Adminović έγραψε:Όχι στους Ζαραλίκους τους Κανάκηδες και τους Μιθριδάτες που μας χρεοκόπησαν.
+1

Adminović έγραψε:Όχι στους Ζαραλίκους τους Κανάκηδες και τους Μιθριδάτες που μας χρεοκόπησαν.

Προέλλην έγραψε:Adminović έγραψε:Όχι στους Ζαραλίκους τους Κανάκηδες και τους Μιθριδάτες που μας χρεοκόπησαν.
+1

Adminović έγραψε:ΜΟΝΟ ΚΟΥΛΗΣ
ΝΑ ΠΑΕΙ 500% ΤΟ ΧΡΕΟΣ, ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΟΚΟΜΠΛΟΚΟ ΟΙ ΕΥΡΩΠΕΗ

Φασολαδα έγραψε:Λογικό ακούγεται. Σιγά μην ακούσουμε τι λαική φωνή αυτών που ακούνε τραπ, Ζαραλικο, Κανάκη και αλληλομαχαιρώνονται στους δρόμους για τα αθλητικά.

Λαχουρένιος έγραψε:Φασολαδα έγραψε:Λογικό ακούγεται. Σιγά μην ακούσουμε τι λαική φωνή αυτών που ακούνε τραπ, Ζαραλικο, Κανάκη και αλληλομαχαιρώνονται στους δρόμους για τα αθλητικά.
Για την ΔΑΠάρα λες? Τι να γίνει, δημοκρατία έχουμε. Ακόμα και τα γαλάζια σκουπίδια έχουν δικαίωμα ψήφου.

Φασολαδα έγραψε:Τίποτα δεν έχω να πώ διότι δεν υπάρχει κάτι να ειπωθεί. Τα μεγάλα προβλήματα της Ελλάδας θα λήξουν οταν ο μέσος αριστερός ψηφοφόρος/ιδεολόγος θα ακούει αριστερά και θα αλλάζει πεζοδρόμιο. Οπως έγινε στη σοβιετια.

Λαχουρένιος έγραψε:Φασολαδα έγραψε:Τίποτα δεν έχω να πώ διότι δεν υπάρχει κάτι να ειπωθεί. Τα μεγάλα προβλήματα της Ελλάδας θα λήξουν οταν ο μέσος αριστερός ψηφοφόρος/ιδεολόγος θα ακούει αριστερά και θα αλλάζει πεζοδρόμιο. Οπως έγινε στη σοβιετια.
Πες το ξεκάθαρα ρε παιδί μου, θες να κάνει χούντα ο Μητσοτάκης για να μην φύγει από την καρέκλα ποτέ. Σε δημοκρατική κοινωνία ποτέ δε θα γίνει αυτό που λες.

Φασολαδα έγραψε:Φαντασιώσεις. Οι μοναδικοί που ονειρεύονται χούντα στην Ελλάδα του '23 είναι οι κουκουέδες.
Ευτυχώς τους πήραμε είδηση όταν ο Θ. Τζήμερος ρώτησε τον Παφίλη "Αν εκλεγεί το ΚΚΕ θα ξαναγίνουν εκλογές?" με τον Παφίλη να αποκρίνεται χασκογελώντας: "Κάθε μέρα"
.gif)

Λαχουρένιος έγραψε:Φασολαδα έγραψε:Ευτυχώς τους πήραμε είδηση όταν ο Θ. Τζήμερος ρώτησε τον Παφίλη "Αν εκλεγεί το ΚΚΕ θα ξαναγίνουν εκλογές?" με τον Παφίλη να αποκρίνεται χασκογελώντας: "Κάθε μέρα"
Μεγάλο τσακάλι ο Τζήμερος. Είναι ο πρώτος που αποκάλυψε ότι το ΚΚΕ υποστηρίζει την δικτατορία του προλεταριάτου![]()