SOS από τους Έλληνες αγρότες-Έρχονται ελλείψεις τροφίμων και ανατιμήσεις

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: SOS από τους Έλληνες αγρότες-Έρχονται ελλείψεις τροφίμων και ανατιμήσεις

Δημοσίευσηαπό denplirono » 05 Απρ 2020, 12:34

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:οι αλβανοι ειναι εδω πολλα χρονια και εχουν δουλεια. ειναι ξενοι αλλα δεν εχουν καμια σχεση με τους λαθροεσιβολεις. Δεν θελουμε λαθροεισβολεις για να φουλεψουν στα χωραφια, προτιμουμε τους αλβανους που και εχουν κατα πολυ ενσωμματωθει και αν χρειαστουμε και αλλους εποχικους, ερχονται αλβανοι και δουλευοτν για 3-4 μηνες και μετα ξαναφευγουν. Δεν χρειαζομαστε λαθροεποικους για να κανουν αυτην την δουλεια. εκει και μονο εκει κολλαει

:laugh1: :laugh1:

Ρε συ τα ιδια λεγατε και για τους αλβανους πριν 20 χρονια, τα ξεχασες? :laugh1:

μην μπερδευεις σταφυλια με τσοφλια....
δεν εχω δει ποτε μου αλβανο να λεει αλαχ ακμπαρ. δεν εχω δει ποτε μου αλβανο να βαζει αυτο το κολοπανο κατω και να σκυβει για τον αλαχ, ισως καποιοι στο σπιτι τους το κανουν, αλλα χλωμο....δεν εχει δει αλβανο να ενοχλειται πε τις εκκλησεις και τους σταυρους, δεν εχω δει αλβανο επιτιθεται σε ιερεις και απομονομενα εκκλησακια. δεν εχω δει αλβανο να βιαζει και να σκοτωνει . αυτα τα ειδα μονον απο τους λαθροεισβολεις. δεν εχω δει αλβανο να παει στο ατμ και να περνει τζαμπα λεφτα, ολοι τους εργαζονται πολυ σκληρα και κερδιζουν με την αξια τους και με τον κοπο τους καθε ευρω ΤΙΜΙΑ και επειδη εχουν δουλεια και δεν ειναι εικετες. Αυτα οι λαθροεποικοι δεν τα εχουν. Πραγματα φιλε, ΑΔΙΚΕΙΣ τους αλβανους συγκρινοντας τους με τουτους τους λαθροεισβολεις...α ναι...οι αλβανοι καθε χρονο τα σκανε και πληρωνουν και παραβολο χοντρο υπερ δημοσιο για την ανανεωση της αδεια τους...πραγματικα η συγκριση ειναι ατοπη
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 05 Απρ 2020, 12:43

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:οι αλβανοι ειναι εδω πολλα χρονια και εχουν δουλεια. ειναι ξενοι αλλα δεν εχουν καμια σχεση με τους λαθροεσιβολεις. Δεν θελουμε λαθροεισβολεις για να φουλεψουν στα χωραφια, προτιμουμε τους αλβανους που και εχουν κατα πολυ ενσωμματωθει και αν χρειαστουμε και αλλους εποχικους, ερχονται αλβανοι και δουλευοτν για 3-4 μηνες και μετα ξαναφευγουν. Δεν χρειαζομαστε λαθροεποικους για να κανουν αυτην την δουλεια. εκει και μονο εκει κολλαει

:laugh1: :laugh1:

Ρε συ τα ιδια λεγατε και για τους αλβανους πριν 20 χρονια, τα ξεχασες? :laugh1:

