Αυτό που δεν μπορώ να χωνέψω όμως είναι ότι η καταδίκη αυτή πάει να γίνει η κολυμπήθρα σου Σιλωάμ για όλους αυτούς που βγαίνουν και ζητωκραυγάζουν και οικοιποιούνται την μάχη που έδωσε η μάνα του φύσσα.
Τι δουλειά έχει ο ΣΚΑΙ να πανηγυρίζει;
τι δουλειά έχει ο σαμαράς και ο κάθε τέτοιος υπεύθυνος για την καταστροφή τόσα χρόνια της χώρας;
Σε λίγο θα δούμε και τον χοντροπένυ , τον γκαπ και τον ελιά να κάνουν δηλώσεις υπέρ της ...................δημοκρατίας ;;;;;;;;
Οχι κύριοι
το ότι προσπαθεί ο γερμανοπληρωμένος σταθμός της κυβέρνησης να πανηγυρίσει δεν σημαίνει ότι όλοι εμείς είμαστε χάπατα και ξεχνάμε τις ζημιά μας έχουν κάνει
Δεν θα γίνουν όλοι μια χαρούμενη παρέα που θα πανηγυρίζουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος..........!!!!!!!!!!!!!!!
Σημερα τελειωνει η δικη των ναζι
-
vallon
- Supreme poster

Re: Σημερα τελειωνει η δικη των ναζι
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
nemo
- Supreme poster

Εσθήρ έγραψε:nemo έγραψε:θα μπουμε στην βουλη για την εσθηρ και μονο και καποτε κυβερνηση
Λουφαξε στην τρυπα σου ΝΑΖΙ και μοκο.Ουτε τη ροχαλα μου δεν χαραζιμω στη μουρη σου.εσενα και των ομοιων σου.,
Περιμεναμε πολυ καιρο να ακουστει η ΑΛΗΘΕΙΑ που ολοι ξεραμε,αλλα λιγοι ΛΕΓΑΜΕ.
ειναι η αρχη του τελους σας ο τελευταιος σπασμος - της σαπιλας - θα σου πω και αλλα γιατι αυτην την στιγμη
δεν εχω χρονο
υσ...συμπληρωνω γιατι δεν σε ειδα να λες κατι για τον συνωστισμο και για την μετάδοση του ιου
δεν κολλαει ο ιος εκει στον δρομο ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Τους δολοφονους των δυο Χρυσαυγιτων παντως δεν τους εψαξε καν η ελληνικη δημοκρατια. Ισως αυτους δεν τους γεννησαν μανες. Αν σκοτωσε η Χρυση Αυγη, που σκοτωσε και καλως κατεδικασθη, το παρακρατος του συνταγματικου τοξου ποτε δεν θα καταδικασθει για τους διαφορους φονους που εχει κανει με προσωπιδα διαφορες ταχα επαναστατικες οργανωσεις. Πιχι τις δολοφονιες των εκδοτων της Βραδυνης και Απογευματινης.
Θυμιζω κι αυτη τη δολοφονια του πολυ ενοχλητικου δημοσιογραφου για τα συμφεροντα καποιων.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE ... E%B9%CE%B1
Αλλα και την αποπειρα κατα του Στεφανου Χιου, που μπορει να μην τον χωνευω, ειναι ομως ενδεικτικη της συστημικης χουντας που κυβερναει τον τοπο και του παρακρατους της. Μπροστα σε αυτο το παρακρατος η ΧΑ ειναι παρθενοπιπιτσες.
.
Θυμιζω κι αυτη τη δολοφονια του πολυ ενοχλητικου δημοσιογραφου για τα συμφεροντα καποιων.
Αλλα και την αποπειρα κατα του Στεφανου Χιου, που μπορει να μην τον χωνευω, ειναι ομως ενδεικτικη της συστημικης χουντας που κυβερναει τον τοπο και του παρακρατους της. Μπροστα σε αυτο το παρακρατος η ΧΑ ειναι παρθενοπιπιτσες.
.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Εσθήρ
- Basic poster

nemo έγραψε:Εσθήρ έγραψε:Λουφαξε στην τρυπα σου ΝΑΖΙ και μοκο.Ουτε τη ροχαλα μου δεν χαραζιμω στη μουρη σου.εσενα και των ομοιων σου.,
Περιμεναμε πολυ καιρο να ακουστει η ΑΛΗΘΕΙΑ που ολοι ξεραμε,αλλα λιγοι ΛΕΓΑΜΕ.
ειναι η αρχη του τελους σας ο τελευταιος σπασμος - της σαπιλας - θα σου πω και αλλα γιατι αυτην την στιγμη
δεν εχω χρονο
υσ...συμπληρωνω γιατι δεν σε ειδα να λες κατι για τον συνωστισμο και για την μετάδοση του ιου
δεν κολλαει ο ιος εκει στον δρομο ;

