Άσκηση του ΝΑΤΟ στο Βόρειο Αιγαίο με συμμετοχή Τούρκων
Σαν να μην τρέχει τίποτα, την ώρα που όπως ήδη έχει γράψει το usay.gr οι θαλάσσιες παραβιάσεις έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ και πάνω από 1.000 περιστατικά έχουν καταγραφεί στους πέντε πρώτους μήνες του έτους στα Χωρικά μας Ύδατα, το ΝΑΤΟ οργανώνει ασκήσεις στο Αιγαίο με την συμμετοχή της Τουρκίας.
Οι Τούρκοι λένε πως υπό τις διαταγές του TCG AMASRA ασκήθηκε στο Βόρειο Αιγαίο η SNMCMG-2 με την συμμετοχή των SPS TAMBRE από την Ισπανία και ITS GAETA από την Ιταλία. Υποστήριξη έδινε το πλοίο γενικής υποστηρίξεως ΑΛΙΑΚΜΩΝ του Πολεμικού Ναυτικού.
Πρόκειται για πλοίο που αποστολή του είναι η εφοδιαστική υποστήριξη των Μονάδων Κρούσεως δηλαδή φρεγατών, κανονιοφόρων, πυραυλακάτων, με ότι χρειάζονται ώστε να μπορούν να επιχειρούν μακριά από τις βάσεις ξηράς και ευκολίες που αυτές έχουν.
Και όλα αυτά την ώρα που η Τουρκία με χάρτες και ασκήσεις της επιχειρεί να περάσει την ιδέα της «μοιρασιάς» του Αιγαίου στο οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ θεωρεί πως έχει «νόμιμα» δικαιώματα.
https://www.usay.gr/koinonia/askisi-toy ... i-toyrkon/
Απολέσαμε εθνικό έδαφος, μούγκα στη στρόυγγα
-
mister spooky
- Basic poster

-
mister spooky
- Basic poster

Re: Απολέσαμε εθνικό έδαφος, μούγκα στη στρόυγγα
Από το ναύσταθμο του Ακσάζ στην Τουρκία συνεχίζουν να αποπλέουν πολεμικά πλοία.
Την ίδια ώρα, το Oruc Reis ετοιμάζεται να αποπλεύσει με προορισμό το Καστελόριζο, ενώ στον εναέριο χώρο του νησιού γίνονται σκληρές αερομαχίες με τους Τούρκους.
Το χρονικό της κρίσης
«Κόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μετά τη νέα ακραία τουρκική πρόκληση με την έκδοση Navtex για έρευνες σε περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, δόθηκε εντολή ανάκλησης των αδειών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και μετάβασης στις μονάδες τους.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει έντονη κινητικότητα στην περιοχή τoυ νοτιοανατολικού Αιγαίου και του Έβρου.
Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι η Τουρκία προχωρά σε έρευνες στο θαλάσσιο χώρο νότια της Ρόδου και του Καστελόριζου και νοτιοανατολικά της Κρήτης, σύμφωνα με Navtex που εξέδωσε ο σταθμός της Αττάλεια.
https://www.newsbomb.gr/ellada/ethnika/ ... ko-naytiko
Την ίδια ώρα, το Oruc Reis ετοιμάζεται να αποπλεύσει με προορισμό το Καστελόριζο, ενώ στον εναέριο χώρο του νησιού γίνονται σκληρές αερομαχίες με τους Τούρκους.
Το χρονικό της κρίσης
«Κόκκινος» συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις μετά τη νέα ακραία τουρκική πρόκληση με την έκδοση Navtex για έρευνες σε περιοχή της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr, δόθηκε εντολή ανάκλησης των αδειών των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και μετάβασης στις μονάδες τους.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει έντονη κινητικότητα στην περιοχή τoυ νοτιοανατολικού Αιγαίου και του Έβρου.
Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι η Τουρκία προχωρά σε έρευνες στο θαλάσσιο χώρο νότια της Ρόδου και του Καστελόριζου και νοτιοανατολικά της Κρήτης, σύμφωνα με Navtex που εξέδωσε ο σταθμός της Αττάλεια.
https://www.newsbomb.gr/ellada/ethnika/ ... ko-naytiko
0 .
-
nemo
- Supreme poster

να ετοιμαζεσαι κουνελε μην τα περιμενεις τελευταια στιγμη βρες μια αλανα και προπονησου μονος σου
σε καμψεις -θα σου χρειαστουν για να αποφευγεις τις μπομπες και τα βαρελακια για τις σφαιρες
και πες και την μαμα να σου πλεξει φανελακια και καλτσες γιατι ο πολεμος θα κρατησει πολυ
σε καμψεις -θα σου χρειαστουν για να αποφευγεις τις μπομπες και τα βαρελακια για τις σφαιρες
και πες και την μαμα να σου πλεξει φανελακια και καλτσες γιατι ο πολεμος θα κρατησει πολυ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

ρε σεις εχουμε μεγαλες κινητοποιησεις απο τον εβρο που μιλησα τωρα γινεται το ελα να δεις απο τα αρματα
που λαμβανουν θεσεις
που λαμβανουν θεσεις
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ολα τα σαιτ εχουν βουιξει με φημες για επιστρατευση. Τον ηπιαμε.
0 .
-
Εσθήρ
- Basic poster

Λαχουρένιος έγραψε:Ολα τα σαιτ εχουν βουιξει με φημες για επιστρατευση. Τον ηπιαμε.
Επειδη εχουν βουιξει ολα τα σαιτ για επιστρατευση σημαινει οτι ιχυει;Ετσι λες;
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Ολα τα σαιτ εχουν βουιξει με φημες για επιστρατευση. Τον ηπιαμε.
και εγω μολις που το ειπαν ειπα τριτη σημερα και θα εχουν νυχτερινη -οπως εκανα και εγω εκει
οχι μου λεει ο αλλος αυτο δεν εχει ξαναγινει μου λεει !! λοιπον μακαρι να γινει
στον λογο μου .....θα πεταξω απο την χαρα μου
υσ..για επιστράτευση δεν εχουμε ακομη μαρτυρίες
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Εσθήρ έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Ολα τα σαιτ εχουν βουιξει με φημες για επιστρατευση. Τον ηπιαμε.
Επειδη εχουν βουιξει ολα τα σαιτ για επιστρατευση σημαινει οτι ιχυει;Ετσι λες;
Δεν ειπα οτι ισχυει αλλα ισως να προετοιμαζουν το κλιμα. Δε θυμαμαι να εχει υπαρξει αναλογος βομβαρδισμος απο τετοια αρθρα στο παρελθον.
0 .
-
Εσθήρ
- Basic poster

Επίσης πολλά σαιτ αποκτούν επισκεψιμοτητα βεβαια.
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
-
denplirono
- Extreme poster

τον ηπιες εσυ και οι φιλοι σου οι Τουρκοι. Εμεις θα παρελασουμε στην Πολη
-----------
Η ταν ή επι τας
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη