Ως ποτε η κυβερνηση θα παιζει το πουλι της?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Ως ποτε η κυβερνηση θα παιζει το πουλι της?

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Νοέμ 2021, 20:46

αμα παω σουηδια με το επαγγελμα μου θα τα οικονομησω που μου προτεινουν

αλλα σκεπτομαι την σκατοζωη εκει και δεν με αρεσει αλλα αμα συνεχιστει αυτη η μαλακια
εδω και αυτη η ξεραιλα μαλλον θα την κανω και εγω
εκει τουλαχιστον το ρομποτ εχει καποια αξια
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 11 Νοέμ 2021, 21:19

nemo έγραψε:αμα παω σουηδια με το επαγγελμα μου θα τα οικονομησω που μου προτεινουν

αλλα σκεπτομαι την σκατοζωη εκει και δεν με αρεσει αλλα αμα συνεχιστει αυτη η μαλακια
εδω και αυτη η ξεραιλα μαλλον θα την κανω και εγω
εκει τουλαχιστον το ρομποτ εχει καποια αξια

Ναι, εσένα περιμένουν οι Σουηδοί να σε πλουτίσουν, αλλά εσύ τους κλάνεις.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 11 Νοέμ 2021, 21:22

Λαχουρένιος έγραψε:- Δεν επεκτεινει την υποχρεωτικοτητα
- Δεν εφαρμοζει λοκνταουν
- Δεν ενισχυει το συστημα υγειας
- Τα μετρα που παιρνει ειναι ανεπαρκη και λαμβανονται με καθυστερηση εβδομαδων ή μηνων
- Δεν κανει τιποτα προς την κατευθυνση της παταξης των φεικ νιουζ

Εχουμε 489 διασωληνωμενους σε συνολο 508 ΜΕΘ πανελλαδικως. Ποτε περιμενουν να λαβουν ουσιαστικες αποφασεις? Τα μετρα που αρχισαν να εφαρμοζονται απο το περασμενο Σαββατο επρεπε να ειχαν μπει απο τον Σεπτεμβριο για να εχουν ουσιαστικο αντιτυπο. Τωρα ειναι too little too late και ακομα και ψηφοθηρικα να το δεις ξενερωνουν τοσο τους εμβολιασμενους οσο και τους ψεκ. Το λοκνταουν ειναι αναποφευκτο (ο,τι και αν λενε) και οσο πιο αργα το εφαρμοσουν τοσο περισσοτερο θα κρατησει γιατι οταν εχεις φτασει στα 7000 κρουσματα και τους 500 διασωληνωμενους θες τουλαχιστον 2 μηνες για να αποκλιμακωσεις την κατασταση.

Περιμένουν να δούν τι θα κάνουν οι άλλοι στην Ευρώπη.

Προς το παρόν, σιγά-σιγά εφαρμόζεται αποκλεισμός των ανεμβολίαστων απο τα πάντα πλην σούπερμάρκετ.

Bέβαια αν έχεις τους εμβολιασμένους να κάνουν κορονοπάρτι, δεν πρόκειται να γίνει δουλειά. Τόσο οι εμβολιασμοί, όσο και συγκεκριμένα μέτρα αποστασιοποίησης για όλους, θα πρεπει να αυστηροποιηθουν και παγιωθούν.

Γενικα, δεν υπαρχει περιπτωση επιστροφής στα παλιά. Ποτέ. Η ανθρωπότητα εν τέλει θα προσαρμοστει στη νέα πραγματικότητα και όλα θα ειναι ακομη καλυτερα και απο πριν, με great reset, metaverse και στο βαθος μακαρι και παγκοσμια διακυβερνηση.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Νοέμ 2021, 21:49

ναι μονο στα μμμ ελευθερα εκει δεν κολλανε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Νοέμ 2021, 23:52

Προέλλην έγραψε:Περιμένουν να δούν τι θα κάνουν οι άλλοι στην Ευρώπη.

Προς το παρόν, σιγά-σιγά εφαρμόζεται αποκλεισμός των ανεμβολίαστων απο τα πάντα πλην σούπερμάρκετ.

Bέβαια αν έχεις τους εμβολιασμένους να κάνουν κορονοπάρτι, δεν πρόκειται να γίνει δουλειά. Τόσο οι εμβολιασμοί, όσο και συγκεκριμένα μέτρα αποστασιοποίησης για όλους, θα πρεπει να αυστηροποιηθουν και παγιωθούν.

Γενικα, δεν υπαρχει περιπτωση επιστροφής στα παλιά. Ποτέ. Η ανθρωπότητα εν τέλει θα προσαρμοστει στη νέα πραγματικότητα και όλα θα ειναι ακομη καλυτερα και απο πριν, με great reset, metaverse και στο βαθος μακαρι και παγκοσμια διακυβερνηση.