0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος
-
Εσθήρ
- Basic poster

Αρίστος έγραψε:Τους δολοφονους των δυο Χρυσαυγιτων παντως δεν τους εψαξε καν η ελληνικη δημοκρατια. Ισως αυτους δεν τους γεννησαν μανες. Αν σκοτωσε η Χρυση Αυγη, που σκοτωσε και καλως κατεδικασθη, το παρακρατος του συνταγματικου τοξου ποτε δεν θα καταδικασθει για τους διαφορους φονους που εχει κανει με προσωπιδα διαφορες ταχα επαναστατικες οργανωσεις. Πιχι τις δολοφονιες των εκδοτων της Βραδυνης και Απογευματινης.
.
ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΣ,
1 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
-
nemo
- Supreme poster

ας αφησουμε την σαπιλα της αριστεροδιανόησης να πανηγυρίσει σημερα
και απο αυριο βλεπουμε
και απο αυριο βλεπουμε
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Εσθήρ έγραψε:Αρίστος έγραψε:Τους δολοφονους των δυο Χρυσαυγιτων παντως δεν τους εψαξε καν η ελληνικη δημοκρατια. Ισως αυτους δεν τους γεννησαν μανες. Αν σκοτωσε η Χρυση Αυγη, που σκοτωσε και καλως κατεδικασθη, το παρακρατος του συνταγματικου τοξου ποτε δεν θα καταδικασθει για τους διαφορους φονους που εχει κανει με προσωπιδα διαφορες ταχα επαναστατικες οργανωσεις. Πιχι τις δολοφονιες των εκδοτων της Βραδυνης και Απογευματινης.
.
ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΣ,
Κοιμησου κι ονειρεψου εσυ οτι στην Ελλαδα υπαρχει δημοκρατια και ανεξαρτητη δικαιοσυνη κι οχι μια χουντα που εχει αλωσει τη δικαιοσυνη και ολους τους θεσμους ενω εχει δημιουργησει εδω και πολλα χρονια παρακρατος που δολοφονει ενοχλητικους.
Η ιδια αυτη χουντα θελησε καποια στιγμη να χρησιμοποιησει τη ΧΑ σαν μερος του παρακρατους της, επειδη ομως η ΧΑ ειχε τασεις ανεξαρτησιας ενω μπορουσε να εξελιχθει σε κομμα με διψηφιο αριθμο ψηφοφορων και να χαλασει την ψευδοεικονα του συνταγματικου τοξου στην ΕΕ, τοτε το συστημα στραφηκε εναντιον της.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Εσθήρ έγραψε:ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΛΕΣ,
Οσο ηταν ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνηση το επαιζε αριστερος, τωρα που δεν παιζουν πια φραγκα απο εκει βγαζει τον πραγματικο εαυτο, δηλαδη ακροδεξιο ρεταλι.
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Στην οικονομια ειμαι περισσοτερο αριστερος απο σενα, δηλωμενος Κανταφικος εξαλλου.
Στα εθνοπατριωτικα ημουν απο αυτους που πιεζαν το ΣΥΡΙΖΑ να τα βρει με Τραμπ και Ισραηλ.
Ενδεικτικο της εθνοπατριωτικης στασης μου οταν στηριζα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αυτο το αρθρο.
https://www.tribune.gr/blog/news/articl ... kypro.html
Και εξαιτιας αυτης μου της στασης με ειχαν μπλοκαρει στο fb ολοι εκεινοι οι Συριζαιοι που υποστηριζαν τους Παλαιστινιους.
Πριν με μπλοκαρουν βεβαια μπηκα στο fb του ενος και εριξα μεγα κραξιμο λογω των σχεσεων Ερντογαν με τη Χαμας.
.
Στα εθνοπατριωτικα ημουν απο αυτους που πιεζαν το ΣΥΡΙΖΑ να τα βρει με Τραμπ και Ισραηλ.
Ενδεικτικο της εθνοπατριωτικης στασης μου οταν στηριζα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αυτο το αρθρο.
https://www.tribune.gr/blog/news/articl ... kypro.html
Και εξαιτιας αυτης μου της στασης με ειχαν μπλοκαρει στο fb ολοι εκεινοι οι Συριζαιοι που υποστηριζαν τους Παλαιστινιους.
Πριν με μπλοκαρουν βεβαια μπηκα στο fb του ενος και εριξα μεγα κραξιμο λογω των σχεσεων Ερντογαν με τη Χαμας.
.
1 .
.
.
-
nemo
- Supreme poster

απο δω και περα θα εχουμε αφθονα γελια καθως η αριστερη διανοηση θα ξεγυμνωνεται ακομη περισσοτερο
και θα φανερωθει το αληθινο προσωπειο της που ειναι ενα και αυτο αυτο με το σουργελο
και θα φανερωθει το αληθινο προσωπειο της που ειναι ενα και αυτο αυτο με το σουργελο
0 .