Kauldron έγραψε:Κοίτα, πήξτε, αν έχεις τη δυνατότητα να προβλέπεις το μέλλον, να μου πείς τίποτα νουμεράκια στο λόττο, σε παρακαλώ, να βγάλω κάνα φράγκο.
Από 'κει και πέρα, κρατάω οτι εσύ ψηφίζεις ένα εθνοπροδοτικό κόμμα, το οποίο υποστηρίζει τον αφοπλισμό του ελληνικού στρατού, με το γελοίο επιχείρημα οτι έτσι μόνο θα σταματήσουν οι μίζες.
Δηλαδή, είτε παραδέχονται οτι και αυτοί είναι λαμόγια, και οτι ακόμα και δικός τους υπουργός θα παίρνει μίζες κλπ, είτε απλά είναι προδότες, και θέλουν να εξαφανίσουν τον Ε.Σ.
Δυστυχώς δεν την έχω, για αυτό και λέω, υπομονή, ψυχραιμία, και η νεκροψία θα δείξει ποιος θα φάει τη μούντζα στο τέλος και ποιος όχι. Τα σχόλια για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ... ασχολίαστα. Πωωω γαμώτο, σαράντα χρόνια μεταπολίτευση τα φάγαμε στη μάπα με κυβερνήσεις ανταρσυαίων που μας κατέστρεψαν
Βαριέμαι να ξαναβάλω το σύνδεσμο με το πρόγραμμα του κόμματος, αλλά ανάγνωση πιστεύω ότι γνωρίζεις, μιλάει για πάγωμα, όχι για διακοπή των εξοπλιστικών δαπανών. Νομίζω ότι αντιλαμβάνεσαι πολύ καλά τη διαφορά αλλά εσκεμμένα προσπαθείς να την κάνεις γυριστή. Δε μου αρέσει να αρπαζόμαστε και δεν είναι αυτός ο σκοπός μου.