Διαγραφη Κουρουμπλή-Αναζητείται αντιπολίτευση

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.

Είχε δίκαιο ο Κουρουμπλής σε αυτά που είπε;

Ναί είχε δίκαιο
11
79%
Οχι δεν είχε δίκαιο
1
7%
Ειμαι απο άλλον πλανήτη
2
14%

Σύνολο ψήφων: 14

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Διαγραφη Κουρουμπλή-Αναζητείται αντιπολίτευση

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Δεκ 2021, 11:33

NikosVy έγραψε:[

Η εικόνα δείχνει:

α) Το τι επίπεδο συζήτησης γίνεται καθημερινά εδώ.

β) Ότι δεν αξίζει τον κόπο να ανοίξει κανείς να διαβάσει τι έχουν γράψει αυτοί. Ό,τι είπε ο Κουρουπλής στη Βουλή και διαγράφτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

γ) Η πιο σωστή ενέργεια είναι όταν έχουμε βάλει κάποιους "σε παράβλεψη", να τους αφήνουμε "σε παράβλεψη" για πάντα για να μην πάθουμε ό,τι ο Γιαννόπουλος.

νικος σε ενα μερος του μυαλου μου σε θαυμαζω με την εννοια οτι θα βλεπεις την γη
να ανατινάζεται στο συμπαν και μην κουνησεις ουτε ενα βλεφαρο
αυτο ειναι ενα ιδιαιτερο χαρακτηριστικο που το εχουν μονο οι μεγαλοι δολοφονοι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 17 Δεκ 2021, 11:39

nemo έγραψε:νικος σε ενα μερος του μυαλου μου σε θαυμαζω με την εννοια οτι θα βλεπεις την γη

Μια αντίδραση π.χ. που ανάλογή της θα είχες και εσύ (ή αν δεν ζούσες, οι ομοϊδεάτες σου) όταν στις 15 Ιουλίου 1974 γινόταν το χουντικό πραξικόπημα στην Κύπρο και στις 20 Ιουλίου γινόταν η συμφωνημένη απόβαση των Τούρκων στην Κύπρο.

Τότε με το "ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ" σου είχε κουνηθεί κανένα βλέφαρο; Ή δεν ήταν τόσο σοβαρό όσο η ανατίναξη της Γης στο σύμπαν που φαντασιώνεσαι τώρα για να μου προσάψεις κάτι;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 17 Δεκ 2021, 15:17

nemo έγραψε:
NikosVy έγραψε:[

Η εικόνα δείχνει:

α) Το τι επίπεδο συζήτησης γίνεται καθημερινά εδώ.

β) Ότι δεν αξίζει τον κόπο να ανοίξει κανείς να διαβάσει τι έχουν γράψει αυτοί. Ό,τι είπε ο Κουρουπλής στη Βουλή και διαγράφτηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ.

γ) Η πιο σωστή ενέργεια είναι όταν έχουμε βάλει κάποιους "σε παράβλεψη", να τους αφήνουμε "σε παράβλεψη" για πάντα για να μην πάθουμε ό,τι ο Γιαννόπουλος.

νικος σε ενα μερος του μυαλου μου σε θαυμαζω με την εννοια οτι θα βλεπεις την γη

Εικόνα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 17 Δεκ 2021, 15:28

vallon έγραψε:
nemo έγραψε:

Εικόνα

Ειναι πταίσμα μπροστα σε αυτα που κανει με τη χώρα η μαφία του κουλη.
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 17 Δεκ 2021, 15:37

Συμφωνα με τα ποσοστα που δινει η τελευταια δημοσκοπηση της MRB η ΝΔ μαζι με το ΚΙΝΑΛ φτανουν μονο 126 εδρες στις εκλογες με απλη αναλογικη, συνεπως χρειαζονται και το ΣΥΡΙΖΑ για συγκυβερνηση.

Ισως λοιπον εδω να ειναι η απαντηση γιατι ο Τσιπρας εδιωξε τον Κουρουμπλη, γιατι ισως εχουν γινει συζητησεις γι' αυτη τη συγκυβερνηση...

και ισως μαλιστα με την ευλογια της Γερμανιας.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 17 Δεκ 2021, 15:46

Κοινο μυστικό ειναι οτι ο Τσίπρας ειναι δεκανικι του Κουλη (όπως και ο Κουτσουμπας btw).
Οποιαδήποτε ψήφος εκτος των ψήφων για Βελόπουλο ή Βαρουφάκη ειναι ουσιαστικά υπερ της ΝΔ και του Κουλη προσωπικα :yesyes:
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Δεκ 2021, 15:57

Αρίστος έγραψε:Συμφωνα με τα ποσοστα που δινει η τελευταια δημοσκοπηση της MRB η ΝΔ μαζι με το ΚΙΝΑΛ φτανουν μονο 126 εδρες στις εκλογες με απλη αναλογικη, συνεπως χρειαζονται και το ΣΥΡΙΖΑ για συγκυβερνηση.

Ισως λοιπον εδω να ειναι η απαντηση γιατι ο Τσιπρας εδιωξε τον Κουρουμπλη, γιατι ισως εχουν γινει συζητησεις γι' αυτη τη συγκυβερνηση...

και ισως μαλιστα με την ευλογια της Γερμανιας.

Πηγη?
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 17 Δεκ 2021, 16:21

Λαχουρένιος έγραψε:Πηγη?

Πηγή, ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 17 Δεκ 2021, 17:33

δεν νομιζω οτι θα εξελιχθουν οι προσεχεις εκλογες με βαση το σκεπτικο να φυγουν
αυτοι που μας κυβερνανε και μετα βλεπουμε οπως και εγινε με τον συριζα

θα εχουμε πολλες εκπλήξεις -ετσι θελω να πιστευω με ανοδο εθνικισμου και τζημερο στην βουλη
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 17 Δεκ 2021, 17:43

Η διαγραφή έγινε επειδή είδαν αυτά.

FB_IMG_1639755680536.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
1 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”