Η.Μαμαλάκης κατά κυβέρνησης για τον διαχωρισμό των πολιτών: «Πρόστυχο μέτρο - Είναι τραγικό»

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η.Μαμαλάκης κατά κυβέρνησης για τον διαχωρισμό των πολιτών: «Πρόστυχο μέτρο - Είναι τραγικό»

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Ιούλ 2021, 17:35

sto φεις εχουν χωριστει σε δυο στρατοπεδα αρχιζουν οι εμβολιαστες τσιτατα
πληρης διαχωρισμος στους αρνητες να μην επιτρεπονται σε μαγαζια καφε
γήπεδα και διασκεδαση ακομη και σε νοσοκομεια ταξι και μμμ
-εχουν φτασει σε σημειο να λενε θανατος στους αρνητες των εμβολιων
γιατι ειναι δοκτορες με μεταπτυχιακά στην πληροφορικη στην γεωπονικη
και κτηνιατρικη αυτοι ξερουν και γνωριζουν και δεν βρισκονται μερικοι τυποι
να τους πιασουν και να τους βαλουν τα πτυχια στο γκωλο τους
και υστερα να τους τα δωσουν να τα φανε ..

καλα δεν καταλαβαινουν οτι θα γινει της @ουτανας το καγκελο ! :angry:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η.Μαμαλάκης κατά κυβέρνησης για τον διαχωρισμό των πολιτών: «Πρόστυχο μέτρο - Είναι τραγικό»

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Ιούλ 2021, 17:43

γραφει ενας κουκουες ...ναι υπαρχουν και αυτοι
Ρε άθλιοι του κερατά, ζητάτε έλεγχο στα μαγαζιά κ διχαζετε την κοινωνία, ρε γιατί δεν έχετε τον ίδιο καημό να ελεγχατε κ τα σύνορα!!
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Ιούλ 2021, 18:00

Εγώ δε συμφωνώ με αυτό το μέτρο (αν και εμβολιασμένη) πρώτον γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να εφαρμοστεί αλλά το κυριότερο γιατί δεν έχει νόημα αυτός ο διαχωρισμός.
Αν το εμβόλιο εξασφάλιζε τη μη μετάδοση του ιού, πράγματι θα υπήρχε σοβαρό θέμα με τους ανεμβολίαστους γιατί θα αφορούσε τη δημόσια υγεία και θα ήταν όντως μεγάλη καφρίλα που δεν εμβολιάζονται.
Αλλά εφόσον όλοι εν δυνάμει μπορούμε να μεταδώσουμε τον ιό (εμβολιασμένοι και μη) δεν καταλαβαίνω προς τι η αντιμετώπιση των πολιτών σε "λεπρούς" και "μη λεπρούς".

Το μόνο που σου εξασφαλίζει το εμβόλιο είναι ότι δε θα νοσήσεις βαριά (φαντάζομαι δλδ). Όχι ότι δε θα κολλήσεις ή δε θα μεταδώσεις κιόλας.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Ιούλ 2021, 19:11

Εμένα πάντως παιδιά αν με ρωτούσατε γιατί έκανα το εμβόλιο οι λόγοι είναι οι εξής:
α. Δεν άντεχα άλλο να ζω αυτή τη ζωή με τον φόβο μήπως κολλήσω και αν κολλήσω πόσο βαριά θα το περάσω κτλ. Δλδ ήταν madness να ζεις με αυτόν τον φόβο. Μου φάνηκε εφιάλτης όλο αυτό που περάσαμε και ήθελα να βγούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται από αυτή την κατάσταση.
Στην αρχή της πανδημίας η ανακάλυψη του εμβολίου φάνταζε πολύ μακρινό σενάριο και νομίζαμε όλοι ότι η ζωή μας θα ήταν έτσι για τουλάχιστον μια δεκαετία. Δε φαινόταν να υπάρχει φως στο τούνελ και όλα ήταν αβέβαια και δυσοίωνα. Ήταν σκέτη απελπισία.
Το γεγονός, όμως, ότι η επιστημονική κοινότητα κατάφερε να βρει έναν μηχανισμό άμυνας απέναντι στον ιό μέσα σε 1.5 χρόνο, αφενός μας λύτρωσε από αυτόν τον εφιάλτη και αφετέρου αποδεικνύει περίτρανα την πρόοδο και την εξέλιξη της ιατρικής και της επιστήμης και τη δύναμη της ανθρωπότητας.
Αν, λοιπόν, ρωτάτε εμένα προτιμούσα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Ακόμα και αν κάποιος μου έλεγε ότι όλα αυτά με τον ιό είναι υπερβολές και ότι οι πιθανότητες να νοσήσω βαριά είναι 0,0001% (γιατί νέα και χωρίς υποκείμενα νοσήματα κτλ) έναντι στις πιθανότητες να πάθω παρενέργειες από το εμβόλιο στο 0,1% και πάλι θα διάλεγα το δεύτερο.
Ήθελα τη ζωή μου πίσω ακόμα και αν στο σώμα μου μου έβαζαν τσιπάκι, με ήλεγχε ο Μπιλ γκέιτς και άλλα συνωμοσιολογικά.
Χέστηκα.
Σας είπα ότι θα ήμουν από τους πρώτους που θα έκανε το εμβόλιο, αν μπορούσε, χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Προσωπικά δεν άντεχα άλλο να ζω με φόβο.

β. Έχω τυφλή εμπιστοσύνη στην ιατρική και στην επιστήμη και ειδικά σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που δεν έχεις άλλη επιλογή και ψάχνεις από "κάπου να πιαστείς" καθώς ο ίδιος δεν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις για να πάρεις μια απόφαση.
Προτίμησα να πιαστώ, λοιπόν, από έγκυρες και αξιόπιστες απόψεις, γιατί αν βασιζόμουν στο τι έλεγε ο κάθε τυχάρπαστος θα βαρούσα το κεφάλι μου στον τοίχο και θα μπερδευόμουν περισσότερο.
Έκλεισα τα αυτιά μου, λοιπόν, στα διάφορα σενάρια που ακούγονταν και αποφάσισα να επικεντρωθώ μόνο σε επιστημονικά δεδομένα και να "αφεθώ" στις οδηγίες της επίσημης πολιτείας.
Για μένα αυτό ήταν μονόδρομος. Προφανώς και υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που εργάζονται από πίσω και ξέρουν καλύτερα από μένα.
Κάποιες φορές καλείσαι στη ζωή σου τις αποφάσεις να τις πάρει κάποιος άλλος για σένα (γιατί πολύ απλά εσύ δεν ξέρεις) και ίσα ίσα αυτό το θεώρησα ανακουφιστικό και λιγότερο το είδα ότι παραβιάζονται συνταγματικά μου δικαιώματα ή η ελεύθερη βούλησή μου κτλ

γ. Το θεώρησα και λίγο "ύβρις" και "αχαριστία" να σου κάνει ένα δώρο η επιστήμη και εσύ να το γυρνάς πίσω. Πιστεύω ότι υπήρχαν και εξακολουθούν και υπάρχουν επιστήμονες που αφιερώνουν άπειρες ώρες στην έρευνα και στα εργαστήρια, προκειμένου να βρίσκουν λύσεις και θεραπείες για πολλές ασθένειες που ταλαιπωρούν τον κόσμο.
Το να εμβολιαστώ ήταν το ελάχιστο "ευχαριστώ" μου σε όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες που αφιέρωσαν ώρες από τη ζωή τους για το καλό της ανθρωπότητας.
Τώρα το ποιος τα "οικονομάει" και ποιος κερδίζει από όλα αυτά και όλα αυτά τα σκοτεινά σενάρια για τις εταιρείες και τις φαρμακευτικές ... δε με ενδιαφέρει.
Να σας πω και το άλλο;
Όταν με πιάνει κρίση ημικρανίας και παίρνω αυτό το θεϊκό παρασκεύασμα που λέγεται παρακεταμόλη και με ανακουφίζει από τον πόνο μέσα σε 3 λεπτά ... χέστηκα κιόλας αν η εταιρεία που την πουλάει κερδίζει εκατομμύρια. Τι με νοιάζει; Εμένα με νοιάζει να κάνει δουλειά και να λυτρωθώ από τον πόνο.
Και μάλιστα τα εμβόλια δε χρειάζεται καν να τα αγοράσεις. Διατίθενται δωρεάν.

δ. Ο τελευταίος λόγος ήταν καθαρά θέμα υγείας και βλέπετε ότι τον άφησα τελευταίο, γιατί όλα τα παραπάνω είχαν μεγαλύτερη σημασία για μένα.
Έτσι κι αλλιώς όλοι κάποια μέρα θα πεθάνουμε από κάποια αιτία. Όσα χρόνια είναι γραφτό να ζήσουμε προτιμώ να τα ζήσω ποιοτικά και όχι κλεισμένη σπίτι μου.

Το ρεζουμέ είναι ότι το εμβόλιο δεν το έκανα με τη λογική "ψέκες" και "αντιψέκες" και ότι εγώ είμαι πιο έξυπνη από κάποιον που δεν κάνει το εμβόλιο.
Για μένα η απόφαση να εμβολιαστώ ήταν τετελεσμένη πριν καν εφευρεθεί το εμβόλιο και απλά ήταν θέμα χρόνου να έρθει η σειρά μου και να το κάνω και ούτε καν είχα στο μυαλό μου αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τώρα των δύο στρατοπέδων.
Και βασικά με εξέπληξε αυτός ο διαχωρισμός καθώς θεωρούσα δεδομένο ότι όλοι περιμένουμε το εμβόλιο και θα τρέξουμε να το κάνουμε.
Όπως και πολλά άλλα με εξέπληξαν με αφορμή την πανδημία όσον αφορά τις αντιδράσεις του κόσμου.
0 .

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 02 Ιούλ 2021, 19:28

bizeli έγραψε:Εμένα πάντως παιδιά αν με ρωτούσατε γιατί έκανα το εμβόλιο οι λόγοι είναι οι εξής:
α. Δεν άντεχα άλλο να ζω αυτή τη ζωή με τον φόβο μήπως κολλήσω και αν κολλήσω πόσο βαριά θα το περάσω κτλ. Δλδ ήταν madness να ζεις με αυτόν τον φόβο. Μου φάνηκε εφιάλτης όλο αυτό που περάσαμε και ήθελα να βγούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται από αυτή την κατάσταση.
Στην αρχή της πανδημίας η ανακάλυψη του εμβολίου φάνταζε πολύ μακρινό σενάριο και νομίζαμε όλοι ότι η ζωή μας θα ήταν έτσι για τουλάχιστον μια δεκαετία. Δε φαινόταν να υπάρχει φως στο τούνελ και όλα ήταν αβέβαια και δυσοίωνα. Ήταν σκέτη απελπισία.
Το γεγονός, όμως, ότι η επιστημονική κοινότητα κατάφερε να βρει έναν μηχανισμό άμυνας απέναντι στον ιό μέσα σε 1.5 χρόνο, αφενός μας λύτρωσε από αυτόν τον εφιάλτη και αφετέρου αποδεικνύει περίτρανα την πρόοδο και την εξέλιξη της ιατρικής και της επιστήμης και τη δύναμη της ανθρωπότητας.
Αν, λοιπόν, ρωτάτε εμένα προτιμούσα μιας ώρας ελεύθερη ζωή παρά 40 χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Ακόμα και αν κάποιος μου έλεγε ότι όλα αυτά με τον ιό είναι υπερβολές και ότι οι πιθανότητες να νοσήσω βαριά είναι 0,0001% (γιατί νέα και χωρίς υποκείμενα νοσήματα κτλ) έναντι στις πιθανότητες να πάθω παρενέργειες από το εμβόλιο στο 0,1% και πάλι θα διάλεγα το δεύτερο.
Ήθελα τη ζωή μου πίσω ακόμα και αν στο σώμα μου μου έβαζαν τσιπάκι, με ήλεγχε ο Μπιλ γκέιτς και άλλα συνωμοσιολογικά.
Χέστηκα.
Σας είπα ότι θα ήμουν από τους πρώτους που θα έκανε το εμβόλιο, αν μπορούσε, χωρίς κανέναν ενδοιασμό. Προσωπικά δεν άντεχα άλλο να ζω με φόβο.

β. Έχω τυφλή εμπιστοσύνη στην ιατρική και στην επιστήμη και ειδικά σε ένα τόσο σοβαρό θέμα που δεν έχεις άλλη επιλογή και ψάχνεις από "κάπου να πιαστείς" καθώς ο ίδιος δεν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις για να πάρεις μια απόφαση.
Προτίμησα να πιαστώ, λοιπόν, από έγκυρες και αξιόπιστες απόψεις, γιατί αν βασιζόμουν στο τι έλεγε ο κάθε τυχάρπαστος θα βαρούσα το κεφάλι μου στον τοίχο και θα μπερδευόμουν περισσότερο.
Έκλεισα τα αυτιά μου, λοιπόν, στα διάφορα σενάρια που ακούγονταν και αποφάσισα να επικεντρωθώ μόνο σε επιστημονικά δεδομένα και να "αφεθώ" στις οδηγίες της επίσημης πολιτείας.
Για μένα αυτό ήταν μονόδρομος. Προφανώς και υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που εργάζονται από πίσω και ξέρουν καλύτερα από μένα.
Κάποιες φορές καλείσαι στη ζωή σου τις αποφάσεις να τις πάρει κάποιος άλλος για σένα (γιατί πολύ απλά εσύ δεν ξέρεις) και ίσα ίσα αυτό το θεώρησα ανακουφιστικό και λιγότερο το είδα ότι παραβιάζονται συνταγματικά μου δικαιώματα ή η ελεύθερη βούλησή μου κτλ

γ. Το θεώρησα και λίγο "ύβρις" και "αχαριστία" να σου κάνει ένα δώρο η επιστήμη και εσύ να το γυρνάς πίσω. Πιστεύω ότι υπήρχαν και εξακολουθούν και υπάρχουν επιστήμονες που αφιερώνουν άπειρες ώρες στην έρευνα και στα εργαστήρια, προκειμένου να βρίσκουν λύσεις και θεραπείες για πολλές ασθένειες που ταλαιπωρούν τον κόσμο.
Το να εμβολιαστώ ήταν το ελάχιστο "ευχαριστώ" μου σε όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες που αφιέρωσαν ώρες από τη ζωή τους για το καλό της ανθρωπότητας.
Τώρα το ποιος τα "οικονομάει" και ποιος κερδίζει από όλα αυτά και όλα αυτά τα σκοτεινά σενάρια για τις εταιρείες και τις φαρμακευτικές ... δε με ενδιαφέρει.
Να σας πω και το άλλο;
Όταν με πιάνει κρίση ημικρανίας και παίρνω αυτό το θεϊκό παρασκεύασμα που λέγεται παρακεταμόλη και με ανακουφίζει από τον πόνο μέσα σε 3 λεπτά ... χέστηκα κιόλας αν η εταιρεία που την πουλάει κερδίζει εκατομμύρια. Τι με νοιάζει; Εμένα με νοιάζει να κάνει δουλειά και να λυτρωθώ από τον πόνο.
Και μάλιστα τα εμβόλια δε χρειάζεται καν να τα αγοράσεις. Διατίθενται δωρεάν.

δ. Ο τελευταίος λόγος ήταν καθαρά θέμα υγείας και βλέπετε ότι τον άφησα τελευταίο, γιατί όλα τα παραπάνω είχαν μεγαλύτερη σημασία για μένα.
Έτσι κι αλλιώς όλοι κάποια μέρα θα πεθάνουμε από κάποια αιτία. Όσα χρόνια είναι γραφτό να ζήσουμε προτιμώ να τα ζήσω ποιοτικά και όχι κλεισμένη σπίτι μου.

Το ρεζουμέ είναι ότι το εμβόλιο δεν το έκανα με τη λογική "ψέκες" και "αντιψέκες" και ότι εγώ είμαι πιο έξυπνη από κάποιον που δεν κάνει το εμβόλιο.
Για μένα η απόφαση να εμβολιαστώ ήταν τετελεσμένη πριν καν εφευρεθεί το εμβόλιο και απλά ήταν θέμα χρόνου να έρθει η σειρά μου και να το κάνω και ούτε καν είχα στο μυαλό μου αυτή την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τώρα των δύο στρατοπέδων.
Και βασικά με εξέπληξε αυτός ο διαχωρισμός καθώς θεωρούσα δεδομένο ότι όλοι περιμένουμε το εμβόλιο και θα τρέξουμε να το κάνουμε.
Όπως και πολλά άλλα με εξέπληξαν με αφορμή την πανδημία όσον αφορά τις αντιδράσεις του κόσμου.

Ο μοναδικός λόγος που εμβολιαστηκα ήταν για να πάρω χαρτί που θα μου επιτρέπει να μετακινουμε χωρίς σελφ τεστ. :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Ιούλ 2021, 19:40

Deutsch Lover έγραψε:Ο μοναδικός λόγος που εμβολιαστηκα ήταν για να πάρω χαρτί που θα μου επιτρέπει να μετακινουμε χωρίς σελφ τεστ. :s_cool

Δλδ επιστροφή στην κανονικότητα ρε φίλε. Αυτό που θέλουμε όλοι και αυτό είναι το μεγαλύτερο bonus.
Ούτε τα 150άρια ούτε τίποτα.

Βέβαια, με τη μαλακία που μας δέρνει είμαστε ικανοί ως ανθρώπινο είδος να φέρουμε και άλλες πανδημίες στο μέλλον.
Δεν είμαι σίγουρη ότι θα υπάρχει happy end οριστικό.

Αυτό είναι το οξύμωρο με την ανθρωπότητα.
Ότι από τη μια μπορεί να καταφέρνει απίστευτα επιτεύγματα που δεν τα χωράει ανθρώπινος νους και από την άλλη είναι ικανή να καταστρέψει τον πλανήτη μέσα σε 3 λεπτά.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Ιούλ 2021, 19:58

bizeli έγραψε:Εγώ δε συμφωνώ με αυτό το μέτρο (αν και εμβολιασμένη) πρώτον γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να εφαρμοστεί αλλά το κυριότερο γιατί δεν έχει νόημα αυτός ο διαχωρισμός.
Αν το εμβόλιο εξασφάλιζε τη μη μετάδοση του ιού, πράγματι θα υπήρχε σοβαρό θέμα με τους ανεμβολίαστους γιατί θα αφορούσε τη δημόσια υγεία και θα ήταν όντως μεγάλη καφρίλα που δεν εμβολιάζονται.
Αλλά εφόσον όλοι εν δυνάμει μπορούμε να μεταδώσουμε τον ιό (εμβολιασμένοι και μη) δεν καταλαβαίνω προς τι η αντιμετώπιση των πολιτών σε "λεπρούς" και "μη λεπρούς".

Το μόνο που σου εξασφαλίζει το εμβόλιο είναι ότι δε θα νοσήσεις βαριά (φαντάζομαι δλδ). Όχι ότι δε θα κολλήσεις ή δε θα μεταδώσεις κιόλας.