Τα συνθήματα των οϋκάδων σε παρελάσεις δεν είναι 20 χρόνια πίσω. Και εξέφρασαν πολλούς. Δυστυχώς
Δεν μας πειράζει, όμως, γιατί εξαλείφονται σιγά σιγά.
Έτσι όπως πάει, σε καμία δύο δεκαετίες ακόμα, θα ακούμε ότι κάποιος είναι από την Αλβανία και θα αισθανομαστε τέτοια εξοικείωση που θα είναι σαν μας λέει ότι είναι από κάπου στην ελληνική επαρχία.
Βέβαια ελπίζω πως σε μια με 2 δεκαετίες, τα βαλκανικά κράτη θα τα έχουμε βρει επιτέλους μεταξύ μας και θα έχουμε φτιάξει την δική μας ένωση. Βασικά δεν ελπίζω. Απλά το ονειρεύομαι. Αμφιβάλλω αν τόσοι ουγκανοι μαζεμένοι, σε όλα αυτά τα κράτη, θα μπορέσουν ποτέ νας μας αφήσουν να πράξουμε κάτι τέτοιο.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Απρ 2020, 13:07

denplirono έγραψε:μην μπερδευεις σταφυλια με τσοφλια....
δεν εχω δει ποτε μου αλβανο να λεει αλαχ ακμπαρ. δεν εχω δει ποτε μου αλβανο να βαζει αυτο το κολοπανο κατω και να σκυβει για τον αλαχ, ισως καποιοι στο σπιτι τους το κανουν, αλλα χλωμο....δεν εχει δει αλβανο να ενοχλειται πε τις εκκλησεις και τους σταυρους, δεν εχω δει αλβανο επιτιθεται σε ιερεις και απομονομενα εκκλησακια. δεν εχω δει αλβανο να βιαζει και να σκοτωνει . αυτα τα ειδα μονον απο τους λαθροεισβολεις. δεν εχω δει αλβανο να παει στο ατμ και να περνει τζαμπα λεφτα, ολοι τους εργαζονται πολυ σκληρα και κερδιζουν με την αξια τους και με τον κοπο τους καθε ευρω ΤΙΜΙΑ και επειδη εχουν δουλεια και δεν ειναι εικετες. Αυτα οι λαθροεποικοι δεν τα εχουν. Πραγματα φιλε, ΑΔΙΚΕΙΣ τους αλβανους συγκρινοντας τους με τουτους τους λαθροεισβολεις...α ναι...οι αλβανοι καθε χρονο τα σκανε και πληρωνουν και παραβολο χοντρο υπερ δημοσιο για την ανανεωση της αδεια τους...πραγματικα η συγκριση ειναι ατοπη

Bρε εγω μαζι σου, ομως θυμαμαι πολυ καλα τι τους σερνατε επι πολλα χρονια και τι τους σερνουν πολλοι απο εσας ακομα. Ο Ωριωνας μου θυμισε τοτε την περασμενη δεκαετια που τους εβριζαν οι ειδικοδυναμιτες στις παρελασεις και σεις καυλωνατε. Οσο για το θεμα της ''εισβολης'', οσο παρανομα μπηκαν οι πακιστανοι αλλο τοσο μπηκαν και οι αλβανοι.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 05 Απρ 2020, 13:49

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:μην μπερδευεις σταφυλια με τσοφλια....

Bρε εγω μαζι σου, ομως θυμαμαι πολυ καλα τι τους σερνατε επι πολλα χρονια και τι τους σερνουν πολλοι απο εσας ακομα. Ο Ωριωνας μου θυμισε τοτε την περασμενη δεκαετια που τους εβριζαν οι ειδικοδυναμιτες στις παρελασεις και σεις καυλωνατε. Οσο για το θεμα της ''εισβολης'', οσο παρανομα μπηκαν οι πακιστανοι αλλο τοσο μπηκαν και οι αλβανοι.

εγω προσωπικα εδω και 8 χρονια, ελεγα στο οικοιο μου περιβαλλον οτι σε λιγα χρονια θα λεμε τους αλβανους 'λεβεντες' και μου ελεγαν, μην τα λες αυτα παραεξω. παλι μπερδευεις μηλα και κουκουτσια. το προβλημα δεν ειναι μονον η παρανομη εισοδος αλλα η εντελως διαφορετικη θρησκευτικη, πολιτικη και κοινωνικη τους κουλτουρα. σο πακιστα πχ, αμα λαχει βιαζουν και ενα 12χρονο κοριτσακι και πανε στον μουφτη και το παντρευονται κιολας οι μαγκες....αυτα ομως δε γινονται πχ στην αλβανια...οποτε μην αδικεις τους αλβανους λεγοντας οτι ειναι και οι αλλοι το ιδιο....ο,τι και να λετε το μαυρο ασπρο δε γινεται ;)
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Απρ 2020, 21:30

denplirono έγραψε:εγω προσωπικα εδω και 8 χρονια, ελεγα στο οικοιο μου περιβαλλον οτι σε λιγα χρονια θα λεμε τους αλβανους 'λεβεντες' και μου ελεγαν, μην τα λες αυτα παραεξω. παλι μπερδευεις μηλα και κουκουτσια. το προβλημα δεν ειναι μονον η παρανομη εισοδος αλλα η εντελως διαφορετικη θρησκευτικη, πολιτικη και κοινωνικη τους κουλτουρα. σο πακιστα πχ, αμα λαχει βιαζουν και ενα 12χρονο κοριτσακι και πανε στον μουφτη και το παντρευονται κιολας οι μαγκες....αυτα ομως δε γινονται πχ στην αλβανια...οποτε μην αδικεις τους αλβανους λεγοντας οτι ειναι και οι αλλοι το ιδιο....ο,τι και να λετε το μαυρο ασπρο δε γινεται ;)

Δεν σε πολυπιστευω αλλα και ετσι να ηταν ησουν η εξαιρεση της εξαιρεσης. Κατα κανονα λιγο πολυ η ιδια παρανοια που αντιμετωπιζουν τα πακια, αντιμετωπιζαν και οι αλβανοι μεχρι πριν καποια χρονια και ακομα αντιμετωπιζουν προβληματα εδω που τα λεμε, απλως δεν ειναι πια ο πρωτος στοχος.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 05 Απρ 2020, 22:14

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:εγω προσωπικα εδω και 8 χρονια, ελεγα στο οικοιο μου περιβαλλον οτι σε λιγα χρονια θα λεμε τους αλβανους 'λεβεντες' και μου ελεγαν, μην τα λες αυτα παραεξω. παλι μπερδευεις μηλα και κουκουτσια. το προβλημα δεν ειναι μονον η παρανομη εισοδος αλλα η εντελως διαφορετικη θρησκευτικη, πολιτικη και κοινωνικη τους κουλτουρα. σο πακιστα πχ, αμα λαχει βιαζουν και ενα 12χρονο κοριτσακι και πανε στον μουφτη και το παντρευονται κιολας οι μαγκες....αυτα ομως δε γινονται πχ στην αλβανια...οποτε μην αδικεις τους αλβανους λεγοντας οτι ειναι και οι αλλοι το ιδιο....ο,τι και να λετε το μαυρο ασπρο δε γινεται ;)

Δεν σε πολυπιστευω αλλα και ετσι να ηταν ησουν η εξαιρεση της εξαιρεσης. Κατα κανονα λιγο πολυ η ιδια παρανοια που αντιμετωπιζουν τα πακια, αντιμετωπιζαν και οι αλβανοι μεχρι πριν καποια χρονια και ακομα αντιμετωπιζουν προβληματα εδω που τα λεμε, απλως δεν ειναι πια ο πρωτος στοχος.

η αληθεια ειναι οτι ειμαιη εξαιρεση της εξαιρεσης. παντως αντικειμενικα το να συγκρινουμε τους αλβανους που ζουνν και εργαζονται στη χωρα μας με τα λαθρορκς απο τα βαθη της ασιας και τις στεπες της αφρικης, ειναι αδικια για τους αλβανους, τους προσβαλουμε
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”