Προέλλην έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Red pilled στα φουλ ειναι ο νεμο μας, σας ελεγα εξ'αρχης οτι δεν ειναι αβγο αλλα ψαγμενος αντιγκλομπαλιστ

Μπα, σίσι που δεν άντεξε μερικές μέρες "πίεση" και το έριξε στα λεξοτανίλ.
βαλε λιγη εγκεφαλικη ουσια με την σκεψη σου ..εισαι ολιγον χαζος και το γνωριζουμε
το χαζος το εννοω σαν λακες σε καθε μαμακια της νεας ταξης εν ολιγοις ενα θυμα που νομιζει
οτι εκφερει και σκεψη στα πεπραγμενα λοιπον μενουμε σε αυτα που λεω γιατι δεν εχω κανενα λογο
να πω κατι που δεν ισχυει οταν λεω οτι τα χρησιμοποιω στην εσχατη αναγκη το εννοω
αφου πρωτα δοκιμασα τα παντα στον εαυτο μου και εχω πολυ δυνατη θελεση να πηγαινω εναντια σε ολα
αλλα λιγη βοηθεια θα την παρω οταν δεν με βοηθαει τιποτα αλλο
πηρα ενα κουτι και εχω πιει πεντε εξι μεχρι τωρα
.
και αυτα που σας γραφω ειναι να βοηθησω και αλλα ατομα ποτε δεν σηκωθηκα στην μεση της νυχτας
απο ακαθοριστες ανησυχιες ποτε ποτε ποτε το ακουγα απο γνωστα ατομα και τους ελεγα μαλακες
και τους κοροιδευα -φυσικα σε γερες καταστασεις εμεινα και ξάγρυπνος για να λυσω ενα προβλημα
και το ελυνα τα ξημερωματα και μετα επεφτα ήσυχος για υπνο
και αυτο που μου συνεβη αυτον τον καιρο δεν μπορω να το αναλυσω και να το εξηγησω
γιατι δεν αντιμετωπιζω κανενα προβλημα εκτος μιας μικρης ανησυχιας για το μελλον στο επαγγελμα μου
εντελως φυσιολογικο στις μερες μας ... λοιπον γιατι να συμβαινει αυτο;
να ξυπνησω μετα απο δυο ωρες υπνου; ..και να ανοιγω την τιβι σιγανα ισα ισα για παρεα
πινοντας καφε μαζι με τρια τεσσερα τσιγαρα; και αυτο εγινε τρεις φορες στην ζωη μου
λοιπον η διαφορα ειναι οτι σε εκεινα τα ονειρα που ειναι μεταξυ υπνου και ξύπνιου πριν το ραζ χαπακι
ειναι οτι δεν ειναι αγχωτικα .... προειδοποίηση για οσους μας διαβαζουν ποτε μα ποτε μη φτασετε
να βλεπετε εφιαλτες στα ονειρα σας γιατι τοτε δεν σας σωνει κανενα χαπακι
βοηθειστε τον εαυτο σας με λιγα ροζ χαπακια μεχρι δεκα στον αρθμο αν δεν σας βοηθησουν
να συνελθετε τοτε να διακοψετε και να αρχισετε το περπατημα εστω τρια χιλιομετρα την ημερα
απο οσο θυμαμαι τον εαυτο μου περπατουσα πολυ αν ποτε αντιμετωπιζα καποιο προβλημα
ανεβαινα σε ενα βουνο και γινομουν λιωμα στην κουραση αλλα εξαφανιζα το προβλημα οτι και να ηταν
γιατι ο εγκεφαλος λειτουργουσε με δυαγεια απο την μεγαλη οξυγονωση
ξαναμανα λοιπον επειδη το εχω να αναλυω βρηκα και πως προηρθε ειναι επειδη με την δευτερη
καραντινα σταματησα το περπατημα σε βουνα μετα ασχοληθηκα με την ζωγραφικη
και κολλησα οποτε οι λιγες ωρεςπου ειχα στην διαθεση μου τις ειχα αποκλειστικα για την ζωγραφικη
με την ζωγραφικη παλι αγχωθηκα γιατι περιμενα να φτιαχνω θαυμαστους πινακες κατι που δεν γινοταν
γιατι δεν ειναι ευκολο για τον καθε τυχοντα μεσα σε λιγο καιρο να μαθει να ζωγραφιζει τελεια
γιατι εχω την μαλακια στο κεφαλι να τους συγκρινω με τους μεγαλους ζωγραφους
οποτε παλι δεν ειχε καμια διαφυγή να ξεκουραστει ο εγκεφαλος με ασχετα πραγματα
οριστε σαν εδωσα με παραδειγματα τι συμβαινει σε ενα εγκεφαλο οταν εχει ελλειψη απο εξωτερικα
ερεθίσματα και καταληγουν με ψυχολογικα προβληματα και σε ψυχοφαρμακα
μια γρηγορη αναρρωση για οσους ενδιαφερονται και δεν το εχουν σε αυτοαναλυση
ειναι η σωματικη κουραση χωρις κανενα ελεος
υσ..ξεχασα να προσθεσω και το βασικο γιατι οταν θεωρω κατι σαν αυτονοητο δεν το λεω
το βασικο ειναι για την ψυχολογια ειναι να εχει το ατομο στην διαθεση του πολλες μορφες αντιδρασης
οταν σου το απαγορευουν -δεν εχει σημασια ποιος και τι -καθε μορφη αντιδρασης το ατομο παθαινει
καταθλιψη απο αδρανεια -φυσικα αυτο ισχυει σε ατομα που διαθετουν μια αλφα σκεψη
η καραντινα και οι καθε μορφες απαγορευσεις συγκλινουν σε ψυχολογικα προβληματα