρα για να εντοπίσετε ότι έβαλα τον Ένγκελς; Αυτή την ώρα τι κάνατε ψάχνατε τον καθοδηγητή σας να επιβεβαιώσετε ποιανού είναι το Κεφάλαιο; και πάλι καλά εσύ χρειάστηκες μια ώρα, ο Λαχουρενιος, κάτσε να δω πόσο του χρειάστηκε....
Δηλαδή τι εννοείς;
Ότι η συμβολή του Ένγκελς στη συγγραφή του Κεφαλαίου ήταν ανύπαρκτη και εμείς δεν το ξέραμε;
Για να το λες αυτό σίγουρα έχεις διαβάσει τον πρόλογο του Ριαζάνωφ στην πρώτη έκδοση του Κεφαλαίου
των Μαρξ-Ένγκελς, τον πρόλογο του Κάουτσκι στη ''λαϊκή έκδοση'' του το 1914, τον πρόλογο του Ένγκελς
στην Αγγλική μετάφραση του Κεφαλαίου το 1886, τον πρόλογο του Ένγκελς στην επανέκδοση του Κεφαλαίου
στα Γερμανικά το 1890 και τον επίλογο του κατά την ολοκλήρωση του τρίτου βιβλίου του έργου (περίοδος κατά την
οποία ο Μαρξ ήταν ήδη μακαρίτης) που αρνείται κατηγορηματικά την όποια συμβολή του στη συγγραφή του Κεφαλαίου
ώστε 150 χρόνια μετά να μη φέρει σε δύσκολη θέση τους μαρξιστομύστες Πλούτωνες του 21ου αιώνα.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Απάντησα αναλυτικά στις υπεκφυγές σου. Εσύ κανείς την πάπια γιατί δεν σε συμφέρει.
Ναι αλλά ο Ένγκελς δε έβαλε ούτε ένα κόμμα στη συγγραφή του Κεφαλαίου.
Φάε τώρα την τάπα σου και άλλη φορά να το σκέφτεσαι δέκα φορές όταν πας να τα βάλεις με τον Πλούτωνα.

0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Τα καλά και συμφέροντα ταις ψυχαίς και τσέπες ημών λένε και πράττουν οι άγιοι πατέρες.![]()
Τον Πλούτωνα τι τον πέρασες ρε;
Για κανα αιρετικό για να τους πάει κόντρα;
Πάνω απ' όλα.
Έχεις δει κάτι τσέπες που έχουν τα ράσα των παπάδων και των καλόγερων;
Μέχρι τους αστραγάλους φτάνουν.

1 .
-
pluton
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Πάνω απ' όλα.
Έχεις δει κάτι τσέπες που έχουν τα ράσα των παπάδων και των καλόγερων;
Μέχρι τους αστραγάλους φτάνουν.
Τι δουλειά έχουν οι τσέπες των ιερέων, εδώ έχουμε να κάνουμε με τον ασκητικό βίο των κομμουνιστών. Που διάβαζα και μου εκανε εντύπωση....
Κατά το φευγιο από τον Γράμμο, οι δυστυχείς αγωνιστές του ΔΣΕ ξυπόλυτοι, πεινασμένοι, γυμνοί, έτρεχαν να σώσουν το τομάρι τους.... Ο Μιλτιάδης Πορφυρογενης είχε πάρει μουλάρια για να μεταφέρει τις ΕΠΤΑ βαλίτσες του
και ανησυχούσε αν θα φτάσουν ασφαλείς στον κομμουνιστικό παράδεισο.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Τι δουλειά έχουν οι τσέπες των ιερέων, εδώ έχουμε να κάνουμε με τον ασκητικό βίο των κομμουνιστών. Που διάβαζα και μου εκανε εντύπωση....
Κατά το φευγιο από τον Γράμμο, οι δυστυχείς αγωνιστές του ΔΣΕ ξυπόλυτοι, πεινασμένοι, γυμνοί, έτρεχαν να σώσουν το τομάρι τους.... Ο Μιλτιάδης Πορφυρογενης είχε πάρει μουλάρια για να μεταφέρει τις ΕΠΤΑ βαλίτσες τουκαι ανησυχούσε αν θα φτάσουν ασφαλείς στον κομμουνιστικό παράδεισο.
Ωραία όλα αυτά. Κάτι για τον αντιπρόεδρο σου που έκανε εμπόριο με δήθεν επιστολές του Χριστού έχεις να πεις?
1 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Τι δουλειά έχουν οι τσέπες των ιερέων, εδώ έχουμε να κάνουμε με τον ασκητικό βίο των κομμουνιστών. Που διάβαζα και μου εκανε εντύπωση....
Κατά το φευγιο από τον Γράμμο, οι δυστυχείς αγωνιστές του ΔΣΕ ξυπόλυτοι, πεινασμένοι, γυμνοί, έτρεχαν να σώσουν το τομάρι τους.... Ο Μιλτιάδης Πορφυρογενης είχε πάρει μουλάρια για να μεταφέρει τις ΕΠΤΑ βαλίτσες τουκαι ανησυχούσε αν θα φτάσουν ασφαλείς στον κομμουνιστικό παράδεισο.
Ωραία όλα αυτά. Κάτι για τον αντιπρόεδρο σου που έκανε εμπόριο με δήθεν επιστολές του Χριστού έχεις να πεις?
Ναι τώρα θα σου πει.
Και μετά θα μας πει και για τον Ένγκελς που δεν έγραψε το Κεφάλαιο.
Και στο καπάκι ότι όταν ο Μεταξάς έδινε τον υπέρ βωμών και εστιών αντιφασιστικό και αντιναζιστικό αγώνα
ο Στάλιν ήταν σύμμαχος του Χίτλερ και μαζί ετοιμάζονταν να δώσουν τη Μακεδονία στους Σλάβους.
Πράγμα που αποδείχτηκε όταν βγήκε στη φόρα το σύμφωνο Πετριτσίου.
Και μετά θα μας βγάλει νοκ άουτ με την αποκάλυψη ότι οι αντάρτισσες του ΔΣΕ έκαναν παρτούζες στο βουνό.
Και μετά ότι ο Άρης τον έπαιρνε και βίαζε ανήλικα.
Και θα ρίξει και τη μπόμπα για την αμορφωσιά των ηγετών του ΚΚΕ, ΕΑΜ, ΕΛΑΣ και ΔΣΕ
που ήταν τσαγκάρηδες, γανωματήδες και εργάτες στη φάμπρικα και όχι απόφοιτοι της σχολής ευελπίδων
παρασημοφορημένοι από τους Γερμανούς ως ταγματασφαλήτες.
Και ότι δεν υπάρχουν παπάδες πούστηδες, κλέφτες και θεομπαίχτες.
Ούτε χριστέμποροι πολιτικοί της νδ.
Και μετά ό,τι άλλο του κατεβάσει η γκλάβα του για να μη χαλάσει το προφίλ του γερμανοτσολιά που με τόσο
κόπο δημιούργησε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

1 .