οταν λεμε ψηφιζουμε ..τι καταλαβαινει κανεις;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: οταν λεμε ψηφιζουμε ..τι καταλαβαινει κανεις;

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Μάιος 2023, 09:18

Το ειπα και για τον λαχου το λεω και για σας γενικοτητες λετε για τι τι ψηφίζουμε
μολις γυρισω θα ξαναγραψω παλι γιατι ψηφιζω εγω
προσωπικα τι θελω να γινει με τον ψηφο μου και τι περιμενω ή μαλλον ας τα γραψω
1να μπει μια ταξη με το θεμα των λαθρο
2αστυνομευση
3παιδεια συν νηπιαγωγεια -αξιολογηση εκπαιδευτικων
4 λιγοτερο δημοσιο για τους πολιτες
5 πρωτογενης τομεας παραγωγης -πολιτικη
6 ενεργεια ευδαπ δρομοι χωρις διοδια -να κρατικοποιηθουν ξανα
και τουλαχιστον δυο τραπεζες εθνικη και αγροτικη
7εργατικες κατοικιες
8 δημογραφικο
9 μειωση της ανεργίας-υπαρχουν προγραμματα που δεν φτανουν στους ανεργους
και παρατηρειται το φαινομενο να υπαρχουν θεσεις εργασιας ενω οι ανεργοι
δεν γνωριζουν

σιγουρα κατι θα ξεχασα και ολα αυτα τα θεωρω ευκολα να αρχισουν
να μπαινουν σε μια σειρα προτεραιοτητας για να αρχισουν σιγα σιγα να υλοποιουνται
για να δωσουν μια πνοη ελπιδας στους ιθαγενεις ελλην
τουλαχιστον να μην σκεφτονται το πως θα ξενιτευτούν
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Μάιος 2023, 09:23

κανω λαθος ή μου φαινεται οτι ψηφίζετε για να βγει το κομμα σας ή να μην βγει
το αντιπαλο κομμα!
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 21 Μάιος 2023, 11:18

nemo έγραψε:κανω λαθος ή μου φαινεται οτι ψηφίζετε για να βγει το κομμα σας ή να μην βγει
το αντιπαλο κομμα!

Αν αφαιρέσεις την αντίληψη περί "λάθρο" και προσθέσεις 1-2 που άφησες απ' έξω (πχ οικολογία, περιβάλλον) αυτα που ανέφερες είναι και η (υποτιθέμενη) ατζέντα όλων σχεδόν των κομμάτων. Όλοι υποτίθεται ότι θα προσπαθήσουν να βελτιώσουν αυτά.
Αλλά το φτασιμο των στόχων γίνεται σταδιακά. Το πρώτο σκαλοπάτι είναι η κατάψυξη και μουμιοποίηση της δεξιάς. :D :D Ας ξεκινήσουμε από κει και τα άλλα θα έρθουν :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Μάιος 2023, 13:54

Φασολαδα έγραψε:Η προεκλογική περίοδος έδειξε οτι δεν υπάρχει άλλη λογική επιλογή εκτός Εθνικής Δημιουργίας.

Θα προδώσεις τον Κυριάκο ρε Φασολάδα? :D

nemo έγραψε:λαχου το διαβασα δυο φορες -δεν ειπες κατι προσωπικα το τι θελεις εσυ
απο ενα κυβερνων κομμα ΄΄λες μοναχα για συνεργασιες λες και αυτες θα λυσουν
τα διαχρονικα προβληματα ποια ομως; δεν αναφερεις κανενα
οσο για λαικισμο που σε ακουω να το λες συνεχεια -ολα τα κομματα λαικιζουν
ειναι αναποφευκτο να μην το κανουν ..σκεψου οτι ακομη και ο σταλιν λαικιζε

Ε τα χω γράψει αναλυτικά στο νήμα για το ΚΚΕ. Αυτό που γράφω είναι ότι είμαι υπερ της απλής αναλογικής και των κυβερνήσεων συνεργασίας γιατί αναγκάζουν τα αστικά κόμματα να αναδείξουν τις ομοιότητες τους και να σταματήσουν το θέατρο εκ του ασφαλούς.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Μάιος 2023, 13:56

BaKXOS_Lysios έγραψε:Αλλά το φτασιμο των στόχων γίνεται σταδιακά. Το πρώτο σκαλοπάτι είναι η κατάψυξη και μουμιοποίηση της δεξιάς. :D :D Ας ξεκινήσουμε από κει και τα άλλα θα έρθουν :yesyes:

