Σοβιετικος υπουργος αρνειται να συναντησει εργαζομενους

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Re: Σοβιετικος υπουργος αρνειται να συναντησει εργαζομενους

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 16 Απρ 2015, 17:12

Έχω ακούσει διάφορες θεωρίες αλλά δεν έχω πειστεί ακόμη.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 16 Απρ 2015, 17:28

Kauldron έγραψε:Ποιά Αυγή ρε μπούφο?

Πάρε από το Βήμα:

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=694611

Στο άτυπο Συμβούλιο Ενέργειας της ΕΕ ο Π. Λαφαζάνης
Θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη και Πέμπτη στη Ρίγα της Λεττονίας
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/04/2015 19:05

Πάρε ένα για ΄σενα:

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
Εικόνα

κι ένα για τον Ποντικό (μια που στηρίζει κουκουλοφόρους):

Εικόνα

Σου άρεσε?

Εγω εβαλα δυο πηγες...Αν δεν μεταφερανε την αληθεια το παραπονο σου σε αυτες οχι σε μενα..

Κατα τα λοιπα, ο Λαφαζανωφ ειναι γνωστο οτι εχει ενα ..προβληματακι με τους εργαζομενους στις Σκουριες, δεν ειναι νεο...Υπουργος αριστερης κυβερνησης βρισκεται σε συγκρουση με χιλιαδες εργαζομενους...Γνωστο και αυτο..
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα :s_crazy

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 16 Απρ 2015, 17:30

Alkiviades έγραψε:Η γνωστή γραμμή παραγωγής του πίθηκα: ανοίγει νήμα, τον πίνει, ανοίγει νήμα, τον πίνει κ.ο.κ. εις το διηνεκές :D

Τρολολενιν δεν βαρεθηκες να αναμασας τα ιδια και τα ιδια...Χειροτερος απο ξεκουρδιστο γραμμοφωνο εχεις γινει..Πιο βαρετος και απο τους μονολογους του Κουτσιουμπα εχουνε γινει τα γραφομενα σου..Συνελθε!
0 .

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 16 Απρ 2015, 17:32

Northern Spirit έγραψε:
Alkiviades έγραψε:Η γνωστή γραμμή παραγωγής του πίθηκα: ανοίγει νήμα, τον πίνει, ανοίγει νήμα, τον πίνει κ.ο.κ. εις το διηνεκές :D

Τρολολενιν δεν βαρεθηκες να αναμασας τα ιδια και τα ιδια...Χειροτερος απο ξεκουρδιστο γραμμοφωνο εχεις γινει..Πιο βαρετος και απο τους μονολογους του Κουτσιουμπα εχουνε γινει τα γραφομενα σου..Συνελθε!

Ναι ρε γμτ, είναι γεγονός ότι δεν είμαι τόσο διασκεδαστικός όσο εσύ, που αυτογελοιοποιείσαι σε όλα τα νήματα, αυτοτρομπονιάζεσαι και δεν καταλαβαίνεις τι ανεβάζεις, με αποτέλεσμα να προκαλείς ακατασχετους γέλωτες και γενικώς να διασκεδάζεις τα πλήθη :D

Είναι αληθεια, μπροστά σου είμαι βαρετός και πεζός :s_crazy
0 .

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 16 Απρ 2015, 17:39

Alkiviades έγραψε:
Northern Spirit έγραψε:

Ναι ρε γμτ, είναι γεγονός ότι δεν είμαι τόσο διασκεδαστικός όσο εσύ, που αυτογελοιοποιείσαι σε όλα τα νήματα, αυτοτρομπονιάζεσαι και δεν καταλαβαίνεις τι ανεβάζεις, με αποτέλεσμα να προκαλείς ακατασχετους γέλωτες και γενικώς να διασκεδάζεις τα πλήθη :D

Οπως σου εχω πει και αλλες φορες οι αναφορες σε αυτοτρομπονιασματα, αυτογελοιοποιησεις κλπ οταν προερχονται απο τσιφτετελληνες και μαλιστα της συνομοταξιας των σταλινικων απλα με κανουνε να γελαω...Μονο που επειδη ενα αστειο επαναλαμβανομενο κατανταει βαρετο πλεν με κανετε να χαζμπουριεμαι οταν διαβαζω την συνηθη επαναληψη..

Για να ξανααποκτησω λιγο ενδιαφερον και να διασκεδασω καπως, πλεον οταν ανοιγω ενα νημα βαζω στοιχημα με τον εαυτο μου για το ποτε θα εμφανιστεις εσυ η ο χελωνος να γραψετε την γνωστη μουφα..Μερικες φορες αργειτει και με απογοητευετε.. :D
0 .

mitsokollias

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 16 Απρ 2015, 19:23

Northern Spirit έγραψε:
Kauldron έγραψε:Ποιά Αυγή ρε μπούφο?

