Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –
-
Perseus1966
- Extreme poster

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –
Από το πρωί τα γνωστά παπαγαλάκια προσπαθούν να μας πουν ότι για όλα φταίει ο σταθμάρχης ή οι εργαζόμενοι γενικότερα.
Γαργάρα οι ελλείψεις στο δίκτυο, η κακή συντήρηση και όλα όσα έχουν παρατηρηθεί εδώ και πολύ καιρό.
Γαργάρα οι ελλείψεις στο δίκτυο, η κακή συντήρηση και όλα όσα έχουν παρατηρηθεί εδώ και πολύ καιρό.
2 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
vallon
- Supreme poster

Re: Τραγωδία στα Τέμπη: «Πεδίο μάχης» θυμίζουν τα νοσοκομεία της Λάρισας μετά τη σύγκρουση των τρένων –
Μα η ουσία βρίσκεται στο ότι η παραίτηση καραμανλή πάει να σκεπάσει το κεφάλαιο ευθυνών
Για εμένα έχει ευθύνες καθώς και όλος ο μηχανισμός του που έπρεπε να προστατέψει την ασφάλεια των επιβατών,
Θέλω να δω αν θα ξαναμπεί κανείς σε τραίνο...
Για εμένα έχει ευθύνες καθώς και όλος ο μηχανισμός του που έπρεπε να προστατέψει την ασφάλεια των επιβατών,
Θέλω να δω αν θα ξαναμπεί κανείς σε τραίνο...
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
pluton
- Supreme poster

vallon έγραψε:pluton έγραψε:Δεν είμαστε με τα καλά μας δεν πάμε καλά, άκουσε κόσμε παραιτήθηκε υπουργός για το ατύχημα στα Τέμπη.
Παραίτηση υπουργού στην Ελλάδα των χοντροπετσων μεταπολιτευτικων πολιτικάντηδων.
Ρε είστε καλά; Είδατε στο Μάτι, στην Μάνδρα να παραιτηθεί κανείς; Έκανε ο Αλ6ς μια σικέ συνεδρίαση και την άλλη μέρα βγήκε ο Τόσκας και είπε τα έκανα όλα καλά.... Αυτή είναι η μεταπολίτευση, τώρα πάτε να χαλάσετε το μαγαζί; Άκου παραίτηση!
Βλέπεις τη διαφορά ανάμεσα σε πολιτικούς που έχουν κότσια και πολιτικούς που είναι ακρίδες;
σιγά μην παραιτηθεί ο μητσοτάκης...
πάτσης
νικολάου κλπ
αυτοί δεν θα παραιτούνταν με τίποτα
Είσαι για τα σίδερα, στον κάθε τομέα υπάρχει υπεύθυνος υπουργός, παραιτήθηκε ο υπουργός εγώ δεν θυμάμαι ποτέ να έχει ξανασυμβεί αυτό, ο μόνος υπουργός που παραιτήθηκε ήταν ο Μπαλόπουλος επί Γ Παπαδοπούλου.
Και παραιτήθηκε για τις αβλεψιες μιας ιδιωτικής επιχείρησης ΤΡΑΝΣΟΣΕ δεν είναι δημόσια επιχείρηση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
nemo
- Supreme poster

εγω δεν θα σταθω στο καθεαυτο δυστύχημα αλλα στην συμπεριφορα και στον λογο των ελ που σκουζουν
στα ραδιοφωνα και στα μμε ...τι ξεφτιλισμος ειναι τουτοςκαι τι σκατα εχουν στο κεφαλι τους ;!
καμια ντροπη καμια αξιοπρεπεια θα ξαναψηφισουν τους ιδιους και τους ιδιους -ξεφτιλισμενοι καπροι
στα ραδιοφωνα και στα μμε ...τι ξεφτιλισμος ειναι τουτοςκαι τι σκατα εχουν στο κεφαλι τους ;!
καμια ντροπη καμια αξιοπρεπεια θα ξαναψηφισουν τους ιδιους και τους ιδιους -ξεφτιλισμενοι καπροι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
vallon
- Supreme poster

pluton έγραψε:vallon έγραψε:
Βλέπεις τη διαφορά ανάμεσα σε πολιτικούς που έχουν κότσια και πολιτικούς που είναι ακρίδες;
σιγά μην παραιτηθεί ο μητσοτάκης...
πάτσης
νικολάου κλπ
αυτοί δεν θα παραιτούνταν με τίποτα
Είσαι για τα σίδερα, στον κάθε τομέα υπάρχει υπεύθυνος υπουργός, παραιτήθηκε ο υπουργός εγώ δεν θυμάμαι ποτέ να έχει ξανασυμβεί αυτό, ο μόνος υπουργός που παραιτήθηκε ήταν ο Μπαλόπουλος επί Γ Παπαδοπούλου.
Και παραιτήθηκε για τις αβλεψιες μιας ιδιωτικής επιχείρησης ΤΡΑΝΣΟΣΕ δεν είναι δημόσια επιχείρηση.
πλέον πάντως πολύτωνα μην ξαναμπείς σε τραίνο , ή αλλιώς να έχεις υπ όψιν σου ότι μπορεί και να πεθάνεις μέσα στη φωτιά που θα ξεσπάσει μετά τον εκτροχιασμό.
Μην πιστεύεις ότι θα αλλάξει τίποτα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
pluton
- Supreme poster

vallon έγραψε:pluton έγραψε:
πλέον πάντως πολύτωνα μην ξαναμπείς σε τραίνο , ή αλλιώς να έχεις υπ όψιν σου ότι μπορεί και να πεθάνεις μέσα στη φωτιά που θα ξεσπάσει μετά τον εκτροχιασμό.
Μεταπολίτευση δεν θέλατε, μη μιλάτε τώρα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Adminović
- Sloboda Narodu

pluton έγραψε:vallon έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()
Χούντα θέλουμε.
Για να έχουμε ακόμα χειρότερο δίκτυο.
Στα χρόνια της Χούντας, το 1968 και το 1972 έγιναν δύο συγκλονιστικά δυστυχήματα με αμαξοστοιχίες στο Δερβένι και στη Λάρισα
1 .

-
pluton
- Supreme poster

Adminović έγραψε:pluton έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()
Χούντα θέλουμε.
Για να έχουμε ακόμα χειρότερο δίκτυο.![]()
Στα χρόνια της Χούντας, το 1968 και το 1972 έγιναν δύο συγκλονιστικά δυστυχήματα με αμαξοστοιχίες στο Δερβένι και στη Λάρισα
Διεφθαρμένους πολιτικούς θέλετε, χορταστε.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

pluton έγραψε:Adminović έγραψε:
Χούντα θέλουμε.
Για να έχουμε ακόμα χειρότερο δίκτυο.![]()
Διεφθαρμένους πολιτικούς θέλετε, χορταστε.
Τους αδιάφθορους της Χούντας θέλουμε.
Να μασάνε χρήμα και να μην τολμάει να μιλήσει και κάνεις.
1 .