Μου θυμίζεις κάτι νεοδημοκράτες και τζημερικούς που θέλουν να εξαφανιστεί η αριστερά :laugh1: Κανείς δε θα εξαφανίσει και δε θα μουμιοποιήσει κανένα. Χρειάζονται και οι δυο για να στηθεί το δικομματικό σύστημα και μια θα κυβερνάει ο ένας και μια ο άλλος.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 21 Μάιος 2023, 15:09

Λαχουρένιος έγραψε:Ε τα χω γράψει αναλυτικά στο νήμα για το ΚΚΕ. Αυτό που γράφω είναι ότι είμαι υπερ της απλής αναλογικής και των κυβερνήσεων συνεργασίας γιατί αναγκάζουν τα αστικά κόμματα να αναδείξουν τις ομοιότητες τους και να σταματήσουν το θέατρο εκ του ασφαλούς.

Αυτό που θέλει να σου πει είναι το παραδοσιακό κουτσουμπικό μότο "αν δεν ψηφίσεις ΚΚΚ ό,τι και να ψηφίσεις ίδιο είναι". Από την άλλη αυτό που θες εσύ να μας πεις με αυτό το νήμα είναι "αν δεν έχει τουφεκισμούς λάθρο και μπατρίδα ο,τι και να ψηφίσετε ίδιο είναι". Συνεννοηθείτε επιτέλους, μην σπαταλάτε άδικα τόσες σελίδες, τα περιττά data έχουν κάποιο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 21 Μάιος 2023, 16:08

Λαχουρένιος έγραψε: Κανείς δε θα εξαφανίσει και δε θα μουμιοποιήσει κανένα. Χρειάζονται και οι δυο για να στηθεί το δικομματικό σύστημα και μια θα κυβερνάει ο ένας και μια ο άλλος.

Εκεί κάνετε μεγάλο λάθος, εκεί είναι που το χάνετε οι κκεδες. Μόνο με προοδευτικά μικρά βήματα υπάρχει κάποια περίπτωση να παραμείνετε εντός κοινοβουλίου τα επόμενα χρόνια. Όχι πολεμώντας τα αριστερά κόμματα. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο καλύτερα για σας. :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Μάιος 2023, 16:18

αντε μετα να παει μπροστα αυτη η χωρα αλλων ντ αλλων απανταει σε λαχου
αλλων ντ αλλων παει και ψηφιζει

να καθησω εγω τωρα να του εξηγησω πως υποβαθμιζει την χωρα η εισοδος των λαθρο
αφου το ατομο και τα ατομα περιμενουν απο τους λαθρο στα επομενα χρονια
να ενσωματωθουν και να προοδευσουν σε μια προοδευτικη κοινωνια
αποτελουμενη απο ολα τα εθνη της αφρικης και της ασιας ..οκ !
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Μάιος 2023, 18:38

BaKXOS_Lysios έγραψε:Αυτό που θέλει να σου πει είναι το παραδοσιακό κουτσουμπικό μότο "αν δεν ψηφίσεις ΚΚΚ ό,τι και να ψηφίσεις ίδιο είναι". Από την άλλη αυτό που θες εσύ να μας πεις με αυτό το νήμα είναι "αν δεν έχει τουφεκισμούς λάθρο και μπατρίδα ο,τι και να ψηφίσετε ίδιο είναι". Συνεννοηθείτε επιτέλους, μην σπαταλάτε άδικα τόσες σελίδες, τα περιττά data έχουν κάποιο περιβαλλοντικό αποτύπωμα. :pardon:

Μπορείς να γράφεις την δική σου γνώμη αντί να προσπαθείς να φιμώσεις τους άλλους αλλά αυτό προυποθέτει να έχεις επιχειρήματα υπέρ της θέσης σου :dunno:

BaKXOS_Lysios έγραψε:Εκεί κάνετε μεγάλο λάθος, εκεί είναι που το χάνετε οι κκεδες. Μόνο με προοδευτικά μικρά βήματα υπάρχει κάποια περίπτωση να παραμείνετε εντός κοινοβουλίου τα επόμενα χρόνια. Όχι πολεμώντας τα αριστερά κόμματα. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε τόσο καλύτερα για σας. :yesyes:

Τα προοδευτικά μικρά βήματα είναι η ιδιωτικοποίηση του ρεύματος, το τρίτο μνημόνιο και το υπερταμείο? Άστο φίλε δε θα πάρουμε. Κοροιδέψατε πολύ τον κόσμο το '15-'19 και δεν θα ξεχαστούν όλα αυτά έτσι εύκολα.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”