Πάρε από το Βήμα:

http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=694611

Στο άτυπο Συμβούλιο Ενέργειας της ΕΕ ο Π. Λαφαζάνης
Θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη και Πέμπτη στη Ρίγα της Λεττονίας
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/04/2015 19:05

Πάρε ένα για ΄σενα:

Εικόνα

κι ένα για τον Ποντικό (μια που στηρίζει κουκουλοφόρους):

Εικόνα

Σου άρεσε?

Εγω εβαλα δυο πηγες...Αν δεν μεταφερανε την αληθεια το παραπονο σου σε αυτες οχι σε μενα..

Κατα τα λοιπα, ο Λαφαζανωφ ειναι γνωστο οτι εχει ενα ..προβληματακι με τους εργαζομενους στις Σκουριες, δεν ειναι νεο...Υπουργος αριστερης κυβερνησης βρισκεται σε συγκρουση με χιλιαδες εργαζομενους...Γνωστο και αυτο..

Εξ άλλου γι αυτό πήγε στη Λετονία για να μη τους δεχτεί. Αυτό δεν ήθελες να πεις?
0 .

mitsokollias

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 16 Απρ 2015, 19:27

Northern Spirit έγραψε:
Alkiviades έγραψε:
Northern Spirit έγραψε:

Οπως σου εχω πει και αλλες φορες οι αναφορες σε αυτοτρομπονιασματα, αυτογελοιοποιησεις κλπ οταν προερχονται απο τσιφτετελληνες και μαλιστα της συνομοταξιας των σταλινικων απλα με κανουνε να γελαω...Μονο που επειδη ενα αστειο επαναλαμβανομενο κατανταει βαρετο πλεν με κανετε να χαζμπουριεμαι οταν διαβαζω την συνηθη επαναληψη..

Για να ξανααποκτησω λιγο ενδιαφερον και να διασκεδασω καπως, πλεον οταν ανοιγω ενα νημα βαζω στοιχημα με τον εαυτο μου για το ποτε θα εμφανιστεις εσυ η ο χελωνος να γραψετε την γνωστη μουφα..Μερικες φορες αργειτει και με απογοητευετε.. :D

Κι εγώ γελάω με τσιφτετέλληνες που τους σουτάραμε στην Αγγλία και μισούν όλους εμας τους ικανούς που παραμείναμε στην Ελλάδα και την κρατάμε όρθια με ένα κάρο φόρους αλλά δεν το κάνω ζήτημα.
Με τον τρολέπωρο βρίσκεστε καμιά φορά να παρηγορηθείτε για τον κλώτσο απ τη λιακάδα και να σε κεράσει κανα μεταλλαγμένο κεφτεδάκι απ τα Λίντλ?
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 16 Απρ 2015, 19:44

Eγώ έβαλα δυο πηγές, τώρα αν ψεύδονται και οι δυο, δεν φταίω εγώ που τις έβαλα, φταίνε αυτοί που τα γράψανε.

Εικόνα
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 16 Απρ 2015, 20:15

mitsokollias έγραψε:
Εξ άλλου γι αυτό πήγε στη Λετονία για να μη τους δεχτεί. Αυτό δεν ήθελες να πεις?

Aυτο που ηθελα να πω ειναι οτι τους εχει γενικα γραμμενους στα @@ του τους εργαζομενους στα μεταλλεια στις Σκουριες επειδη δεν ανηκουνε στο ΣΥΡΙΖΑ...

Η Αριστερη κυβερνηση φροντιζει για τους Αριστερους εργαζομενους...Οι υπολοιποι ή θα προσκινησουνε τον ΣΥΡΙΖΑ για να τους πεταξουνε κανενα κοκκαλο ή αν μεινουνε απεαντι στο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστουνε τις συνεπειες..

Ρωτα και το ΚΚΕ αν διαφωνεις..
0 .

Άβαταρ μέλους
Northern Spirit
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Northern Spirit » 16 Απρ 2015, 20:16

Kauldron έγραψε:Eγώ έβαλα δυο πηγές, τώρα αν ψεύδονται και οι δυο, δεν φταίω εγώ που τις έβαλα, φταίνε αυτοί που τα γράψανε.

Εικόνα

Χελωνε θες να μετρησουμε τα τρομπονια;

Δεν θα σου αρεσει καθολου το μετρημα.....Ειλικρινα στο λεω...Αλλα αν θες να τα μετρησουμε..
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”