Με 10.000 νοσηλευτές ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ απο σήμερα το ΕΣΥ-η ΝΔ διαλύει Υγεία μετά από Παιδεία

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Με 10.000 νοσηλευτές ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ απο σήμερα το ΕΣΥ-η ΝΔ διαλύει Υγεία μετά από Παιδεία

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Σεπ 2021, 22:53

vallon έγραψε:Είναι τρομακτική η ταχύτητα που διεκπεραιώνει τους στόχους του ο λουδοβίκος, πρέπει να του έχουν βάλει αυστηρό χρονοδιάγραμμα.
Πιστευτώ ότι και στην παιδεία θα το τολμήσει αυτό αλλά είμαι περίεργος αν ξεσηκωθεί το συνδικαλιστικό κίνημα. σήμερα με το καλημέρα μας ζήτησαν τα πιστοποιητικά κόνβιτ. Τους είχε πιάσει πρεμούρα για τα κολοχαρτα. Σε σημείο που νόμιζες ότι το μόνο που θέλανε είναι το χαρτί , αν ζούσες ή αρρώσταινες δεν έχει σημασία...

Ο τομέας της υγείας είναι μόνο η αρχή. Ακολουθούν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές, τα σώματα ασφαλείας, κοκ.

Η νέα άνεργη γενιά θα ευγνωμονεί αρκετούς που θα αδειάσουν τις θέσεις τους, θα απαλλάξουν το Δημόσιο, για να δουλέψουν τα νιάτα με σηκωμένα τα μανίκια.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Με 10.000 νοσηλευτές ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ απο σήμερα το ΕΣΥ-η ΝΔ διαλύει Υγεία μετά από Παιδεία

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Σεπ 2021, 23:00

ВладимирВладимирович έγραψε:Το reset σημαίνει οτι δεν πρεπει να υπάρχει τιποτα ορθιο απο αυτα που ειχε πριν.
Να στοκαρετε τα μακαρονια αφου ειστε μονο στην αρχη :yesyes: έρχεται η πληρη διάλυση ολου του συστήματος :yesyes:

Έχετε κλάσει μέντες οι νοικοκυραίοι.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 01 Σεπ 2021, 23:55

Έτσι ξεκίνησαν όλα

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 02 Σεπ 2021, 01:03

bizeli έγραψε:

Εικόνα

Εικόνα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Σεπ 2021, 08:13

Προέλλην έγραψε:
Εν τω μεταξύ, σε όλα τα βίντεο που κυκλοφορούν με "αγωνιζόμενους" έξω απο τα νοσοκομεία, βλέπεις κάτι αναμαλιασμένους με περίεργο βλέμμα, να είναι πεπεισμένοι ότι θα δικαιωθούν στα δικαστήρια. Οι συνάξεις τους αναδύουν ακριβώς την ίδια μυρωδιά με αυτές του Σώρρα που θα τους διέγραφαν τα χρέη τα δικαστήρια. Κρίμα για κάποιους λίγους αθώους μέχρι βλακείας που κάποιοι παρακινούν και παραμυθιάζουν.

Εδω πιστευουν οτι δεν υπαρχει κορονοιος, δε θα πιστεψουν οτι θα δικαιωθουν στα δικαστηρια? Αυτο δεν ειναι τιποτα.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Σεπ 2021, 08:14

Κανονικα η κυβερνηση πρεπει να απολυσει οσους βρισκονται σε αναστολη και δεν εμβολιαστουν μεσα σε 1 μηνα το πολυ. Υπαρχουν εκατονταδες χιλιαδες γιατροι και νοσηλευτες που ειναι ετοιμοι να παρουν την θεση τους και δεν ειναι ψεκασμενοι. Αλλα βλεπεις ειναι πολλες οι ψηφοι Αρη.
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 02 Σεπ 2021, 08:49

ο μητσοτάκης απολύει και δεν προσλαμβάνει , μιλάμε για το δημόσιο σύστημα υγείας, το μισητό σας..
που σας περιμάζεψε όλο το καιρό της πανδημίας.
Μακάρι να καταργηθεί , έτσι κι αλλιώς στη ΜΕΘ στην Κρήτη παραιτήθηκαν οι εντατικολόγοι και όταν με το καλό καταργηθεί, θέλω να δω τι θα πρέπει να πληρώνουμε , όσοι έχουμε και κατέχουμε, για να μπούμε σε νοσοκομείο ,αχρείαστο νάναι..

Εικόνα

https://www.zougla.gr/greece/article/pa ... o-re8imnou

ο γιανοπουλος θα πρέπει να πουλήσει κάνα χωράφι, για να έχει μετρητό,τώρα που μπορεί να πιάνει καλή τιμή, γιατί άμα περάσει ο καιρός θα τα αγοράσω όλα με τσίχλες.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Σεπ 2021, 09:02

Πέρυσι είχαν κάνει επιτάξεις γιατρών γιατί δεν έφταναν όσοι υπήρχαν.

Θυμάμαι που με ρώταγαν κάποιοι συγγενείς και φίλοι γιατροί για το πώς θα αποφύγουν την επίταξη ή τί μπορούν να κάνουν αν τους έρθει το χαρτί.

Φέτος είναι πολύ απλό. Αφού μόνο μπολιασμένοι γίνονται δεκτοί στο ΕΣΥ, αρνείσαι να μπολιαστείς και τελειώνει το θέμα. :LoL:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Σεπ 2021, 10:34

Αρίστος έγραψε:Αγαπητε φιλε απο σημερα αυτα ειναι τα ποσοστα των υγειονομικων που πλεον ΔΕΝ θα σε εξυπηρετουν στα νοσοκομεια.

Εικόνα

Εικόνα

.

Έχω την εντύπωση ότι αυτά τα ποσοστά τα απαρτίζουν οι ίδιοι εργαζόμενοι που συνέβαλλαν τα μέγιστα στη σημερινή χειρίστη εικόνα του δημόσιου συστήματος υγείας.
Αυτό γιατί το λειτούργημα τους προϋποθέτει υψηλότατο αίσθημα συνείδησης και κοινωνικής ευαισθησίας το οποίο αρνούμενοι να εμβολιαστούν δεν επέδειξαν, πράγμα που μας δίνει το δικαίωμα να υποθέσουμε βάσιμα ότι το ίδιο έκαναν σε όλη τη διάρκεια της απασχόλησης τους στον τομέα της υγείας.
2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Σεπ 2021, 10:37

και εγω ειμαι εναντιον του δημοσιου αλλα αυτο που γινεται δεν μου αρεσει δεν γινεται να διορθωσουμε
κατι με ενα ακομη λαθος αν το τραβηξουν οι γιατροι παμε σε εκλογες πεφτει η κυβερνηση
και θα ερθει ακομη ενα σκατο να μας κυβερνησει για λιγο αφου και αυτο θα τα σκατωσει
και καποτε θα πρεπει να σταματησω να τα γραφω γιατι εχω γινει κουραστικος και στον εαυτο μου

μολις τα σκατωσει μια κυβερνηση θα ψηφισουμε την επομενη που και αυτη σε γνωση μας θα τα σκατωσει
και ξανα μανα τα ιδια απο τα σκατα στα σκατα και τελος απο μενα τα πολιτικα
αν ξαναγραψω παλι κοινωνικαπολιτικα βριστε με θα ξαναγραψω αφου πεσει αυτη η κυβερνηση
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”