Οι δυτικοευρωπαιοι εφαρμοζουν πιο σκληρα μετρα με πολυ καλυτερη επιδημιολογικη εικονα. Δεν ειναι οτι η οικονομια επιβαρυνεται λιγοτερο με πιο ελαφρα μετρα γιατι οταν παιρνεις light μετρα στο παρα 5 δεν καταφερνεις κατι, απλως αναβαλλεις για μερικες μερες το ολοκληρωτικο λοκνταουν. Αν ειχαν εφαρμοστει αυτα τα μετρα 1 μηνα νωριτερα ισως το γλυτωναμε αλλα εδω που φτασαμε με 500+ στις ΜΕΘ δεν υπαρχει αλλη επιλογη.

Οσο πιο αργα εφαρμοστει τοσο περισσοτερο θα κρατησει και βλεπω να κλεινει η εστιαση μεχρι τον Μαρτιο τουλαχιστον.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Νοέμ 2021, 23:53

pluton έγραψε:Άκουγα κάποιο της ΝΔ να λέει στον Ζαχαριάδη:

"Όταν κλείναμε τα σχολεία λέγατε γιατί τα κλείνετε, όταν τα ανοίγαμε γιατί τα ανοίγετε".

Εδώ μέσα εγώ θυμάμαι κάποιους να μας φέρνουν την Σουηδία σαν πρότυπο που δεν έκανε λοκ ντάουν.
Κάποιος ρωσολάγνος καμάρωνε που η Ρωσία δεν είχε λοκ ντάουν.

Τώρα ο νηματοθέτης του "παίζει το πουλί της" ζητά της Παναγιάς τα μάτια, αν βέβαια τα κάνει αυτά θα είναι too little too late.

Έτσι κάνουν οι αριστεροί σαν αρχή έχουν να υπόσχονται κατώτατο μισθό 751 Ευρώ να κυβερνούν και να μειώνουν τον κατώτατο μισθό και μετά να έρχονται υποσχόμενοι κατώτατο μισθό 800 Ευρώ ή για να είμαι με την πτέρυγα της αριστεράς του νηματοθέτη "παίζει το πουλί της" να υπόσχονται εργατικό παράδεισο και να εφαρμόζουν εργατική κόλαση και τώρα να ξαναμιλούν για δικαιώματα των εργατών που ποτέ δεν έδωσαν στους παραδείσους τους.

Εσυ τι πινεις? Τσιπουρο ή κανναβη?
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Νοέμ 2021, 03:20

"Όταν κλείναμε τα σχολεία λέγατε γιατί τα κλείνετε, όταν τα ανοίγαμε γιατί τα ανοίγετε".

Εδώ μέσα εγώ θυμάμαι κάποιους να μας φέρνουν την Σουηδία σαν πρότυπο που δεν έκανε λοκ ντάουν.

Τώρα ο νηματοθέτης του "παίζει το πουλί της" ζητά της Παναγιάς τα μάτια, αν βέβαια τα κάνει αυτά θα είναι too little too late.

Έτσι κάνουν οι αριστεροί σαν αρχή έχουν να υπόσχονται κατώτατο μισθό 751 Ευρώ να κυβερνούν και να μειώνουν τον κατώτατο μισθό και μετά να έρχονται υποσχόμενοι κατώτατο μισθό 800 Ευρώ ή για να είμαι με την πτέρυγα της αριστεράς του νηματοθέτη "παίζει το πουλί της" να υπόσχονται εργατικό παράδεισο και να εφαρμόζουν εργατική κόλαση και τώρα να ξαναμιλούν για δικαιώματα των εργατών που ποτέ δεν έδωσαν στους παραδείσους τους.

ΕΙΣΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟς ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ

Εξηγούμαι για όλους τους υπόλοιπους:
Το τοπικ προτρέπει την κυβέρνηση να σκληρήνει τη στάση της
να εφαρμόσει πιο αντιδημοκρατικά μέτρα, να φανερώσει ακόμα περισσότερο το σκληρό πρόσωπο του νεοφιλελευθερισμού.

Ωραία μέχρι εδώ;

εσυ λοιπόν πως έρχεσαι να θολώσεις τα νερά;

πετάς την μπάλα στην κερκίδα ότι και καλά αυτά τα λένε οι "κακοί αριστεροί"...!!!!!!!!!!!
όχι η νοφιλ κυβέρνηση , ρε οι αριστεροί τα λένε

λες και ο λαχουρένιος είναι αριστερός...

