Καμμενος:Στις Πρέσπες είχαν εξαγοραστεί βουλευτές μου

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Καμμενος:Στις Πρέσπες είχαν εξαγοραστεί βουλευτές μου

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Οκτ 2021, 16:17

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

Απο το ιδιο ξενο κεντρο που χρηματιστηκαν (η πηραν ανταλλαγματα για πολιτικη και οικονομικη στηριξη) και οι νεοδημοκρατες για να υποστηριξουν τις Πρεσπες μολις γινουν κυβερνηση.

Γερμανια η Σορος η και τα δυο, διαλεγετε και παιρνετε.

.

Δηλαδη η Γερμανια και ο Σορος χρηματισαν βουλευτες των ΑΝΕΛ ωστε να πανε στον ΣΥΡΙΖΑ και να ψηφισουν υπερ της Συμφωνιας
Δηλαδη ο ΣΥΡΙΖΑ δεχτηκε να ενταξει στον μηχανισμο του βουλευτες που τα πηραν απο τον Σορος και τους Γερμανους
Εκπλητικη αποκαλυψη απ[ο Αριστο μιλαμε για σκανδαλο ολκης.Σκανδαλο τετοιου μεγεθους που ειναι ικανο να αποκλεισει τον Αλεξη Τσιπρα ισοβια απο την πολιτικη ζωη της χωρας και να αφαιρεσει απο τον ΣΥΡΙΖΑ το δικαιωμα να λειτουργει ως νομιμο κομμα.Μπραβο Αριστο.!!!
Στο σημειο αυτο να πουμε πως οτι παραμυθι να επινοησουν οι Αριστοι με Σορος Γερμανους Χομπιτ και Δρακους ολοι αυτοπι χρειαζοταν ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ωστε να προχωρησει η συμφωνια
Την κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τους ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥ
Χωρις αυτους η συμφωνια δεν θα υπηρχε ποτε

Δηλαδη ο Αριστος υποστηριζε μια κυβερνηση που την στηριζαν οι γερμανοι και ο Σορος και την βοηθουσαν να εξαγορασει αλλους βουλευτες. Προδοτης.
1 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 02 Οκτ 2021, 16:23

Εσχατη προδοσια
Κρεμαλες για τους Τσιπροκαμμενους
Και την θηλεια στον λαιμο πρεπει να τους την βαλει ο Αριστος
1 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Οκτ 2021, 16:38

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

Απο το ιδιο ξενο κεντρο που χρηματιστηκαν (η πηραν ανταλλαγματα για πολιτικη και οικονομικη στηριξη) και οι νεοδημοκρατες για να υποστηριξουν τις Πρεσπες μολις γινουν κυβερνηση.

Γερμανια η Σορος η και τα δυο, διαλεγετε και παιρνετε.

.

Δηλαδη η Γερμανια και ο Σορος χρηματισαν βουλευτες των ΑΝΕΛ ωστε να πανε στον ΣΥΡΙΖΑ και να ψηφισουν υπερ της Συμφωνιας
Δηλαδη ο ΣΥΡΙΖΑ δεχτηκε να ενταξει στον μηχανισμο του βουλευτες που τα πηραν απο τον Σορος και τους Γερμανους
Εκπλητικη αποκαλυψη απ[ο Αριστο μιλαμε για σκανδαλο ολκης.Σκανδαλο τετοιου μεγεθους που ειναι ικανο να αποκλεισει τον Αλεξη Τσιπρα ισοβια απο την πολιτικη ζωη της χωρας και να αφαιρεσει απο τον ΣΥΡΙΖΑ το δικαιωμα να λειτουργει ως νομιμο κομμα.Μπραβο Αριστο.!!!
Στο σημειο αυτο να πουμε πως οτι παραμυθι να επινοησουν οι Αριστοι με Σορος Γερμανους Χομπιτ και Δρακους ολοι αυτοπι χρειαζοταν ΕΝΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ωστε να προχωρησει η συμφωνια
Την κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τους ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥ
Χωρις αυτους η συμφωνια δεν θα υπηρχε ποτε

το θεωρω ασκοπο να βρισω ή να με βρισουν γιαννους λες την μιση αληθεια δλδ ολοι μας εχουμε μαθει
να λεμε μισες αληθειες φυσικα και στηριχθηκε η συμφωνια στους συριζαιους αλλα απο πισω ηταν και η νδ

η νδ που εψαχνε ευκαιρια να τελειωσει το ζητημα που τυραννούσε τους δεξιους πολιτικους δεκαετιες
που δεχοταν την πιεση απο ηπα και γερμανια

με αυτο θελω να πω ΑΝ Η ΝΔ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ

και αι στο καλο βερεθηκα τους ηθελημενους μισοτυφλους
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 02 Οκτ 2021, 16:40

Εισαι εκτος θεματος
Δεν μιλαμε για το ποιος ηταν υπερ η κατα της συμφωνιας.
Το να στηριζεις η οχι την συμφωνια ειναι πολιτικη θεση

Εδω μιλαμε για εθνικο εγκλημα για προδοσια
Μιλαμε για την καταγγελια Καμμενου για χρηματισμο και εξαγορα βοπυλευτων των ΑΝΕΛ ωστε να μετακομισουν στον ΣΥΡΙΖΑ και να ψηφισουν την συμφωνια.
Και με βαση αυτο αναλυουμε ποιοι ειναι αυτοι που δεχτηκαν τα ωφελη του χρηματισμου αυτου εν γνωση τους
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Οκτ 2021, 16:40

nemo έγραψε:το θεωρω ασκοπο να βρισω ή να με βρισουν γιαννους λες την μιση αληθεια δλδ ολοι μας εχουμε μαθει
να λεμε μισες αληθειες φυσικα και στηριχθηκε η συμφωνια στους συριζαιους αλλα απο πισω ηταν και η νδ

η νδ που εψαχνε ευκαιρια να τελειωσει το ζητημα που τυραννούσε τους δεξιους πολιτικους δεκαετιες
που δεχοταν την πιεση απο ηπα και γερμανια

με αυτο θελω να πω ΑΝ Η ΝΔ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ

και αι στο καλο βερεθηκα τους ηθελημενους μισοτυφλους

Ποιος χακαρε τον Νεμο? :o Ειναι το πιο λογικο ποστ που εχει γραψει.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 03 Οκτ 2021, 23:29

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Εσχατη προδοσια
Κρεμαλες για τους Τσιπροκαμμενους

είπε ο γάιδαρος, τον πετεινό κεφάλα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”