O ΛΑΟΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
-
mitsokollias
Re: O ΛΑΟΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Εντάξει θα υπάρχει και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανενεργών λογαριασμών με 5-10 ευρώ. Πχ εγώ έχω λογαριασμούς σε EFG, Alpha που έχουν υπόλοιπο κέρματα και έχω να τους κινήσω χρόνια.
0 .
-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

mitsokollias έγραψε:Εντάξει θα υπάρχει και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανενεργών λογαριασμών με 5-10 ευρώ. Πχ εγώ έχω λογαριασμούς σε EFG, Alpha που έχουν υπόλοιπο κέρματα και έχω να τους κινήσω χρόνια.
Να το ξαναγράψω: Για καταθέτες μιλάμε, όχι για λογαριασμούς.
0 .
-
mitsokollias
Alkiviades έγραψε:mitsokollias έγραψε:Εντάξει θα υπάρχει και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανενεργών λογαριασμών με 5-10 ευρώ. Πχ εγώ έχω λογαριασμούς σε EFG, Alpha που έχουν υπόλοιπο κέρματα και έχω να τους κινήσω χρόνια.
Να το ξαναγράψω: Για καταθέτες μιλάμε, όχι για λογαριασμούς.
Anyway ,δεν φαίνεται καθόλου παράλογο. Δεν ξέρω άνθρωπο με εξαψήφιο να μην έχει βγάλει έξω.
0 .
-
Alkiviades
- ☭ Ле́нин ☭

Μα δε λέμε εδώ για εξαψήφιο, για 10 χιλιάρικα λέμε. Το 90% των Ελλήνων έχει λιγότερα από 10 χιλιάρικα στην τράπεζα. Οι εξαψήφιοι που λες έχουν κρατήσει και πενταψήφιες καβάντζες μέσα, πως θα κάνουν το κομμάτι τους, με εμβάσματα από το εξωτερικό?
0 .
-
mitsokollias
Alkiviades έγραψε:Μα δε λέμε εδώ για εξαψήφιο, για 10 χιλιάρικα λέμε. Το 90% των Ελλήνων έχει λιγότερα από 10 χιλιάρικα στην τράπεζα. Οι εξαψήφιοι που λες έχουν κρατήσει και πενταψήφιες καβάντζες μέσα, πως θα κάνουν το κομμάτι τους, με εμβάσματα από το εξωτερικό?
Μια κίνηση από e-banking είναι ρε Γιώργο τα "απαραίτητα". Σιγά.
0 .
-
Diego
- Crazy poster

Και οι αντίστοιχες χρεώσεις κάθε φορά που κάνουν αυτή την κίνηση.Αυτό που λέει η BBW έχει δίκιο-σίγουρα αφήσανε ένα μικρό πενταψήφιο, στιλ 20.000, 40.000 κάθε φορά για τα έξοδα της χρονιάς.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.
-
Διάδοχος
- Danchō

mitsokollias έγραψε:Εντάξει θα υπάρχει και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανενεργών λογαριασμών με 5-10 ευρώ. Πχ εγώ έχω λογαριασμούς σε EFG, Alpha που έχουν υπόλοιπο κέρματα και έχω να τους κινήσω χρόνια.
Κλείνουν οι λογαριασμοί αυτοί μετά απο κάποια χρόνια; Είχα έναν λογαρισμό στο Τ.Τ, τελευταία φορά που κινήθηκε παίζει να ήταν πριν 20 χρόνια, έχω χάσει και το βιβλιάριο. Επίσης έχω ακόμη έναν στην Αττικής που δεν έχει κινηθεί για καμιά 10ετία. Και οι δύο ψιλά έχουν μεσα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
mitsokollias
Δεν έχω ιδέα. Ούτε κι εγώ έχω κρατήσει τους λογαριασμούς αυτούς. Ηταν κάποτε μισθοδοτικοί λογαριασμοί και αφού έφυγα από τις εταιρείες τότε ,δεν ξανασχολήθηκα.
0 .
-
Diego
- Crazy poster

Diadochos έγραψε:mitsokollias έγραψε:Εντάξει θα υπάρχει και ένα πολύ μεγάλο ποσοστό ανενεργών λογαριασμών με 5-10 ευρώ. Πχ εγώ έχω λογαριασμούς σε EFG, Alpha που έχουν υπόλοιπο κέρματα και έχω να τους κινήσω χρόνια.
Κλείνουν οι λογαριασμοί αυτοί μετά απο κάποια χρόνια; Είχα έναν λογαρισμό στο Τ.Τ, τελευταία φορά που κινήθηκε παίζει να ήταν πριν 20 χρόνια, έχω χάσει και το βιβλιάριο. Επίσης έχω ακόμη έναν στην Αττικής που δεν έχει κινηθεί για καμιά 10ετία. Και οι δύο ψιλά έχουν μεσα.
http://www.tovima.gr/society/article/?aid=476053
Με βάση τους τελευταίους νόμους κάθε τράπεζα υποχρεούται να παραδίδει στο ελληνικό δημόσιο τα χρήματα από όλους τους λογαριασμούς που δεν παρουσιάζουν καμία κίνηση τα τελευταία 20 χρόνια, χωρίς μάλιστα να διερευνά αν οι κάτοχοι και οι δικαιούχοι των λογαριασμών είναι εν ζωή ή για ποιό λόγο αυτοί οι λογαριασμοί παρουσιάζουν μηδενικές συναλλαγές.
http://www.iefimerida.gr/news/169926/%C ... E%B4%CE%B7
Συγκεκριμένα σύμφωνα με την απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών:
Κλείνουν οι 250 τραπεζικοί λογαριασμοί με ημερομηνία τελευταίας κίνησης μέχρι και την 31η/12/2008, ανεξαρτήτως υπολοίπου ποσού, ύψους 575 χιλ. ευρώ.
Κλείνουν οι 684 τραπεζικοί λογαριασμοί που παρουσιάζουν, στις 14/04/2014, υπόλοιπο από 0,00 έως 99,99 ευρώ με ημερομηνία τελευταίας κίνησης τα έτη 2009 - 2013 και μέσο ετήσιο χρηματικό υπόλοιπο του έτους 2013 μικρότερο ή ίσο των 99,99 ευρώ, ύψους 31 χιλ. ευρώ.
Μεταφέρονται τα υπόλοιπα αυτών των λογαριασμών σε λογαριασμό του Ελληνικού Δημοσίου και εγγράφονται στα έσοδα του κρατικού προϋπολογισμού.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.
-
Northern Spirit
- Crazy poster

Eνοειται οτι ο λαοςσ εμπιστευεται την κυβερνηση...Μπεεεεεεεε
0 .
Πηγανε για λεφτα χωρις μνημονιο και πηρανε μνημονιο χωρις λεφτα