πολυ καλα εκανε ο συριζα και προσπαθει να παρει ψηφους και απο ακρα δεξια
και απο την καραμαλνικη δεξια -σωστη τακτικη -αν και καθυστερησε
ο μακακας 0και για αυτο τον λεω και χαζο παιντι
αφου δεν υπαρχει πασοκ -που ξεχνανε ορισμενοι οτι το πασοκ διελυσε το κκε
το κεντρο και λεηλατησε και την δεξια
Συριζαυγιτισμός
-
- Supreme poster
Re: Συριζαυγιτισμός
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
- Supreme poster
Ραν ταν πλαν έγραψε:pluton έγραψε:
Έλα ρε όλοι οι αριστεροί είστε χρυσαυγιτες, δες πχ τους τραμπούκους του ΚΚΕ στα ναυπηγεία, θα μπορούσε να τον σκοτώσουν τον άνθρωπο έχουν την ίδια εγκληματική λογική με τον Ρουπακιά, απλά δεν διώκονται διότι είναι οι Ηρακλεις του συστήματος.
Ο ''άνθρωπος'' είναι γνωστός δεξιός τραμπούκος με μεγάλη πορεία στον εργοδοτικό συνδικαλισμό που ως απεργοσπάστης προκαλούσε χυδαία, μαζί με άλλους τραμπούκους, τους απεργούς και τη διοίκηση του συνδικάτου μετάλλου που βρισκόταν έξω από τα ναυπηγεία Ελευσίνας.
Κάποτε τον ίδιο και κάτι άλλους σαν κι αυτόν τον προστάτευαν οι ποινικοί εγκληματίες της χα και παρίστανε το γκιουλέκα στους χώρους εργασίας με τις πλάτες της εργοδοσίας.
Άρπαξε λοιπόν ένα πρώτο γύρο από φάπες και έπεται και ο δεύτερος αν δε συμμαζευτεί.
Ένας τραμπούκος μέσα στα αίματα, αυτοί που βούτηξαν τα χέρια τους στο αίμα του τι είναι;
Εγώ χαίρομαι ιδιαίτερα να τραμπουκιζουν οι ΚΚΕδες, οργανωμένες ένοπλες μειοψηφίες, με την ανοχή της μεταπολιτευτικής σαπιλας, επιβάλουν απεργίες και καταστροφή της βιομηχανίας στην Ελλάδα.
Αυτό έκαναν πάντα, έτσι για να μη λέμε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έφεραν πτώχευση, φυσικά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ αλλά και η συνδικαλιστική αλητεία του ΚΚΕ έφεραν πτώχευση. Έτσι κλείστηκαν οι βιομηχανίες η ναυπηγοκατασκευαστικη ζώνη, ο Πίτσος κλπ κλπ κλπ
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
- Extreme poster
Ραν ταν πλαν έγραψε:Άρπαξε λοιπόν ένα πρώτο γύρο από φάπες και έπεται και ο δεύτερος αν δε συμμαζευτεί.
Τι έγινε ήρθε στη συριζαυγή κι ο Ραν; Καλως όρισες Ραν!
.gif)
0 .
-
- Kalamata Lover
BaKXOS_Lysios έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Άρπαξε λοιπόν ένα πρώτο γύρο από φάπες και έπεται και ο δεύτερος αν δε συμμαζευτεί.
Τι έγινε ήρθε στη συριζαυγή κι ο Ραν; Καλως όρισες Ραν!
Ο ''Ραν'' ήταν, είναι και θα παραμείνει αταλάντευτα στο μετερίζι της υπεράσπισης των εργατικών δικαιωμάτων και θα επικροτεί κάθε δυναμική ενέργεια εναντίον των μαντρόσκυλων της εργοδοσίας.
Η κόκκινη τρομοκρατία είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι της εργοδοσίας και το ΚΚΕ ξέρει πολύ καλά ότι αυτή η γλώσσα είναι η μόνη που μπορεί κάποιος να συνεννοείται μαζί τους.

Ποιος δε θυμάται τους στην υπηρεσία της εργοδοσίας παλικαράδες της χα που όταν τα βρήκαν σκούρα και κατάλαβαν ότι πάνε για μπουζού άρχισαν τα καρφώματα μεταξύ τους και τα κλάματα για το ότι οτιδήποτε έκαναν το έκαναν γιατί ήταν άρρωστες οι μανούλες τους.

