Sugar daddy-Sugar mama.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Sugar daddy-Sugar mama.

Δημοσίευσηαπό pluton » 10 Μαρ 2024, 13:56

Λαχουρένιος έγραψε:Τώρα υπερασπίζεσαι και την πορνεία? Θα μου πεις, είναι αναβάθμιση από τότε που υπερασπιζόσουν παιδέρες.

Όχι εγώ είμαι εναντίον της κοινοκτημοσύνης των γυναικών, στο μαρξισμός ήταν ιδεολογικός πυλώνας, είχα κάτι συντρόφους συναδέλφους που μου εξηγούσαν και τον λόγο που οι κομμουνιστές είναι υπέρ της κοινοκτημοσύνης. Εσείς στην ΚΟΒα σου αλλαξο γυναικιες κάνετε;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μαρ 2024, 16:52

pluton έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Τώρα υπερασπίζεσαι και την πορνεία? Θα μου πεις, είναι αναβάθμιση από τότε που υπερασπιζόσουν παιδέρες.

Όχι εγώ είμαι εναντίον της κοινοκτημοσύνης των γυναικών, στο μαρξισμός ήταν ιδεολογικός πυλώνας, είχα κάτι συντρόφους συναδέλφους που μου εξηγούσαν και τον λόγο που οι κομμουνιστές είναι υπέρ της κοινοκτημοσύνης. Εσείς στην ΚΟΒα σου αλλαξο γυναικιες κάνετε;

Δεν έχει σχέση αυτό που έλεγε ο Μαρξ με την πορνεία. Αν διάβαζες τι ποστάρεις αντί να αντιγράφεις άβουλα ό,τι βρίσκεις ή ότι σου στέλνουν θα το καταλάβαινες αυτό.

Αλλωστε είναι αυτονόητο πως με την κατάργηση των σημερινών σχέσεων παραγωγής εξαφανίζεται και η κοινοκτημοσύνη των γυναικών που απορρέει από αυτές, δηλαδή η επίσημη και ανεπίσημη πορνεία.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 10 Μαρ 2024, 17:07

Το πολύ πολύ θα μπορούσαν να κατηγορήσουν τους κομμουνιστές ότι θέλουν στη θέση μιας υποκριτικά σκεπασμένης κοινοκτημοσύνης των γυναικών να βάλουν μια επίσημη, ανοιχτόκαρδη κοινοκτημοσύνη των γυναικών.

Εσείς στην ΚΟΒα σας έχετε ανοιχτόκαρδη κοινοκτημοσύνη των γυναικών;

Δηλαδή για να σου πω την αλήθεια αυτό εδώ στον Πειραιά το λένε παρτουζα, αλλά ας το πούμε και ανοιχτόκαρδη κοινοκτημοσύνη των γυναικών, δεν έχω αντίρρηση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Μαρ 2024, 07:22

Προσπάθησε να μείνεις εντός θέματος, δε θα πάθεις κάτι :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 11 Μαρ 2024, 08:18

FB_IMG_1710081230080.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”