Οταν ο Κουλης μας παρουσιαζε τον γιο του ιδιοκτητη του Βικου ως ενα απλο λαικο παιδι

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Οταν ο Κουλης μας παρουσιαζε τον γιο του ιδιοκτητη του Βικου ως ενα απλο λαικο παιδι

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 19 Απρ 2022, 19:54

Λαχουρένιος έγραψε:
Echelon έγραψε:Στην επόμενη παρουσίαση ο ευφυέστατος κος Μητσοτάκης θα μπορούσε να καλέσει τον επιχειρηματία Γιάννη Γιαννόπουλα.

Τουλαχιστον ο Γιαννοπουλας παιζει να ναι οντως αυτοδημιουργητος

Η λεξη αυτοδημιουργητος αγαπητοι φιλοι ειναι ακρως εγωιστικη
Ολοι μα ολοι απο καπου εχουν παρει και εφοδια και βοηθεια και ευκαιριες
Ξεκινωντας απο τους γονεις περνοντας στους δασκαλους σε ατομα που πιστεψαν σε σενα και σου εδωσαν ευκαιριες
Αυτοδημιουργητος=Φυτρωσα

Εμενα παλι ειναι πολυ αυτοι που με βοηθησαν στην πορεια μου για να ειμαι αυτο που ειμαι σημερα
Οτι και αν ειμαι
Θεωρω λοιπον οτι τους χρωσταω και σε καθε ευκαιρια προσπαθω να ανταποδωσω

Αλλος παραγοντας σημαντικος ειναι η τυχη
Καποια πραγματα που εγιναν απο αγνοια η απο αγνοια κινδυνου και πετυχαν,καποια απετυχαν αλλα δεν ηταν τελικα καταστροφικα.
Οι συγκυριες
Προσωπικες και παγκοσμιες
Πχ πως να αναδειχθει ενας νεος επιχειρηματιας την τελευταια δεκαετια;Εχει πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να πετυχει με τις συνθηκες που επικρατουν
Πως μπορει να εχει το μυαλο του στην δουλεια ενα ατομο με γονεις με σοβαρα προβληματα υγειας;

Ο καθενας μας παντως στην εποχη του αντιμετωπισε τετοιες αλλα δεν ειναι παντα οι ιδιες.

Για ενα πραγμα μπορω να περιαυτολογησω και αυτο ειναι οτι εχω δουλεψει πολυ
Παρα πολυ.
Υπαρχουν ομως και ανθρωποι που εχουν δουλεψει και περισσοτερο και τα βγαζουν με δυσκολια περα

Τεσπα υγεια να χουμε
3 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Οταν ο Κουλης μας παρουσιαζε τον γιο του ιδιοκτητη του Βικου ως ενα απλο λαικο παιδι

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Απρ 2022, 07:12

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Η λεξη αυτοδημιουργητος αγαπητοι φιλοι ειναι ακρως εγωιστικη
Ολοι μα ολοι απο καπου εχουν παρει και εφοδια και βοηθεια και ευκαιριες
Ξεκινωντας απο τους γονεις περνοντας στους δασκαλους σε ατομα που πιστεψαν σε σενα και σου εδωσαν ευκαιριες
Αυτοδημιουργητος=Φυτρωσα

Εμενα παλι ειναι πολυ αυτοι που με βοηθησαν στην πορεια μου για να ειμαι αυτο που ειμαι σημερα
Οτι και αν ειμαι
Θεωρω λοιπον οτι τους χρωσταω και σε καθε ευκαιρια προσπαθω να ανταποδωσω

Αυτοδημιουργητος εννοω να εβγαλε λεφτα χωρις να εχει απο το σπιτι ετοιμη επιχειρηση ή μεγαλες καταθεσεις. Πολυ σπανιο να συμβει αλλα σε παλιοτερες δεκαετιες το εβλεπες πιο συχνα.

Σιγουρα η υποστηριξη που εχει απο το σπιτι του ο καθενας ειναι μειζον παραγοντας για την επιτυχια καποιου. Ειδικα στην Ελλαδα του σημερα αν γεννηθεις φτωχος, θα μεινεις φτωχος αν δεν φυγεις απο την χωρα.

Για ενα πραγμα μπορω να περιαυτολογησω και αυτο ειναι οτι εχω δουλεψει πολυ
Παρα πολυ.
Υπαρχουν ομως και ανθρωποι που εχουν δουλεψει και περισσοτερο και τα βγαζουν με δυσκολια περα

Ειναι καλο που εχεις τετοιου ειδους ενσυναισθηση και αναγνωριζεις τον ρολο εξωγενων παραγοντων στην επιτυχια (πχ τυχη, γονεις). Αλλος στην θεση σου θα ελεγε οτι ειναι μαγκας και οποιος δεν τα καταφερε ειναι σκουπιδι.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”