1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
- Extreme poster
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Η κόκκινη τρομοκρατία είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι της εργοδοσίας
Δεν διαφωνώ για το ποιόν και τι ρόλο βαρουσε ο συγκεκριμένος όμως τι ακριβώς σας έκανε; Αν απλά γαυγιζε κι έλεγε μαλακίες ποιος ο λόγος να τον βαρέσετε; Απεργοσπάστες υπάρχουν πάντα. Αν σήκωσε πρώτος χέρι το καταλαβαίνω να αμυνθείς. Αλλά αυτά τα "κόκκινες τρομοκρατίες" και μαλακίες τα βρίσκω ίδιου επιπέδου με τα αβγουλίστικα γραφικά ντου.
0 .
-
- Kalamata Lover
BaKXOS_Lysios έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Η κόκκινη τρομοκρατία είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν οι θρασύδειλοι τραμπούκοι της εργοδοσίας
Δεν διαφωνώ για το ποιόν και τι ρόλο βαρουσε ο συγκεκριμένος όμως τι ακριβώς σας έκανε; Αν απλά γαυγιζε κι έλεγε μαλακίες ποιος ο λόγος να τον βαρέσετε; Απεργοσπάστες υπάρχουν πάντα. Αν σήκωσε πρώτος χέρι το καταλαβαίνω να αμυνθείς. Αλλά αυτά τα "κόκκινες τρομοκρατίες" και μαλακίες τα βρίσκω ίδιου επιπέδου με τα αβγουλίστικα γραφικά ντου.
Ενημερώσου για το τι ακριβώς συμβαίνει στα ναυπηγεία Ελευσίνας και για το ποιες μεθόδους χρησιμοποιεί η εργοδοσία, με τη συνεργασία βρόμικων ''συνδικαλιστών'' της δακε,
για να εκβιάσει τους εργάτες να δεχθούν μείωση μισθών και παραίτηση από την καταβολή δεδουλευμένων και έλα μετά να μιλήσουμε για την αδικοπραξία της κόκκινης τρομοκρατίας.
0 .
-
- Extreme poster
Ραν ταν πλαν έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Δεν διαφωνώ για το ποιόν και τι ρόλο βαρουσε ο συγκεκριμένος όμως τι ακριβώς σας έκανε; Αν απλά γαυγιζε κι έλεγε μαλακίες ποιος ο λόγος να τον βαρέσετε; Απεργοσπάστες υπάρχουν πάντα. Αν σήκωσε πρώτος χέρι το καταλαβαίνω να αμυνθείς. Αλλά αυτά τα "κόκκινες τρομοκρατίες" και μαλακίες τα βρίσκω ίδιου επιπέδου με τα αβγουλίστικα γραφικά ντου.
Ενημερώσου για το τι ακριβώς συμβαίνει στα ναυπηγεία Ελευσίνας και για το ποιες μεθόδους χρησιμοποιεί η εργοδοσία, με τη συνεργασία βρόμικων ''συνδικαλιστών'' της δακε,
για να εκβιάσει τους εργάτες να δεχθούν μείωση μισθών και παραίτηση από την καταβολή δεδουλευμένων και έλα μετά να μιλήσουμε για την αδικοπραξία της κόκκινης τρομοκρατίας.
Όσο βρομικος και παπάρας και να ήταν δεν ξέρω τι θα μπορούσε να καταφέρει να κάνει σε μια απεργιακή κινητοποίηση εκτός από το να γκρινιάζει να βριζει κλπ
Αν δεν άσκησε σωματική βία προς το πλήθος από την μεριά του απλά πιάστηκε στα χέρια με κάποιους πάνω στην ένταση. Δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να σας κάνει υπερήφανους. Υπερήφανοι μπορείτε να είστε για τη συμμετοχή στην απεργία και την αντίσταση, όχι επειδή δειρατε έναν ηλίθιο απεργοσπάστη.
0 .
-
- Ultimate Stalker
Ο Τσίπρας γιατί δεν προσκαλεί τον Βελόπουλο στην προοδευτική κυβέρνηση μπας και βγουν τα κουκιά? 

0 .
-
- Supreme poster
BaKXOS_Lysios έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Όσο βρομικος και παπάρας και να ήταν δεν ξέρω τι θα μπορούσε να καταφέρει να κάνει σε μια απεργιακή κινητοποίηση εκτός από το να γκρινιάζει να βριζει κλπ
Αν δεν άσκησε σωματική βία προς το πλήθος από την μεριά του απλά πιάστηκε στα χέρια με κάποιους πάνω στην ένταση. Δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να σας κάνει υπερήφανους. Υπερήφανοι μπορείτε να είστε για τη συμμετοχή στην απεργία και την αντίσταση, όχι επειδή δειρατε έναν ηλίθιο απεργοσπάστη.
βρηκα το νημα!!!!! ημουν σε ενα γραφειο και λεγαμε μαλακιουλες
και μπαινει ενας τυπος μπλα μπλα και τα λοιπα και του δινει ενα φακελο
γιατι πραγμα ειναι του λεω -για το κκε μου λεει για να εχω το κεφαλι μου ησυχο

.gif)
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
- Kalamata Lover
nemo έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Όσο βρομικος και παπάρας και να ήταν δεν ξέρω τι θα μπορούσε να καταφέρει να κάνει σε μια απεργιακή κινητοποίηση εκτός από το να γκρινιάζει να βριζει κλπ
βρηκα το νημα!!!!! ημουν σε ενα γραφειο και λεγαμε μαλακιουλες
και μπαινει ενας τυπος μπλα μπλα και τα λοιπα και του δινει ενα φακελο
γιατι πραγμα ειναι του λεω -για το κκε μου λεει για να εχω το κεφαλι μου ησυχο
![]()
Είσαι στην πραγματικότητα τόσο ''*τζήμερος'' ή παίζεις ρόλο;
*Το ''τζήμερος'' μεταφράζεται αν θέλεις στην κοινότερη μεταξύ Ελλήνων προσφώνηση.

0 .