Χειρότερη προντοσία κυβέρνησης

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.

Xειρότερη ήταν η:

- παραχώρηση εδάφους του Νομού Έβρου στους Τούρκους.
5
45%
- παραχώρηση του ονόματος "Μακεδονία" στους Σκοπιανούς.
6
55%

Σύνολο ψήφων: 11

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Re: Χειρότερη προντοσία κυβέρνησης

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 31 Μάιος 2020, 07:39

Προδοτης για τον ελληνα ειναι αυτος που αδειαζει την τσεπη του. Αν γινοταν δημοψηφισμα με ερωτημα αν συμφωνουμε να δωσουμε ενα μερος της ελληνικης επικρατειας και σε ανταλλαγμα να αυξηθουν οι συνταξεις, τοτε θα εβγαινε το ΝΑΙ με πανω απο τα 70%. Και σε αυτο το 70% θα ηταν ατομα απο ολο το φασμα και το ξερουμε ολοι αυτο.

βρες τιποτε αλλο τις συνταξεις τις αυξανουν οποτε θελουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Μάιος 2020, 11:11

Perseus1966 έγραψε:
Προδοτης για τον ελληνα ειναι αυτος που αδειαζει την τσεπη του. Αν γινοταν δημοψηφισμα με ερωτημα αν συμφωνουμε να δωσουμε ενα μερος της ελληνικης επικρατειας και σε ανταλλαγμα να αυξηθουν οι συνταξεις, τοτε θα εβγαινε το ΝΑΙ με πανω απο τα 70%. Και σε αυτο το 70% θα ηταν ατομα απο ολο το φασμα και το ξερουμε ολοι αυτο.

βρες τιποτε αλλο τις συνταξεις τις αυξανουν οποτε θελουν.

Τις εποχες της ΠΑΣΟΚαρας αυτα, τωρα μονο ψαλιδια. Οποιος μοιρασει χρημα θα βγαινει για παντα. Τα εθνικα θεματα δεν νοιαζουν κανενα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 31 Μάιος 2020, 11:38

Οι χειροτερες προδοσιες ηταν:

α) Η ενταξη στο ευρω χωρις η Ελλαδα να ικανοποιει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ απο τους 5 οικονομικους δεικτες που ηταν απαραιτητοι σαν οροι. Κατι που μαθηματικα θα οδηγουσε τη χωρα σε υφεση και χρεοκοπια. Και οι 5 δεικτες μαγειρευτηκαν για να μπουμε και γι' αυτο επρεπε να ειχαμε Εξεταστικη Επιτροπη.

β) Τα μνημονια και ιδιαιτερα οσα ηταν στο αγγλικο δικαιο.

γ) Η καταστροφη της ελληνικης βιομηχανιας και του πρωτογενη τομεα απο ολες συνολικα τις κυβερνησεις της μεταπολιτευσης. Κατι που οδηγησε και στην υστερηση μας απεναντι στην Τουρκια.

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 31 Μάιος 2020, 12:08

Στους φιλους μου nemo και denplirono αλλα και στον ΠΗΞΤΕ ειχα πει απο το 2018 πως η Συμφωνια των Πρεσπων δεν ηταν προδοσια γιατι απλουστατα ο ΣΥΡΙΖΑ κινηθηκε στη διακηρυγμενη εθνικη γραμμη που ειχαν ΝΔ επι Καραμανλη, ΠΑΣΟΚ επι Γιωργακη και ΝΔ με Σαμαρα-Βενιζελο. Ολες αυτες οι κυβερνησεις υποστηριξαν επισημα σε ΟΗΕ και ΕΕ τη συνθετη ονομασια με γεωγραφικο προσδιορισμο erga omnes. Την ειχαν σαν επισημη θεση και στην ιστοσελιδα του Υπουργειου Εξωτερικων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπον υλοποιησε οτι του παρεδωσαν οι προηγουμενοι. Μαλιστα αποκαλυφθηκαν επιστολες του Καραμανλη ο οποιος συζηταγε να μην δεχτει το erga omnes, κατι που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συζητησε καν αλλα το περασε στη Συνθηκη σαν βασικο της ορο.