μιλάμε ο ορισμός της προβοκάτσιας
ποιον δουλεύεις ρε πρακτορίσκο της ΕΥΠ?
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 12 Νοέμ 2021, 03:23

pluton έγραψε:
vallon έγραψε:νομίζω ότι μόνο αν γίνουν εκλογές και φύγει ο κούλης θα σωθούμε απο τον κορωνοιό

πέντε σουβλάκια καλαμάκια χοιρινά, δέκα ευρώ..
κακομοίρα ελλάδίτσα που σε κατάντησε ο άχρηστος, ο ανίκανος, ο χειρότερος πρωθυπουργός όλων των εποχών

Πέστα σύντροφε, να έρθει η αριστερά να φτηνήνει το σουβλάκι.

Και να φανταστείς σύντροφε ότι επί Γ Παπαδόπουλου το σουβλάκι έκανε 70 δραχμές (15 λεπτά βαριά βαριά).

Τίποτα εκλογές τώρα να πάρει αυτοδυναμία ο Τσίπρας.

ΣΣ Που είσαι πάλι φτηνά σας ο πουλούν το σουβλάκι εδώ κάνει 2,5 Ευρώ δηλαδή 4 σουβλάκια στο δεκάρικο.... φαντάζομαι θα είναι φτηνό και το σανό εκεί, από τα συμπτώματα καταλαβαίνω ότι το βρήκατε φτηνό και το υπερκαταναλώνετε. Με μέτρο σύντροφε με μέτρο.

μόνο ο παπαδόπουλος είχε φτηνό σουβλάκι
αλλά εσείς τον ρίξατε γιατί βάλατε τους αριστερούς και καλά να κάνουν επανάσταση
εσύ και οι υπόλοιποι γερμανοτσολιάδες οσφυοκάμπτες των γερμανών φίλων σας
ο γίωργης ρε είχε στριμώξει τους γερμαναράδες έξω απο τη χώρα
εσείς τον ροκανίσατε προδότες
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 12 Νοέμ 2021, 05:13

vallon έγραψε:

ΕΙΣΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟς ΤΟΥ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ

Εξηγούμαι για όλους τους υπόλοιπους:
Το τοπικ προτρέπει την κυβέρνηση να σκληρήνει τη στάση της
να εφαρμόσει πιο αντιδημοκρατικά μέτρα, να φανερώσει ακόμα περισσότερο το σκληρό πρόσωπο του νεοφιλελευθερισμού.

Ωραία μέχρι εδώ;

εσυ λοιπόν πως έρχεσαι να θολώσεις τα νερά;

πετάς την μπάλα στην κερκίδα ότι και καλά αυτά τα λένε οι "κακοί αριστεροί"...!!!!!!!!!!!
όχι η νοφιλ κυβέρνηση , ρε οι αριστεροί τα λένε

λες και ο λαχουρένιος είναι αριστερός...

μιλάμε ο ορισμός της προβοκάτσιας
ποιον δουλεύεις ρε πρακτορίσκο της ΕΥΠ?

Καμάρι μου δεν το ήξερα ότι ο Λαχουρενιος ανήκει στον πατριωτικό χώρο, είναι πρόσφατη η μετεγγραφή η του σιγοβραζε από καιρό και απότομα του φούντωσε;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 12 Νοέμ 2021, 05:17

vallon έγραψε:
pluton έγραψε:
Πέστα σύντροφε, να έρθει η αριστερά να φτηνήνει το σουβλάκι.

Και να φανταστείς σύντροφε ότι επί Γ Παπαδόπουλου το σουβλάκι έκανε 70 δραχμές (15 λεπτά βαριά βαριά).

Τίποτα εκλογές τώρα να πάρει αυτοδυναμία ο Τσίπρας.

ΣΣ Που είσαι πάλι φτηνά σας ο πουλούν το σουβλάκι εδώ κάνει 2,5 Ευρώ δηλαδή 4 σουβλάκια στο δεκάρικο.... φαντάζομαι θα είναι φτηνό και το σανό εκεί, από τα συμπτώματα καταλαβαίνω ότι το βρήκατε φτηνό και το υπερκαταναλώνετε. Με μέτρο σύντροφε με μέτρο.

μόνο ο παπαδόπουλος είχε φτηνό σουβλάκι
αλλά εσείς τον ρίξατε γιατί βάλατε τους αριστερούς και καλά να κάνουν επανάσταση
εσύ και οι υπόλοιποι γερμανοτσολιάδες οσφυοκάμπτες των γερμανών φίλων σας
ο γίωργης ρε είχε στριμώξει τους γερμαναράδες έξω απο τη χώρα
εσείς τον ροκανίσατε προδότες

Κορώνα μου ούτε ο πατριώτης Λαχουρενιος δεν θα τα έλεγε έτσι.... Επιτέλους ακούγονται αλήθειες.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”