ο αριστερισμος φθανει στο τελος και στην ελλαδα κκε και διαφορα αριστερα κομματα
θα μας τελειωσουν -πρωτη φορα ειδα τοση αντιδραση απο την κοινωνια
κατι γραφικοι θα μεινουν
Mεταναστευτικο και ΜΚΟ
-
nemo
- Supreme poster

Re: Mεταναστευτικο και ΜΚΟ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
pluton
- Supreme poster

BaKXOS_Lysios έγραψε:pluton έγραψε:
Πηγή: Protagon.gr
Καλό το protagon αλλά το άρθρο να έχει έγκυρη υπογραφή απο Ευθυμάκη, Παπαναστασίου, ή Στασινό ρε συ...Μη μας βάζεις τους δευτεράντζες!....
https://www.facebook.com/xyzcontagion/p ... mwuaFPnbCl
Του Κώστα Γιαννακίδη
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

pluton έγραψε:Του Κώστα Γιαννακίδη
Είπα, μόνο Στασινό, Ευθημάκη και Παπαναστασίου καταδεχομαι να διαβάσω...
Ρε άιντε πάρε το σκουπίδι σου απο κει και τράβα που θα μας φέρεις να διαβάσουμε και protagon με fake δημοσιογράφους! Τι άλλο θα σκαρφιστείτε για να πλασάρετε τους δημοσιογραφικούς οχετούς σας ήθελα να ξερα....

0 .
-
pluton
- Supreme poster

BaKXOS_Lysios έγραψε:pluton έγραψε:Του Κώστα Γιαννακίδη
Είπα, μόνο Στασινό, Ευθημάκη και Παπαναστασίου καταδεχομαι να διαβάσω...![]()
Ρε άιντε πάρε το σκουπίδι σου απο κει και τράβα που θα μας φέρεις να διαβάσουμε και protagon με fake δημοσιογράφους! Τι άλλο θα σκαρφιστείτε για να πλασάρετε τους δημοσιογραφικούς οχετούς σας ήθελα να ξερα....
Ότι σου βάζω διάβαζε το άφοβα γιε μου μπας και ξεγκαβωθεις.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

pluton έγραψε:Ότι σου βάζω διάβαζε το άφοβα γιε μου μπας και ξεγκαβωθεις.
Διαβάζοντας ανύπαρκτα προπαγανδιστικά τρολ μόνο να γκαβωθεί μπορεί κανείς (όπως το χεις πάθει εσύ δηλαδή).
Συνέχισε με Ευθυμάκη και θα πας μπροστά!..

0 .
-
pluton
- Supreme poster

ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩ.
ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !
ΠΟΛΩΝΙΑ: "Δώστε μας τον δολοφόνο να τον δικάσουμε εμείς"
Την οργή των Πολωνών έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από παράνομους μετανάστες στην Κω, με τον Πολωνό πρωθυπουργό Ματέους Μοραβιέσκι να ζητά από την Ελλάδα να παραδώσει τον ύποπτο, ώστε να δικαστεί με τους πιο αυστηρούς νόμους.
«Θέλω 10 λεπτά με αυτόν τον άνδρα και να το “τελειώσω” εγώ», δήλωσε στο ΤLive στον Alpha, ο αδελφός της άτυχης 27χρονης Αναστάζιας Ρουμπίνσκα.
ΠΗΓH: pronews.gr,
ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !
ΠΟΛΩΝΙΑ: "Δώστε μας τον δολοφόνο να τον δικάσουμε εμείς"
Την οργή των Πολωνών έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από παράνομους μετανάστες στην Κω, με τον Πολωνό πρωθυπουργό Ματέους Μοραβιέσκι να ζητά από την Ελλάδα να παραδώσει τον ύποπτο, ώστε να δικαστεί με τους πιο αυστηρούς νόμους.
«Θέλω 10 λεπτά με αυτόν τον άνδρα και να το “τελειώσω” εγώ», δήλωσε στο ΤLive στον Alpha, ο αδελφός της άτυχης 27χρονης Αναστάζιας Ρουμπίνσκα.
ΠΗΓH: pronews.gr,
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

pluton έγραψε:ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !
Στήριξε κανείς τον συγκεκριμένο επειδή είναι μετανάστης;
Αλλά είπαμε...
BaKXOS_Lysios έγραψε:Διαβάζοντας ανύπαρκτα προπαγανδιστικά τρολ μόνο να γκαβωθεί μπορεί κανείς (όπως το χεις πάθει εσύ δηλαδή).![]()

0 .
-
pluton
- Supreme poster

BaKXOS_Lysios έγραψε:pluton έγραψε:ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !
Στήριξε κανείς τον συγκεκριμένο επειδή είναι μετανάστης;
Αλλά είπαμε...BaKXOS_Lysios έγραψε:Διαβάζοντας ανύπαρκτα προπαγανδιστικά τρολ μόνο να γκαβωθεί μπορεί κανείς (όπως το χεις πάθει εσύ δηλαδή).![]()
Δεν θες να καταλάβεις και λογικό είναι, οι προοδευτικοί δεν καταλαβαίνουν.
Αυτοί όλοι που ξεμπουκαρουν στην Ελλάδα, ξέρουμε ποιοι είναι;
Όχι φυσικά, σύμφωνα με την λογική των προοδευτικών είναι ,,καημένοι πρόσφυγες,,
Έχει πάει ποτέ στο μυαλό σας ότι οι περισσότεροι μπορεί να είναι εγκληματικά στοιχεία που στην πατρίδα τους να ήταν ο χειρότερος υπόκοσμος;
Άνθρωποι που στην πατρίδα τους έκαναν ανατριχιαστικά εγκλήματα;
Ότι μπορεί να είναι φυγόδικοι και καταζητούμενοι;
Ότι μπορεί να ήταν τρόφιμοι φυλακών;
Ότι μπορεί να είναι μέλη συμμοριών;
Ότι μάζεψαν τα λεφτά του ταξιδιού τους με εγκληματικές ενέργειες;
Όχι που να περάσει από το μυαλό σας, για εσάς είναι ,,καημένοι πρόσφυγες,,
Πες μου, ένας άνθρωπος που δεν είναι ριψοκίνδυνος, που δεν είναι στοιχείο τυχοδιωκτικό, θα πούλαγε το σπίτι του που τι να πιάσει μια λασποκαλυβα στο Αφγανιστάν η στο Σουδάν η Σομαλία για να ταξιδέψει χιλιάδες χιλιόμετρα, μέσα σε άπειρους κινδύνους να ληστευτει να αιχμαλωτιστεί και να πουληθεί σκλάβος (διότι σε πολλά από τα κράτη αυτά ισχύει η δουλεία) για να διακινδυνεύσει θαλασσινό ταξίδι, όταν οι περισσότεροι αν όχι όλοι δεν έχουν δει ποτέ τους θάλασσα;
Εσύ που ποτέ σου δεν έχεις πάει στο διάστημα, πας να κάνεις μια βόλτα στον πλανήτη Άρη; Πώς αυτοί που ποτέ δεν έχουν δει θάλασσα, ξεκινούν ένα ταξίδι που ακόμα και ναυτικοί το σκιάζονται; Έχω ταξιδέψει με βαρβατο κρουαζιερόπλοιο
στην θάλασσα της Λιβύης από Σικελία στην Τύνιδα και μετά Αίγυπτο άσε το κούνημα και το ξερατο, θάλασσα ατελείωτη και ήμουνα σε καράβι με την καμπίνα μου, με τουαλέτα, με φαγητό, όχι σε αυτό που μας έδειξαν.
0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