Αποδειχθηκε λοιπον οταν ηρθε η ΝΔ οτι αυτα για τα οποια σας ειχα προειδοποιησει ισχυαν. Η ΝΔ αποδειχθηκε βασιλικοτερη και του ΣΥΡΙΖΑ στην υπερασπιση των Πρεσπων.

Ο Κουλης μαλιστα εφτασε στο σημειο να αποδοκιμασει τον Μακρον που ασκησε βετο για την ενταξη Σκοπιων και Αλβανιας στην ΕΕ. Και μιλαμε τωρα οτι αν παρεμενε το βετο θα ηταν η χρυση ευκαιρια για τη ΝΔ να απαλλαγει απο τις Πρεσπες. Η ΝΔ ομως ΔΕΝ θελησε να απαλλαγει απο τη Συνθηκη γιατι απο το 2007 την προετοιμαζε.

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
taliban
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό taliban » 31 Μάιος 2020, 12:18

Το θέμα είναι πως δεν αποφάσισε ούτε η ΝΔ ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ την γραμμή που είχε καθιερωθεί όλα αυτά τα χρόνια.
Οι πολιτικές ήρθαν έξωθεν. Όπως έρχονται όλα σε αυτή τη χώρα.
Οι όποιες Ελ κυβερνήσεις εκτελούσαν ότι τους υπέδειξαν. Άλλο αποφασίζω και άλλο εκτελώ ότι μου λένε.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επωμίστηκε το πολιτικό κόστος.
Διαφορετικά αν ήταν η ΝΔ στο τιμόνι και έκανε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οι απώλειες θα ήταν περισσότερες για τον κούλη.
2 .

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 31 Μάιος 2020, 13:01

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
denplirono έγραψε:σκατα δεξιος εισαι, γαλαζιος συριζα εισαι και δεν θελεις να το παραδεχτεις.....ακου εδω, ο ενας το ψηφιζει ο αλλος το εφαρμοζει και εμεις κατεβηκαμε απο το διαστημα....βρε μασαει το τσικεν ταραμος;

Εγώ φίλε έχω δώσει αγώνες που ούτε στον ύπνο σου τους έχεις δει. Δεν θέλω τώρα να βγάζουμε τους πατριωτισμούς μας και να τους μετράμε, αλλά την εποχή που οι προδότες ήταν στην εξουσία ήμουν στα κάγκελα, έκανα τόση δουλειά επικοινωνιακά στον περίγυρό μου που αν ήμουν άλλος θα ζητούσα από το κόμμα μου να με ανταμείψει, αλλά δεν πειράζει, μου αρκεί που είναι ο Κυριάκος στα πράγματα. Το να αποκαλείς τη σημερινή ΝΔ γαλάζιο σύριζα είναι λαϊκισμός του χειρίστου είδους, ειδικά αν συγκρίνεις τα πεπραγμένα του ενός κόμματος με το άλλο. Ευτυχώς η κοινωνική πλειοψηφία έχει διαμορφωθεί και απλώνεται ένας μακροπρόθεσμος ορίζοντας για το ξερίζωμα του αριστεροκαρκίνου από την Ελλάδα.

Τυπε, ο Τατσοπουλος προερχεται ακριβως απο αυτον τον "αριστεροκαρκινο" οπως διατεινεσαι...
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 31 Μάιος 2020, 14:05

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
denplirono έγραψε:σκατα δεξιος εισαι, γαλαζιος συριζα εισαι και δεν θελεις να το παραδεχτεις.....ακου εδω, ο ενας το ψηφιζει ο αλλος το εφαρμοζει και εμεις κατεβηκαμε απο το διαστημα....βρε μασαει το τσικεν ταραμος;

Εγώ φίλε έχω δώσει αγώνες που ούτε στον ύπνο σου τους έχεις δει. Δεν θέλω τώρα να βγάζουμε τους πατριωτισμούς μας και να τους μετράμε, αλλά την εποχή που οι προδότες ήταν στην εξουσία ήμουν στα κάγκελα, έκανα τόση δουλειά επικοινωνιακά στον περίγυρό μου που αν ήμουν άλλος θα ζητούσα από το κόμμα μου να με ανταμείψει, αλλά δεν πειράζει, μου αρκεί που είναι ο Κυριάκος στα πράγματα. Το να αποκαλείς τη σημερινή ΝΔ γαλάζιο σύριζα είναι λαϊκισμός του χειρίστου είδους, ειδικά αν συγκρίνεις τα πεπραγμένα του ενός κόμματος με το άλλο. Ευτυχώς η κοινωνική πλειοψηφία έχει διαμορφωθεί και απλώνεται ένας μακροπρόθεσμος ορίζοντας για το ξερίζωμα του αριστεροκαρκίνου από την Ελλάδα.

