Φρίκαρα...

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Στύγιος

Re: Φρίκαρα...

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 11 Ιουν 2020, 15:08

Mιλάμε για κοσμογονία :P .Από 22> 25 οι μαθητές ανά τμήμα στο δημοτικό, περισσότερα εξεταζόμενα μαθήματα στο Γυμνάσιο κλπ
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Ιουν 2020, 15:16

vallon έγραψε:η επιτομή της στυγνής νεοφιλελέδικη πολιτικής είναι η επιστροφή της...διαγωγής..!!!!!!!!!!!!!!!!!!
στο απολυτήριο

μετά μου αρέσει που έρχονται και μας συγκρίνουν με εκπαιδευτικά συστήματα όπως της νορβηγίας...

ρε μήπως της ζιμπάμπουε ήθελαν να πουν;

το πρωτο ζητουμενο στην παιδεια σημερα το βασικο δηλαδη ειναι η ποδια γα τα κοριτσια
και για τα αγορια ενα ομοιομορφο κουστουμι και απο εκει περα ζητηστε οποιοδηποτε αλλο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 11 Ιουν 2020, 15:18

Στύγιος έγραψε:Mιλάμε για κοσμογονία :P .Από 22> 25 οι μαθητές ανά τμήμα στο δημοτικό, περισσότερα εξεταζόμενα μαθήματα στο Γυμνάσιο κλπ

λολ
πως το διακιολογεί; ή δεν μπαίνει στον κόπο;
το ζήτημα είναι να πάει το τμήμα στα 5-10 παιδιά όχι να τα αυξήσει.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 11 Ιουν 2020, 15:20

θα γελάσουμε ωραία με τη βάση θεμάτων που επαναφέρουν..
έχει να πέσει φροντιστήριο..
κάργα
Αλλά τι να κάνει κανείς όταν το υπ παιδείας είναι γεμάτο με μασονία φιλολόγων και η υπ παιδείας είναι της θεωρητικής κατεύθυνσης
όταν ένας υπουργός δεν έχει γνώση της αγοράς είναι τραγικό
Δηλ καλύτερα ακόμα και ο Άδωνις παρά αυτό το χαμένο, μπορεί να είναι φελόλογος , αλλά είναι της Ομονοίας..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 11 Ιουν 2020, 15:21

nemo έγραψε:
vallon έγραψε:η επιτομή της στυγνής νεοφιλελέδικη πολιτικής είναι η επιστροφή της...διαγωγής..!!!!!!!!!!!!!!!!!!
στο απολυτήριο

μετά μου αρέσει που έρχονται και μας συγκρίνουν με εκπαιδευτικά συστήματα όπως της νορβηγίας...

ρε μήπως της ζιμπάμπουε ήθελαν να πουν;

το πρωτο ζητουμενο στην παιδεια σημερα το βασικο δηλαδη ειναι η ποδια γα τα κοριτσια
και για τα αγορια ενα ομοιομορφο κουστουμι και απο εκει περα ζητηστε οποιοδηποτε αλλο

μετά απο αυτό τελειώνει οποιαδήποτε ελπίδα ελληνικού έθνους
μόνο η λοβοτομή μας σώζει
0 .

Άβαταρ μέλους
mister spooky
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό mister spooky » 11 Ιουν 2020, 15:22

vallon έγραψε:θα γελάσουμε ωραία με τη βάση θεμάτων που επαναφέρουν..
κάργα
Αλλά τι να κάνει κανείς όταν το υπ παιδείας είναι γεμάτο με μασονία φιλολόγων και η υπ παιδείας είναι της θεωρητικής κατεύθυνσης
Δηλ καλύτερα ακόμα και ο Άδωνις παρά αυτό το χαμένο, μπορεί να είναι φελόλογος , αλλά είναι της Ομονοίας..

αποτι ακουσα ήταν αίτημα των φροντιστηρίων και των ιδιωτικων σχολειων, αίτημα ζωτικής οικονομικης σημασίας, λένε κάποιοι.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 11 Ιουν 2020, 15:24

κάργα

Η Καμερέως είναι νομικός και η υφυπουργός Ζαχαράκη της Αγγλικής φιλολογίας. Γι' αυτό και θα διδάσκονται και τα νήπια... Αγγλικά ,αυτό σημαίνει περισσότερους εχμμμ διορισμούς σ' αυτήν την ειδικότητα ;)
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 11 Ιουν 2020, 15:26

mister spooky έγραψε:
κάργα

αποτι ακουσα ήταν αίτημα των φροντιστηρίων και των ιδιωτικων σχολειων, αίτημα ζωτικής οικονομικης σημασίας, λένε κάποιοι.

Αφού όλο το σενάριο του νομοσχεδίου αν το κοιτάξει κάποιος υποψιασμένος δείχνει καταφανώς ότι ξεπουλάει την δημόσια εκπαίδευση σε κάθε σχεδόν βαθμίδα στα ιδιωτικά συμφέροντα
μόνο κάποιος που έχει κομματικά γυαλιά μπορεί να διαφωνήσει σε αυτό , όπως αυτά τα λαμόγια που έβγαζαν λόγους εχτές στη βουλή..
ειδικά ένα κομμάτι κρέας απο την καρδίτσα και ένα απο την πέλλα... έγραψαν ...!!!!!
κρέατα , τίποτε άλλο
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 11 Ιουν 2020, 15:33

Τελικά Vallon ,δεν έγινε σύλλογος. Μου έκατσαν ,όπως και στους άλλους, 3 επιτηρήσεις: 22,24 και 26. Τουλάχιστον είναι πιο λίγα τα παιδιά φέτος ανά τμήμα ( από 7-11) λόγω μέτρων και αποστάσεων.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 11 Ιουν 2020, 17:00

Στύγιος έγραψε:Τελικά Vallon ,δεν έγινε σύλλογος. Μου έκατσαν ,όπως και στους άλλους, 3 επιτηρήσεις: 22,24 και 26. Τουλάχιστον είναι πιο λίγα τα παιδιά φέτος ανά τμήμα ( από 7-11) λόγω μέτρων και αποστάσεων.

Σήμερα μου ήρθε η διευθύντρια να μου πει πήγαινε για γραμματέας σε επιτροπή...
της λέω:
ΟΧΙ
και ποιον να βάλουμε;
κατ ευθείαν έδωσα έναν γλύφταρο εκεί πέρα και ησυχάσαμε..
ασε ρε με τις επιτροπές τους
εδώ δεν ξέρεις που θα βρεθείς μπλεγμένος...

κάνε τον άρρωστο ... πήγαινε την πρώτη φορά και πες θέλω απαλλαγή έχω .....γρίπη και μπορεί και κορονοϊό..
ηλίθιοι...
άχρηστοι
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”