Παιδιά να σας πω το εξής κουλό για τα πληροφοριακά συστήματα.
Τις προάλλες έψαχνα οικογενειακό γιατρό να γραφτώ κτλ
Μπαίνω στο ΗΔΙΚΑ βλέπω λίστα με γιατρούς στους οποίους μπορώ να γραφτώ. Κάποιοι ιδιώτες κάποιοι δημόσιοι.
Επειδή στον ιδιώτη που ήμουν γραμμένη δεν ήμουν και πολύ ικανοποιημένη λέω ας δοκιμάσω κάποιον δημόσιο.
Παίρνω στη δημόσια δομή στην οποία υπηρετεί για να ρωτήσω για τη διαδικασία εγγραφής και η υπάλληλος μόνο που δε γέλασε.
Οικογενειακό γιατρό; Θέλετε και οικογενειακό γιατρό; Περιμένετε να τελειώσει η πανδημία.
Λέω, τι εννοείτε όταν τελειώσει η πανδημία; Ξέρετε εσείς πόσο θα κρατήσει και πότε θα τελειώσει η πανδημία;
Τι να σας πω; μου κάνει. Σας συνδέω με τον δ/ντή.
Το σηκώνει ο δ/ντής.
Η ίδια αντιμετώπιση.
Οικογενειακό γιατρό; Έχουμε πανδημία κυρία μου. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα οικογενειακός γιατρός.
Τι εννοείτε δεν υπάρχει; Μα στον ιδιωτικό τομέα υπάρχει, απαντάω.
Ε τότε να πάτε σε ιδιώτη. Εμείς δεν έχουμε γιατρούς. Γεια σας.
Εν τω μεταξύ το ΗΔΙΚΑ βγάζει μια λίστα ΝΑ από δημόσιους γιατρούς που μπορείς να γραφτείς αλλά τίποτα από αυτά δεν ισχύει.
Μούφα όλα.
Αν αύριο μεθαύριο αρρωστήσω ή θα πρέπει να δώσω 50άρα σε ιδιώτη αν θέλω να εξυπηρετηθώ άμεσα ή να πάω σε νοσοκομείο και να τους επιβαρύνω κι άλλο ή να περιμένω ο ιδιώτης γιατρός που τον έχω δηλώσει σαν οικογενειακό πότε θα με δεχθεί. Εγώ μπορεί να έχω αρρωστήσει σήμερα αλλά ο ιδιώτης οικογενειακός γιατρός να έχει διαθέσιμο ραντεβού ΕΟΠΥΥ την άλλη Παρασκευή.
Να θυμίσω εδώ τις συμβουλές του ΕΟΔΥ όταν εμφανίζουμε συμπτώματα κόβιντ.
ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ
Ποιον γιατρό μας μάνα μου; Δεν υπάρχει γιατρός.