ειναι θεμα χρονου οι καραντινικοι και οι φοβισμενοι απο τον κορωνοιο να ειναι μειοψηφια. μολις μαλιστα ανακοινωθει και το -20%(το καλο σεναριο) κουρεματακι, τοτε θα ψαχνεις με το ντουφεκι να βρεις καραντινικο ....
πολυ καλο το αρθρο του αριστου απλα ξεχασε να αναφερει οτι τετοιου μεγεθους παγκομοσμιες οικονομικες καταστροφες μονον με εναν τροπο 'διορθωνονται'
To νέο προλεταριάτο θα είναι αντικαραντινικό
-
denplirono
- Extreme poster

Re: To νέο προλεταριάτο θα είναι αντικαραντινικό
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
nemo
- Supreme poster

αυτο με το δευτερο κυμα μας εχουν ζαλισει τα βαπορια και χθες στην τηλεοραση το λεγαν μεταξυ τους
σε μια εκπομπη και ο καθενας ελεγε στο αλλον το -πολυ σημαντικο αυτο που μας λες νικο
και πολυ σημαντικα γιωργο μου αυτα που μας λες ο κοσμος θα πρεπει να το προσεξει δεοντως
τωρα που θα βγει κλπ κλπ ..προσπαθουσν να περασουν μια εικονα που και μονος να ειναι καποιος
απλωμενος στο κυμα να προσεχει μη του ερθει ο κορωναιος κατακουτελα
σημερα ειδα και εναν τυπο στο ποδηλατο που φορουσε την μασκα αν ειναι δυνατον !!!
σε μια εκπομπη και ο καθενας ελεγε στο αλλον το -πολυ σημαντικο αυτο που μας λες νικο
και πολυ σημαντικα γιωργο μου αυτα που μας λες ο κοσμος θα πρεπει να το προσεξει δεοντως
τωρα που θα βγει κλπ κλπ ..προσπαθουσν να περασουν μια εικονα που και μονος να ειναι καποιος
σημερα ειδα και εναν τυπο στο ποδηλατο που φορουσε την μασκα αν ειναι δυνατον !!!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
vallon
- Supreme poster

nemo έγραψε:αυτο με το δευτερο κυμα μας εχουν ζαλισει τα βαπορια και χθες στην τηλεοραση το λεγαν μεταξυ τους
δεν σε βλέπω να προλαβαίνεις να χρεοκοπήσεις
μάλλον θα γίνεις στατιστικό δείγμα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
nemo
- Supreme poster

vallon έγραψε:nemo έγραψε:αυτο με το δευτερο κυμα μας εχουν ζαλισει τα βαπορια και χθες στην τηλεοραση το λεγαν μεταξυ τους
δεν σε βλέπω να προλαβαίνεις να χρεοκοπήσεις
μάλλον θα γίνεις στατιστικό δείγμα
μη το λες... χρεοκοπημενο στατιστικο δειγμα το ενα τριτο των ελ αλλα το θεωρω καρμα
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Αρίστος έγραψε:To νεο προλεταριατο θα ειναι κακοπληρωμενοι και ανεργοι εξαιτιας του κορονοιου.
Αδόκιμος ο όρος ''νέο προλεταριάτο''.
Καλύτερα να χρησιμοποιείς τον όρο νέα στρατιά ψυχοπαθολογικών προσωπικοτήτων με πολλαπλά συνοδά φοβικά σύνδρομα σε έδαφος διαταραχών προσωπικότητας.
Μακροσκελής βέβαια η ορολογία αλλά εν συντομία μπορείς να τους αποκαλείς με το όνομα κάποιου γνωστού σου που θεωρείς ότι παρουσιάζει το σύνολο της συμπτωματολογίας του ορισμού.
Έστω ότι αναγνωρίζεις εμένα στα παραπάνω με άνεση μπορείς να ονομάσεις το φαινόμενο ''Ραντανπλανίτιδα''.
Αν με εννοείς. Αν όχι σε πμ.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Btw τι δουλεια κανεις μαν και πως βλεπεις να επηρεαζει τον κλαδο σου η φαση;
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Αρίστος έγραψε:Btw τι δουλεια κανεις μαν και πως βλεπεις να επηρεαζει τον κλαδο σου η φαση;
.
Αν σου έλεγα ότι κάνω ακαδημαϊκή καριέρα θα με πίστευες; Όχι βέβαια.
Οπότε παραμένουμε στην αρχική δήλωση που έχω καταθέσει εδώ ότι δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στον κλάδο της διανομής φιαλών πετρογκάζ και μέχρι να μπλέξω με το αίσθημα και στον κλάδο παροχής υπηρεσιών σε χήρες, ζωντοχήρες κλπ.
Παράλληλα κι επειδή ο πατέρας μου είχε ζώα και κτήματα ακολουθώ την παράδοση ασκώντας και αγροτοκτηνοτροφική δραστηριότητα.
Ξέρεις τώρα, κάτι κότες, γελάδια, κατσίκες και λοιπό ζωικό κεφάλαιο συν και κάτι λιοστάσια, περίπου διακόσια στρέμματα, στην άνω Μεσσηνία.
Τομέας που ελάχιστα επηρεάζεται από οποιαδήποτε κρίση μια και σου δίνει την αβάντα αυξομείωσης της παραγωγής, αν βέβαια δεν εξαρτάσαι από ένα παραγώγιμο είδος.
Ένα μικρό πρόβλημα διάθεσης έχουμε με το λάδι λόγω των εισαγωγών αλλά το οποίο παρακάμπτεται από την τιμολόγηση της ανώτερης ποιοτικά παραγωγής μας που μας επιτρέπει να καλύπτουμε επαρκώς τη χασούρα από το μη διαθέσιμο.
Αυτά τα ολίγα.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
nemo
- Supreme poster

δεν θα ειναι και τοσο δραματικα ... δεν εχει φτασει ο καιρος για την τελικη "κριση
αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα υπαρξουν αναταραξεις ...
αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα υπαρξουν αναταραξεις ...
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

ειμαι πολυ χαρουμενος, πηγα σε ενα παρκο , καλα ειχε καθε μερα κοσμο, σημερα δε ηταν πατος με πατωσα. τα παιδια αγκαλιαζονταν τα μικρα, καποιοι γονεις αρχισαν να αγκαλιαζουν τα παιδια φιλων τους....γενικα ηταν μια κατασταση, αη σηχτηρ πια......πολυ το χαρηκα...μασκα; τι ειναι αυτο; τρωγεται ή πινεται;
ΥΓ:παω παντου, κανω τα παντα, εχω δυο μερες να βαλω μασκα

ΥΓ:παω παντου, κανω τα παντα, εχω δυο μερες να βαλω μασκα

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Σε καταλαβαινω τελειως denplirono αλλα καποιες μικρες προφυλαξεις παιρνε ακομη.
Εγω ξεκινησα να κανω καποια πραγματα στα οποια πριν φυλαγομουν, δηλαδη βλεπω πελατες μου, αλλα αποφευγω ακομη τους συνωστισμους.
.
Εγω ξεκινησα να κανω καποια πραγματα στα οποια πριν φυλαγομουν, δηλαδη βλεπω πελατες μου, αλλα αποφευγω ακομη τους συνωστισμους.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.