pluton έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Στήριξε κανείς τον συγκεκριμένο επειδή είναι μετανάστης;
Αλλά είπαμε...
Δεν θες να καταλάβεις και λογικό είναι, οι προοδευτικοί δεν καταλαβαίνουν.
Αυτοί όλοι που ξεμπουκαρουν στην Ελλάδα, ξέρουμε ποιοι είναι;
Όχι φυσικά, σύμφωνα με την λογική των προοδευτικών είναι ,,καημένοι πρόσφυγες,,
Έχει πάει ποτέ στο μυαλό σας ότι οι περισσότεροι μπορεί να είναι εγκληματικά στοιχεία που στην πατρίδα τους να ήταν ο χειρότερος υπόκοσμος;
Άνθρωποι που στην πατρίδα τους έκαναν ανατριχιαστικά εγκλήματα;
Ότι μπορεί να είναι φυγόδικοι και καταζητούμενοι;
Ότι μπορεί να ήταν τρόφιμοι φυλακών;
Ότι μπορεί να είναι μέλη συμμοριών;
Ότι μάζεψαν τα λεφτά του ταξιδιού τους με εγκληματικές ενέργειες;
Όχι που να περάσει από το μυαλό σας, για εσάς είναι ,,καημένοι πρόσφυγες,,
Πες μου, ένας άνθρωπος που δεν είναι ριψοκίνδυνος, που δεν είναι στοιχείο τυχοδιωκτικό, θα πούλαγε το σπίτι του που τι να πιάσει μια λασποκαλυβα στο Αφγανιστάν η στο Σουδάν η Σομαλία για να ταξιδέψει χιλιάδες χιλιόμετρα, μέσα σε άπειρους κινδύνους να ληστευτει να αιχμαλωτιστεί και να πουληθεί σκλάβος (διότι σε πολλά από τα κράτη αυτά ισχύει η δουλεία) για να διακινδυνεύσει θαλασσινό ταξίδι, όταν οι περισσότεροι αν όχι όλοι δεν έχουν δει ποτέ τους θάλασσα;
Εσύ που ποτέ σου δεν έχεις πάει στο διάστημα, πας να κάνεις μια βόλτα στον πλανήτη Άρη; Πώς αυτοί που ποτέ δεν έχουν δει θάλασσα, ξεκινούν ένα ταξίδι που ακόμα και ναυτικοί το σκιάζονται; Έχω ταξιδέψει με βαρβατο κρουαζιερόπλοιο
στην θάλασσα της Λιβύης από Σικελία στην Τύνιδα και μετά Αίγυπτο άσε το κούνημα και το ξερατο, θάλασσα ατελείωτη και ήμουνα σε καράβι με την καμπίνα μου, με τουαλέτα, με φαγητό, όχι σε αυτό που μας έδειξαν.
Από γενίκευση σε γενίκευση.... Τα παιδάκια είναι βρε ηλίθιε εγκληματίες και φυλακοβιοι; Τι άλλο θα σκαρφιστείτε για να χυσετε το ρατσιστικό σας δηλητήριο; Δεν είπε κανείς ότι όλοι είναι άγιοι κι ότι πρέπει να αγιοποιηθουν επειδή είναι απλά και μόνο πρόσφυγες και μετανάστες αλλά η μαλακία που υποστηρίζεις έχει καθαρά ρατσιστικό και δυσφημιστικο πρόσημο, και αποσκοπεί καθαρά στο μισανθρωπισμο.
Το ίδιο ισχύει και για το ότι για όλα τα μισογυνικα εγκλήματα φταίνε οι μετανάστες.... Ξεστραβωσου:
https://www.facebook.com/1161915478/pos ... 7S9Ucbxw6v
0 .
-
nemo
- Supreme poster

αναλογως τον πληθυσμο ενω οι λαθρο ειναι λιγοτεροι στην φυλακη ειναι περισσοτεροι
αλλα τι να πεις !
αλλα τι να πεις !
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες