Lockdowns και μνημόνια: ο βρώμικος πόλεμος των Ελίτ εναντίον των λαών
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Re: Lockdowns και μνημόνια: ο βρώμικος πόλεμος των Ελίτ εναντίον των λαών
Μοιραζει τρομπονια ο θεϊκός Αριστος, η τελευταία φωνη της λογικης σε νοτιοβαλκανικη τσοπανοχωρα.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
- Supreme poster

Αρίστος έγραψε:
Του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου
Η ελληνική κοινωνία που κουβαλάει το σταυρό τριών δυο μνημονίων και ενος ελαφρονιου
.
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες......
nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Μα δεν πηγαν καλα τα πραγματα, αυτο ειναι δεδομενο.
Απλα με ΝΔ θα ηταν τρισχειροτερα απο οτι με ΣΥΡΙΖΑ οπως αποδεικνυουν και τα απλα μαθηματικα σε συγκριση ολων των δεικτων.
Για παραδειγμα η ΝΔ δεν ζητουσε καν ελαφρυνση χρεους ενω ο ΣΥΡΙΖΑ την ειχε στο επικεντρο της πολιτικης του.
Δηλαδη απο την μια ισχυριζεσαι οτι τα μνημονια μας εβγαλαν στις αγορες και μας αφησαν τοσα δις μαξιλαρακι αλλα απο την αλλη λες οτι απετυχαν. Επισης μας παραδεχεσαι οτι υποστηριζες επι 5 χρονια μια κυβερνηση που τα πηγε σκατα. Εχεις εναν αχταρμα στο κεφαλι σου.
Eσυ θεωρεις πως το ΚΚΕ προδοσε που υπεγραψε τη Βαρκιζα; Επαψες να το υποστηριζεις οταν διαβασες οτι εκανε κατι τετοιο;
Και εννοειται πως η Βαρκιζα και η καθε Βαρκιζα ειναι κακη για τα λαικα συμφεροντα.
Το ελεγα απο εποχες Αγανακτισμενων πως ακυρωση των μνημονιων και παγωμα της εξυπηρετησης του χρεους μπορει να γινει μονο αν η αντιμνη κυβερνηση πετυχει να φερει στο πλευρο της μια μεγαλη δυναμη.
Τα εχουμε συζητησει χιλιαδες φορες θαρρω.
Και θα πρεπει να καταλαβατε οταν κυβερνησε η ΝΔ ποσο εκατονταδες φορες χειροτερη απο το ΣΥΡΙΖΑ ηταν στη διαχειριση.
Οχι μονο στα οικονομικα αλλα και στα εθνικα θεματα και παντου.
Δεν ειναι το θεμα μας ομως τωρα ουτε ο ΣΥΡΙΖΑ ουτε η ΝΔ γιατι εγω δεν ειμαι πια με το ΣΥΡΙΖΑ.
Το θεμα μας ειναι πως ζουμε πλεον σε μια ζοφερη παγκοσμια χουντα που διαρκως μας εξαθλιωνει και μας στερει τις ελευθεριες.
Αν αυτο δεν γινει κατανοητο δεν υπαρχει και ελπιδα για καλυτερο αυριο.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Eσυ θεωρεις πως το ΚΚΕ προδοσε που υπεγραψε τη Βαρκιζα; Επαψες να το υποστηριζεις οταν διαβασες οτι εκανε κατι τετοιο;
Και εννοειται πως η Βαρκιζα και η καθε Βαρκιζα ειναι κακη για τα λαικα συμφεροντα.
Aκυρη αναλογια. Εγω δεν το παιζα ποτε αντι-Βαρκιζικος οπως εσυ αντιμνημονιακος. Εσυ απο την μια λες οτι τα μνημονια ηταν αναγκαιος συμβιβασμος για τον ΣΥΡΙΖΑ, την αλλη κραζεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ επειδη εκαναν ακριβως το ιδιο με τα 2 πρωτα μνημονια και τωρα με το αρθρο σου κατακρινεις ολες τις μνημονιακες κυβερνησεις. Αυτες ειναι 3 αντικρουομενες θεσεις μεταξυ τους.
Δεν ειναι το θεμα μας ομως τωρα ουτε ο ΣΥΡΙΖΑ ουτε η ΝΔ γιατι εγω δεν ειμαι πια με το ΣΥΡΙΖΑ.
Το θεμα μας ειναι πως ζουμε πλεον σε μια ζοφερη παγκοσμια χουντα που διαρκως μας εξαθλιωνει και μας στερει τις ελευθεριες.
Αν αυτο δεν γινει κατανοητο δεν υπαρχει και ελπιδα για καλυτερο αυριο.
Οχι ακριβως αυτο ειναι το θεμα μας. Εσυ εβαλες τα μνημονια στο τραπεζι με ενα αρθρο το οποιο ακυρωνει ολη σου την σταση το '15-'19. Δεν γινεται να ησουν φανατικος μνημονιακος ολα αυτα τα χρονια και τωρα να μας λες οτι απετυχαν ή οτι υπηρετουσαν τα μεγαλα συμφεροντα.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Απλα δεν εχεις καταλαβει ποτε τι ελεγα γιατι σαν πορωμενος δεν συγκεντρωνεσαι στο τι λεει ο συνομιλητης σου. Εγω απο το 2011 ημουν κατα των μνημονιων και υπερ του παγωματος της εξυπηρετησης του χρεους με εναν ομως αστερισκο, οτι ΠΑΝΤΑ ελεγα οτι αυτο μπορει να γινει μονο αν η οποια αντιμνημονιακη κυβερνηση συμφωνησει με μεγαλη δυναμη που θα βαλει πλατη. Εφοσον αυτο δεν εγινε οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν ειχαν αλλη επιλογη οσο και αν με πειραξε αυτο. Και βεβαια το οτι δεν υπηρχε αλλη επιλογη δεν κανει το μνημονιο κατι καλο, εστω και αν ο ΣΥΡΙΖΑ το διαχειριστηκε πολυ καλυτερα απο ΝΔ.
