Νέο κόμμα
-
nemo
- Supreme poster

Re: Νέο κόμμα
κουλις και τσιπρα ενωνουν κεκεδες και εθνικιστες ..αντε ακομη λιγο και θα ψηφισετε και κασι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Darkdays
- Rookie poster

Μια ιδέα θα ήταν η "επανάσταση" να ξεκινήσει απ' τα ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης.
0 .
-
Comrade Giannis
- Rookie poster

Μακριά από τα διεφθαρμένα κόμματα που χρωστάνε παντού και διέλυσαν την χώρα. Έκαναν και το κρατικό σύστημα της χώρας δυσλειτουργικό επίτηδες για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των αστών. Ψήφος σε κανένα καινούργιο κόμμα. Ένα είναι το κόμμα του εργάτη-αγρότη.
1 .
Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκτός από τις αλυσίδες σας -Καρλ Μαρξ
Μην φοβάστε την αναταραχή -Μάο Τσε Τούνγκ
Μην φοβάστε την αναταραχή -Μάο Τσε Τούνγκ
-
nemo
- Supreme poster

Comrade Giannis έγραψε:Μακριά από τα διεφθαρμένα κόμματα που χρωστάνε παντού και διέλυσαν την χώρα. Έκαναν και το κρατικό σύστημα της χώρας δυσλειτουργικό επίτηδες για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των αστών. Ψήφος σε κανένα καινούργιο κόμμα. Ένα είναι το κόμμα του εργάτη-αγρότη.
εχουμε δυο τρια εθνικα
κομματα του απλου λαου ...και ελληνικα
κανετε σωστα την επιλογη σας ...ψηφιζοντας ελληνικα

0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Spark
- Extreme poster

Εχεις καποια δυσκολια να διακρινεις τις φασιστικες θεσεις;
Δυνάμεις ασφαλείας ρίχνουν δακρυγόνα στους πολίτες που διαδηλώνουν στο Σύνταγμα.
Χωρίς κανέναν λόγο, την ώρα που πολίτες διαδήλωναν ειρηνικά στο Σύνταγμα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, δυνάμεις ασφαλείας έριξαν δακρυγόνα στους διαδηλωτές!
Mια άκρως επικίνδυνη ενέργεια από τις κυβερνητικές δυνάμεις, καθώς ανάμεσα στους διαδηλωτές υπάρχουν πολλές οικογένειες με παιδιά. Όπως καταγγέλλουν πολίτες στο pronews.gr χωρίς κανέναν λόγο τα ΜΑΤ ξεκίνησαν να πετούν δακρυγόνα, με τους περισσότερους διαδηλωτές να δυσκολεύονται να αναπνεύσουν.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΡΑΤΙΑ
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Spark έγραψε:Εχεις καποια δυσκολια να διακρινεις τις φασιστικες θεσεις;
Δυνάμεις ασφαλείας ρίχνουν δακρυγόνα στους πολίτες που διαδηλώνουν στο Σύνταγμα.
Χωρίς κανέναν λόγο, την ώρα που πολίτες διαδήλωναν ειρηνικά στο Σύνταγμα κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, δυνάμεις ασφαλείας έριξαν δακρυγόνα στους διαδηλωτές!
Mια άκρως επικίνδυνη ενέργεια από τις κυβερνητικές δυνάμεις, καθώς ανάμεσα στους διαδηλωτές υπάρχουν πολλές οικογένειες με παιδιά. Όπως καταγγέλλουν πολίτες στο pronews.gr χωρίς κανέναν λόγο τα ΜΑΤ ξεκίνησαν να πετούν δακρυγόνα, με τους περισσότερους διαδηλωτές να δυσκολεύονται να αναπνεύσουν.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΚΡΑΤΙΑ

η ιστορια εγραψε αυτο
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Darkdays
- Rookie poster

Comrade Giannis έγραψε:Μακριά από τα διεφθαρμένα κόμματα που χρωστάνε παντού και διέλυσαν την χώρα. Έκαναν και το κρατικό σύστημα της χώρας δυσλειτουργικό επίτηδες για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των αστών. Ψήφος σε κανένα καινούργιο κόμμα. Ένα είναι το κόμμα του εργάτη-αγρότη.
Δεν μπορεί να είσαι σοβαρός. Πρώτα για το ΚΚ και δευτερευόντως για τον Μάο. Οταν η φάση πρόκειται να είναι ενός ανδρός αρχή πρέπει να φροντίσεις να είναι πάνω ο καλύτερος. Ο ρεαλιστής, ο τολμηρός, ο επίμονος. Και όχι για πάντα. Δεν είναι ροζ συννεφάκια η ζωή ξεκαβαλήστε λίγο επιτέλους...
1 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Τρια ειναι τα κομματα στην Ελλαδα, δεξια, κεντρο και ΚΚΕ. Ολοι οι υπολοιποι προερχονται απο αυτους τους 3, οποτε οτιδηποτε νεο βγει δε θα ειναι πραγματικα νεο αλλα παρακλαδι των τριων εκεινων παραταξεων.
0 .
-
Darkdays
- Rookie poster

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Darkdays έγραψε:
Ποιόν είπες "φασιστόμουτρο" ρε χλεχλέ; Ποιά σημασία έχει η ΝΔ?
Εχεις καποια δυσκολια να διακρινεις τις φασιστικες θεσεις;by Spark » 28 Aug 2021, 20:04
θα στήριζα νέο κόμμα που θα έδινε υπόσχεση πως όταν γίνει κυβέρνηση θα απολύσει όλους τους πολιτικούς-βουλευτές από όλα τα κόμματα, θα καταργήσει με νόμο τις βουλευτικές αποζημιώσεις και θα υποχρεώσει όσους θέλουν να είναι βουλευτές να μην έχουν περιουσιακά στοιχεία πέραν της πρώτης κατοικίας.by nemo » 28 Aug 2021, 20:20
εγω θα ψηφιζα ενα κομμα ταλιμπαν με τα χιλια
Να είσαι πιο συγκεκριμένος ποιούς εννοείς. Εγώ δεν ξέρω να δέρνω. Ξέρω όμως να σκοτώνω. Γι' αυτό πρόσεχε.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Όπως καταγγέλλουν πολίτες στο pronews.gr.
Όποια ψεκ πέτρα κι αν σηκώσεις από κάτω θα βρεις το προνιούζ.
Ως εκ τούτου δε θα έπρεπε να έχει πρωτεύοντα λόγο στη δημιουργία ενός νέου λούμπεν κόμματος;

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.