Χαρδαλιας Τιτανας

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Χαρδαλιας Τιτανας

Δημοσίευσηαπό nemo » 14 Απρ 2020, 20:59

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:Δεν υπάρχει άνθρωπος άπιστος, δεν γίνεται.

Γιατι, επειδη το λεει αυτος?

Συναντώ συχνά ένθεους που ενίοτε αμφιβάλλουν για την ύπαρξη του Θεού – αντιθέτως, ακόμα δεν έχω συναντήσει άθεο που να αμφιβάλλει για την αθεΐα του και αυτό λέγεται . . . αλαζονεία.

Το πρόβλημα δεν είναι η πίστη — είναι οι βεβαιότητες

Και γω συνανταω συχνα ανθρωπους που πιστευουν στις νεραιδες και ενιοτε αμφιβαλλουν για την υπαρξη τους, αντιθετως δεν εχω συναντησει κανενα α-νεραιδωτο που να αμφιβαλλει για την α-νεραιδοσυνη του. Αυτο λεγεται λογικη.

η απαντηση σου ηταν μια διαβεβαιωση του κειμενου "γκρι δεν δεν καταλαβες
οποτε θα σου πω κατι που διαβασα στο φβ

1οι λαθρο επιχειρουν να μπουν παρανομα βαζοντας τα παιδια τους σε κινδυνο
2και ενω βρισκονται στην ελλαδα με καραντινα εκεινοι συνεχιζουν κανονικα την ζωη τους
χωρις καμια προφυλαξη
3γυφτοι -ρομα ελευθεροι να αλωνιζουν
4 ενας παπας κοινώνησε ενα παιδι εξω απο μια εκκλησια

αν ειναι καποιος ρουφιανος κκεκες ανθελληνας σε πληρη νοητικη και ιδεοληπτικη ανοια
ποιον απο ολους θα καταγγείλει; και θα ζητησει εισαγγελεα ;
--τον παπα ασφαλως .....γιαυτο σου λεω οτι σε λιγο τα ανεκδοτα για τους ποντιους
θα τα λεμε για τους κεκεδες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 15 Απρ 2020, 00:13

Απο τη μια λυπαμαι πραγματικα αλλα απο την αλλη εχω κατακαυλωσει. Οτι ελεγα τοσα και τοσα χρονια αποδεικνυεται περιτρανα και τελειως σπαζοκλαμπανιακο τροπο στο φεησμπουκ.
ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Μιλαμε για ψεκασμο με τους τονους ειτε δεξια ειτε απο αριστερα.
Θεωριες με τσιπακια, θεωριες με αντιχριστους, με ιμπεριαλιστες, με χιλιες δυο απιστευτες μαλακιες....
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Απρ 2020, 05:15

nemo έγραψε:η απαντηση σου ηταν μια διαβεβαιωση του κειμενου "γκρι δεν δεν καταλαβες

2και ενω βρισκονται στην ελλαδα με καραντινα εκεινοι συνεχιζουν κανονικα την ζωη τους
χωρις καμια προφυλαξη

αν ειναι καποιος ρουφιανος κκεκες ανθελληνας σε πληρη νοητικη και ιδεοληπτικη ανοια
--τον παπα ασφαλως .....γιαυτο σου λεω οτι σε λιγο τα ανεκδοτα για τους ποντιους

Κυβερνηση θεοσεβουμενης δεξιας εχουμε ας τους μπουζουριασει αυτη ολους αυτους. Εγω τι να κανω, δεν κυβερναω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 15 Απρ 2020, 10:02

με ιμπεριαλιστες,

Παρεμβαίνω, εκτός θέματος, τονίζοντας εμφαντικώς ότι ο ιμπεριαλισμός είναι το τελευταίo στάδιο του καπιταλισμού.
Στάδιο που ήδη διαρκεί 104 χρόνια αλλά τα οποία είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα εκατομμύρια υπόλοιπα χρόνια που έχουμε ακόμη, εμείς οι επαναστάτες, στη διάθεση μας για να τον γκρεμίσουμε από το με τα πήλινα πόδια βάθρο του.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 15 Απρ 2020, 12:53

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:η απαντηση σου ηταν μια διαβεβαιωση του κειμενου "γκρι δεν δεν καταλαβες

χωρις καμια προφυλαξη

Κυβερνηση θεοσεβουμενης δεξιας εχουμε ας τους μπουζουριασει αυτη ολους αυτους. Εγω τι να κανω, δεν κυβερναω.
και ουτε προκειται ποτε να κυβερνησεις :glasses12:
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 15 Απρ 2020, 13:29

Εικόνα

Φτάνει που κυβερνάει ο νέος Διοκλητιανός! :enamorado:
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Απρ 2020, 14:14

denplirono έγραψε:και ουτε προκειται ποτε να κυβερνησεις :glasses12:

Δεν με πειραζει, γιατι να κυβερνησω οταν εφαρμοζει το προγραμμα μου (στα κοινωνικα) ο Κουλης? Δεν ειμαι κομματοσκυλο εμενα με νοιαζει να εφαρμοζονται οι σωστες (δηλαδη οι νεοταξιτικες) πολιτικες οχι ποιος εχει την καρεκλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 15 Απρ 2020, 19:30

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:και ουτε προκειται ποτε να κυβερνησεις :glasses12:

Δεν με πειραζει, γιατι να κυβερνησω οταν εφαρμοζει το προγραμμα μου (στα κοινωνικα) ο Κουλης? Δεν ειμαι κομματοσκυλο εμενα με νοιαζει να εφαρμοζονται οι σωστες (δηλαδη οι νεοταξιτικες) πολιτικες οχι ποιος εχει την καρεκλα.

ολοι οι κομμουνιστες ιδιοι ειστε, σαν απο φωτοαντιγραφο...τις ιδιες μαλακιες ελεγε και η παπαρηγα οταν την ειπαν αν λαβετε την εντολη διερευνησης για σχηματισμο κυβερνησης τι θα κανετε; αυτη ειπε το θεικο 'θα την επειστρεψω πισω' ....πω ρε φιλε....τον ιδιο εγκεφαλο εχετε εσεις ειστε εγκεφαλικα ιδιοι...να το πω ετσι ευγενικα... :laugh1:
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Απρ 2020, 19:37

denplirono έγραψε:ολοι οι κομμουνιστες ιδιοι ειστε, σαν απο φωτοαντιγραφο...τις ιδιες μαλακιες ελεγε και η παπαρηγα οταν την ειπαν αν λαβετε την εντολη διερευνησης για σχηματισμο κυβερνησης τι θα κανετε; αυτη ειπε το θεικο 'θα την επειστρεψω πισω' ....πω ρε φιλε....τον ιδιο εγκεφαλο εχετε εσεις ειστε εγκεφαλικα ιδιοι...να το πω ετσι ευγενικα... :laugh1:

Δεν με ταιζει κανενα κομμα οπως πιθανον σε ταιζει εσενα, οποτε δεν με ενδιαφερει ποιος καθεται στην καρεκλα. Απο την στιγμη που υπαρχει τωρα καποιος που κλεινει εκκλησιες εγω ειμαι κομπλε. Αν λεγεται Κουλης, Κουτσουμπας ή Βενιζελος ειναι ησσονος σημασιας.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 15 Απρ 2020, 19:38

Προέλλην έγραψε:Εικόνα

Φτάνει που κυβερνάει ο νέος Διοκλητιανός! :enamorado:

ενας παπαρας ειναι και ενα ανδρικελο, αλλα αρκει που δεν κυβερναει ο φασιστας
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”