μα για αυτο εχω απορησει υποτιθεται αυτοι που βρισκονται στην κυβερνηση
ειναι τεχνοκρατες -δεν ειναι ο μπαμπης ο σουγιας απο ανω πετριλια
εχουν και τα πτυχια τους και το βολεμα τους
και μπορουμε ευκολα να τους χαρακτηρισουμε ειδημονες οκ;

οποτε γιατι το κανουν; οταν και ο πιο αμορφωτος εστιατορας μεχρι και ο απλος
τυχαρπαστος πολιτης γνωριζει οτι δεν θα δουλεψει
γιατι λοιπον να μην παει το μυαλο μας οτι το κανουν επιτηδες;
ειναι απλα τα πραγματα -θελουν να φτωχοποιησουν και αλλο τους ελ
εγω το δηλωσα ηδη οτι θα δεχομαι τους αντιεμβολιαστες και ηδη εχουν υπογραψει
παρα πολλοι ......αυτη η κυβερνηση θα ριξει το πιο πολυ χρημα εκει κοντα
στις εκλογες για να εξαγορασει τους ψηφους και οταν λεω για το χρημα
δεν το λεω τυχαια απλα δεν θελω να επεκταθω σε λεπτομέρειες
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Ιούλ 2021, 20:09

nemo έγραψε:
μα για αυτο εχω απορησει υποτιθεται αυτοι που βρισκονται στην κυβερνηση
ειναι τεχνοκρατες -δεν ειναι ο μπαμπης ο σουγιας απο ανω πετριλια
εχουν και τα πτυχια τους και το βολεμα τους
και μπορουμε ευκολα να τους χαρακτηρισουμε ειδημονες οκ;

οποτε γιατι το κανουν; οταν και ο πιο αμορφωτος εστιατορας μεχρι και ο απλος
τυχαρπαστος πολιτης γνωριζει οτι δεν θα δουλεψει
γιατι λοιπον να μην παει το μυαλο μας οτι το κανουν επιτηδες;
ειναι απλα τα πραγματα -θελουν να φτωχοποιησουν και αλλο τους ελ
εγω το δηλωσα ηδη οτι θα δεχομαι τους αντιεμβολιαστες και ηδη εχουν υπογραψει
παρα πολλοι ......αυτη η κυβερνηση θα ριξει το πιο πολυ χρημα εκει κοντα
στις εκλογες για να εξαγορασει τους ψηφους και οταν λεω για το χρημα
δεν το λεω τυχαια απλα δεν θελω να επεκταθω σε λεπτομέρειες

Ναι, βασικά εκτός από το γεγονός ότι ο έλεγχος εμβολιασμένων και μη εμβολιασμένων είναι πρακτικά αδύνατος, εκτός αν κυκλοφορούμε με κανένα barcode στο μέτωπο ξέρω γω .... αφετέρου το μέτρο φαντάζομαι έχει περισσότερο προτρεπτικό/εκβιαστικό χαρακτήρα ώστε να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι.

Κάτι μου λέει ότι θα καταλήξει τραγέλαφος όπως το τελευταίο λοκντάουν που υποτίθεται ότι είχαμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Ιούλ 2021, 20:17

Παιδιά εγώ σήμερα βγήκα πρώτη φορά έξω χωρίς μάσκα και μου φάνηκε πολύ περίεργο.
Κάτι "έλειπε" από το πρόσωπό μου.
Περίεργη αίσθηση.

Έβλεπα κόσμο να κυκλοφορεί έξω χωρίς μάσκα αλλά νόμιζα το κάνουν άτυπα.
Δεν ήξερα ότι είχε βγει επίσημη οδηγία.
:laugh1:

Βασικά νόμιζα ότι ακόμα είναι υπό συζήτηση το θέμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 02 Ιούλ 2021, 20:48

Rantar
43,4 χιλ. εγγεγραμμένοι
Ένα δυνατό μήνυμα στέλνει η Θεσσαλονίκη στις επιλεκτικές πρακτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη σχετικά με τον διαχωρισμό των πολιτών στον χώρο της εστίασης. 9 στους 10 Θεσσαλονικείς καταστηματάρχες, λοιπόν, θα δέχονται ανεμβολίαστους και μόλις το 6% θα είναι covid free

https://youtu.be/01L0FiYB40Q?t=135

αλλα ακομη κι ετσι το προβλημα παραμενει.

Καθε ανεμβολιαστος χρειαζεται καθε 2 μερες πιστοποιητικο.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”