τα κομμουνιστικα καθεστωτα δεν επιδεχονται αλλη αποψη....πχ, πηγαινε στον Κιμ να πεις κατι διαφορετικο απο αυτο που λεει εκεινος.....το ιδιο και εδω, με την διαφορα οτι ο κιμ σε χωνει στο χωμα και ο κουλ σε χωνει φυλακη μονο και μονο γιατι εχεις αλλη γνωμη...
ΔΕΝ δικαιουστε δια να εχετε αλλην αποψην
Χουντα-κουλ
Στον εισαγγελεα οσοι ανεβαζουν θεωριες συνωμοσιας για τον Covid
-
denplirono
- Extreme poster

Re: Στον εισαγγελεα οσοι ανεβαζουν θεωριες συνωμοσιας για τον Covid
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

denplirono έγραψε:τα κομμουνιστικα καθεστωτα δεν επιδεχονται αλλη αποψη....πχ, πηγαινε στον Κιμ να πεις κατι διαφορετικο απο αυτο που λεει εκεινος.....το ιδιο και εδω, με την διαφορα οτι ο κιμ σε χωνει στο χωμα και ο κουλ σε χωνει φυλακη μονο και μονο γιατι εχεις αλλη γνωμη...
Χουντα-κουλ
Ειναι κομμουνιστικο καθεστως η σημερινη Ελλαδα?
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:denplirono έγραψε:τα κομμουνιστικα καθεστωτα δεν επιδεχονται αλλη αποψη....πχ, πηγαινε στον Κιμ να πεις κατι διαφορετικο απο αυτο που λεει εκεινος.....το ιδιο και εδω, με την διαφορα οτι ο κιμ σε χωνει στο χωμα και ο κουλ σε χωνει φυλακη μονο και μονο γιατι εχεις αλλη γνωμη...
Χουντα-κουλ
Ειναι κομμουνιστικο καθεστως η σημερινη Ελλαδα?
σε πολλα ειναι χειροτερο .....εκει οτι και αν εκανε καποιος ειχε μια αξια εστω σαν εχθρος του πολιτευματος
εδω καποιος που ειναι αντιθετος σε κατι δεν εχει καμια αξια και απλως πετιεται σαν μεταχειρησμενη οδοντοβρουρτσα
και αφηνεται να πεθανει οπως τυχει ....
βλεπω μια χαιρεκακια απο τους πιο πολλους για τιμωρια της γνωμης και της αποψης
αν σας πεισουν τα μμε και η κυβερνηση να κυκλοφορατε με μια γουρουνοκεφαλη για να μην κολλησετε τον ιο
θα το κανετε ----και μετα λετε και κοροιδευετε τα ματια τις χαντρες τα φυλαχτα τις επικλησεις στους θεους
στους αγιους και κλπ κλπ η μασκα και προστατευει και δεν προστατευει αναλογως τους οργανισμους
ειναι σαν να λετε οτι η πορδη οταν φορας το σώβρακο δεν μυριζει και δεν διαχεεται στον αερα
για πεστε κατι ...για την πορδη; προστατευει το σωβρακο; ή οχι; και γιατι ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

απλως τα κρουσματα σας φαινονται πολλα γιατι κανουν περισσοτερους ελεγχους απο πριν
οταν σας ελεγαν για πεντακοσια ολα και ολα τοτε σας κοροιδευαν τα κρουσματα και τοτε ηταν πολυ περισσοτερα
οπως και τωρα ειναι πολυ περισσοτερα απο οσα σας λενε
οταν σας ελεγαν για πεντακοσια ολα και ολα τοτε σας κοροιδευαν τα κρουσματα και τοτε ηταν πολυ περισσοτερα
οπως και τωρα ειναι πολυ περισσοτερα απο οσα σας λενε
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:σε πολλα ειναι χειροτερο .....εκει οτι και αν εκανε καποιος ειχε μια αξια εστω σαν εχθρος του πολιτευματος
εδω καποιος που ειναι αντιθετος σε κατι δεν εχει καμια αξια και απλως πετιεται σαν μεταχειρησμενη οδοντοβρουρτσα
Τι αξια να εχουν οι διαφοροι ψεκασμενοι του ιντερνετ? Να τους κανουμε αγαλμα λες?
0 .
-
Abramo
- Rookie poster

Δεν πιστεύω πως η απαγόρευση στρέφεται μόνο στους ψεκασμένους. Αύριο, αν πει το ΚΚΕ πως τα μονοπώλια της Ε.Ε. σχεδιάζουν μια πανευρωπαϊκή υποδούλωση των λαών και μια σταδιακή κατάλυση των ελευθεριών, θα θεωρηθεί θεωρία συνωμοσίας.
0 .
In hoc Signo vinces!
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:σε πολλα ειναι χειροτερο .....εκει οτι και αν εκανε καποιος ειχε μια αξια εστω σαν εχθρος του πολιτευματος
Τι αξια να εχουν οι διαφοροι ψεκασμενοι του ιντερνετ? Να τους κανουμε αγαλμα λες?
ψεκασμενοι βρισκονται σε ολα τα στρατοπεδα και αυτοι που θελουν τις μασκες στο 24ωρο ακομη και στην θαλασσα
και αλλοι που δεν τις θελουν ουτε στον συνωστισμο -πως λεμε οτι ο φασιστας ειναι παντου!
ετσι και οι ψεκασμενοι
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:nemo έγραψε:σε πολλα ειναι χειροτερο .....εκει οτι και αν εκανε καποιος ειχε μια αξια εστω σαν εχθρος του πολιτευματος
το ενδοχομενο οτι τελικα εσυ ισως εισαι ο ψεκασμενος το εχεις σκεφτει;
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

denplirono έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
το ενδοχομενο οτι τελικα εσυ ισως εισαι ο ψεκασμενος το εχεις σκεφτει;
Οχι. Κατσε να το σκεφτω λιγο
.
.
.
.
.
Οχι τελικα!

0 .
-
pluton
- Supreme poster

Ραν ταν πλαν έγραψε:Επιτέλους. Σίγουρα θα μαζέψουν δυο τρεις και από εδώ.
Για φαντάσου υπάρχουν απαγορεύσεις λόγου και απόψεων και στην δημοκρατία και εγώ είχα μείνει ότι "αποφασίζουμε και διατάσσουμε" μόνο σε περιόδους πολιορκίας από δικτάτορες εφαρμόζεται.... αλλά απ ότι φαίνεται και στην δημοκρατία συνηθίζεται...

0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».