Κοιτάξτε παιδιά, να φύγουν πρώτα αυτοί οι κομμουνιστές που μας κυβερνάνε, και μετά βλέπουμε.
Γιατί θα μας καταντήσουν Βενεζουέλα.
Έτσι εκδικείται το κράτος Κούλη
-
fasistario
- Mr Lamogio

Re: Έτσι εκδικείται το κράτος Κούλη
1 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
-
vallon
- Supreme poster

fasistario έγραψε:Κοιτάξτε παιδιά, να φύγουν πρώτα αυτοί οι κομμουνιστές που μας κυβερνάνε, και μετά βλέπουμε.
Γιατί θα μας καταντήσουν Βενεζουέλα.
γαμημένε κομουνιστή κούλη
μας έχεις ξεσκίσει στο γκούλαγκ
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
denplirono
- Extreme poster

Δικτάτορες με δικαιολογία και συμπαράσταση "ειδικών" τρελογιατρων. Αυτο ειναι το πολίτευμά μας.
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
nemo
- Supreme poster

ετσι μπραβο θα βλεπετε και θα ακουτε κυριακο και θα υγραινεστε νεοελ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ειναι τοσο ανασφαλεις που με 40%, αυτοδυναμη κυβερνηση και αξιωματικη αντιπολιτευση στα ταρταρα φοβουνται τον ισκιο τους και θελουν να εχουν τον απολυτο ελεγχο τον ΜΜΕ. Κατα τα αλλα ηταν ο ΣΥΡΙΖΑ που ηθελε να ελεγξει την ενημερωση. Ξερουν οτι χωρις τα ΜΜΕ και με ολα αυτα που θα ακολουθησουν (υφεση, μνημονια κλπ) με το ζορι θα βγαλουν την τετραετια.
2 .
-
denplirono
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Ειναι τοσο ανασφαλεις που με 40%, αυτοδυναμη κυβερνηση και αξιωματικη αντιπολιτευση στα ταρταρα φοβουνται τον ισκιο τους και θελουν να εχουν τον απολυτο ελεγχο τον ΜΜΕ. Κατα τα αλλα ηταν ο ΣΥΡΙΖΑ που ηθελε να ελεγξει την ενημερωση. Ξερουν οτι χωρις τα ΜΜΕ και με ολα αυτα που θα ακολουθησουν (υφεση, μνημονια κλπ) με το ζορι θα βγαλουν την τετραετια.
ειναι τοσο ανασφαλεις γιατι βλεπουν αυτο που ερχεται. αυτο που ερχεται δεν το λες 'ομαλοτητα΄. Το να πιεζουν τους κατοικους μεσω της αστυνομιας να κανουν rapid test και να μην τα κανει κανενας, μπορει να σημαινει πολλα ή και λιγα.Σιγουρα ομως σημαινει ενα:οτι ο κοσμος εχασε την εμπιστοσυνη που ειχε σε αυτους. Δε μιλαμε για καποιον σαν εμενα που ετσι και αλλιως δεν τους πιστευα και δεν τους ειχα εμπιστοσυνη, αλλα για καποιον που τους ειχε . Αυτο για μενα ειναι το πιο αισιοδοξο
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"