ξερεις τι μου λες; με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω. αφου εδωσες τοσους αγωνες δεν θα ηθελες εστω να ξερεις, να γινει επιτροπη να εξετασει το γιατι ο κοτζιας το εκανε τοσο επειγον και ποιο το δικο μας ωφελος; αστα κομανετσι, γαλαζιε συριζα δεν ξεγελας κανεναν
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 31 Μάιος 2020, 14:21

denplirono έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Εγώ φίλε έχω δώσει αγώνες που ούτε στον ύπνο σου τους έχεις δει. Δεν θέλω τώρα να βγάζουμε τους πατριωτισμούς μας και να τους μετράμε, αλλά την εποχή που οι προδότες ήταν στην εξουσία ήμουν στα κάγκελα, έκανα τόση δουλειά επικοινωνιακά στον περίγυρό μου που αν ήμουν άλλος θα ζητούσα από το κόμμα μου να με ανταμείψει, αλλά δεν πειράζει, μου αρκεί που είναι ο Κυριάκος στα πράγματα. Το να αποκαλείς τη σημερινή ΝΔ γαλάζιο σύριζα είναι λαϊκισμός του χειρίστου είδους, ειδικά αν συγκρίνεις τα πεπραγμένα του ενός κόμματος με το άλλο. Ευτυχώς η κοινωνική πλειοψηφία έχει διαμορφωθεί και απλώνεται ένας μακροπρόθεσμος ορίζοντας για το ξερίζωμα του αριστεροκαρκίνου από την Ελλάδα.

ξερεις τι μου λες; με λενε ριζο και οπως θελω τα γυριζω. αφου εδωσες τοσους αγωνες δεν θα ηθελες εστω να ξερεις, να γινει επιτροπη να εξετασει το γιατι ο κοτζιας το εκανε τοσο επειγον και ποιο το δικο μας ωφελος; αστα κομανετσι, γαλαζιε συριζα δεν ξεγελας κανεναν

Υποψιάζομαι ότι είναι και υπέρ των εμβολίων + όταν βγαίνει έξω φοράει και μάσκα.

.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 31 Μάιος 2020, 17:32

denplirono έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Εγώ φίλε έχω δώσει αγώνες που ούτε στον ύπνο σου τους έχεις δει. Δεν θέλω τώρα να βγάζουμε τους πατριωτισμούς μας και να τους μετράμε, αλλά την εποχή που οι προδότες ήταν στην εξουσία ήμουν στα κάγκελα, έκανα τόση δουλειά επικοινωνιακά στον περίγυρό μου που αν ήμουν άλλος θα ζητούσα από το κόμμα μου να με ανταμείψει, αλλά δεν πειράζει, μου αρκεί που είναι ο Κυριάκος στα πράγματα. Το να αποκαλείς τη σημερινή ΝΔ γαλάζιο σύριζα είναι λαϊκισμός του χειρίστου είδους, ειδικά αν συγκρίνεις τα πεπραγμένα του ενός κόμματος με το άλλο. Ευτυχώς η κοινωνική πλειοψηφία έχει διαμορφωθεί και απλώνεται ένας μακροπρόθεσμος ορίζοντας για το ξερίζωμα του αριστεροκαρκίνου από την Ελλάδα.

Δεν θεωρώ απίθανο να συμβεί κι αυτό, αλλά όταν ωριμάσουν οι συνθήκες, προηγείται η δίκη και φυλάκιση της τριπλέτας Τσίπρα-Παππά-Παπαγγελόπουλου για απόπειρα αλλοίωσης πολιτεύματος.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 31 Μάιος 2020, 20:06

β) Τα μνημονια και ιδιαιτερα οσα ηταν στο αγγλικο δικαιο.

που το θυμηθηκες αυτο ,θυμασαι τις ευρωπουτανες τι δικαιολογιες εβρισκαν?
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”