Τα εχω γραψει ολα αναλυτικα σε αρθρο μου στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ οπου εξηγω γιατι η συνεργασια με μεγαλη δυναμη ηταν μονοδρομος προκειμενου η Ελλαδα να παει σε αντιμνη πολιτικη. Εγραψα επισης πως ο Ομπαμα βοηθησε πολυ στο θεμα της ελαφρυνσης του χρεους αλλα κρατησε αποσταση απο ενα Grexit. Οσο για τη Ρωσια δεν ρισκαρε να χαλασει τη σχεση της με τη Γερμανια που περιλαμβανε τοτε συζητησεις και για τον αγωγο φυσικου αεριου που θα τροφοδοτουσε τη Γερμανια, για χαρη της Ελλαδας.
.
Τα εχω γραψει ολα αναλυτικα σε αρθρο μου στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ οπου εξηγω γιατι η συνεργασια με μεγαλη δυναμη ηταν μονοδρομος προκειμενου η Ελλαδα να παει σε αντιμνη πολιτικη. Εγραψα επισης πως ο Ομπαμα βοηθησε πολυ στο θεμα της ελαφρυνσης του χρεους αλλα κρατησε αποσταση απο ενα Grexit. Οσο για τη Ρωσια δεν ρισκαρε να χαλασει τη σχεση της με τη Γερμανια που περιλαμβανε τοτε συζητησεις και για τον αγωγο φυσικου αεριου που θα τροφοδοτουσε τη Γερμανια, για χαρη της Ελλαδας.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Απλα δεν εχεις καταλαβει ποτε τι ελεγα γιατι σαν πορωμενος δεν συγκεντρωνεσαι στο τι λεει ο συνομιλητης σου. Εγω απο το 2011 ημουν κατα των μνημονιων και υπερ του παγωματος της εξυπηρετησης του χρεους με εναν ομως αστερισκο, οτι ΠΑΝΤΑ ελεγα οτι αυτο μπορει να γινει μονο αν η οποια αντιμνημονιακη κυβερνηση συμφωνησει με μεγαλη δυναμη που θα βαλει πλατη. Εφοσον αυτο δεν εγινε οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν ειχαν αλλη επιλογη οσο και αν με πειραξε αυτο. Και βεβαια το οτι δεν υπηρχε αλλη επιλογη δεν κανει το μνημονιο κατι καλο, εστω και αν ο ΣΥΡΙΖΑ το διαχειριστηκε πολυ καλυτερα απο ΝΔ.
Εσυ το 2011 ησουν κατα των μνημονιων, το 2015 ησουν υπερ και το 2021 παλι κατα. Ο,τι σε βολευει καθε φορα και αναλογα με το τι σανο πουλας στους χαζους.
Αφου θεωρεις οτι τα μνημονια ηταν η καλυτερη δυνατη επιλογη ρεαλιστικα, ολο το αρθρο σου ακυρωνεται απο την στιγμη (με την δικη σου λογικη παντα) οι εναλλακτικες στο μνημονιο θα ηταν χειροτερες.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Παντα κατα ημουνα και εδωσα το παραδειγμα της Βαρκιζας που οι ΚΚΕδες ενω την υπεγραψαν δεν την λατρεψαν κιολας.
.
.
0 .
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αρίστος έγραψε:Παντα κατα ημουνα και εδωσα το παραδειγμα της Βαρκιζας που οι ΚΚΕδες ενω την υπεγραψαν δεν την λατρεψαν κιολας.
Εγινες υπερ οταν εγινε και ο ΣΥΡΙΖΑ μνημονιακος. Δεν τα ξεχασαμε.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Kαι οι ΚΚΕδες υπερ της Βαρκιζας εγιναν οταν την υπεγραψε το κομμα.
Ουτε αυτοι ειχαν λαθος καθως ο Σταλιν απεσυρε την υποστηριξη του, ουτε Συριζαιοι και Ανελιτες καθως δεν βρεθηκε μεγαλη δυναμη να στηριξει ρηξη.
Οσο για μενα απο το 2011 ελεγα ναι στη ρηξη αλλα πως αυτη μονο με στηριξη μεγαλης χωρας θα γινει εφικτη.
Θυμησου να τα ξαναπουμε αλλες 500.000 φορες.
.
Ουτε αυτοι ειχαν λαθος καθως ο Σταλιν απεσυρε την υποστηριξη του, ουτε Συριζαιοι και Ανελιτες καθως δεν βρεθηκε μεγαλη δυναμη να στηριξει ρηξη.
Οσο για μενα απο το 2011 ελεγα ναι στη ρηξη αλλα πως αυτη μονο με στηριξη μεγαλης χωρας θα γινει εφικτη.
Θυμησου να τα ξαναπουμε αλλες 500.000 φορες.
.
0 .
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Το αρθρο δημοσιευθηκε σημερα στην Ελευθερη Ωρα, σελιδες 10 και 11.
Το Σαββατο στη Δημοκρατια δημοσιευθηκε αλλο αρθρο μου.
.
Το Σαββατο στη Δημοκρατια δημοσιευθηκε αλλο αρθρο μου.
.
0 .
.
.