ΥΠΕΞ ΝΔουλας: Συγχαρητηρια στην Β. Μακεδονια για την ενταξη στο ΝΑΤΟ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: ΥΠΕΞ ΝΔουλας: Συγχαρητηρια στην Β. Μακεδονια για την ενταξη στο ΝΑΤΟ

Δημοσίευσηαπό denplirono » 31 Μαρ 2020, 01:47

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:τσου ρε λακη....δηλαδη εσυ ηθελες μετα απο 12 μηνες ή 14 να γινονται πορειες; καλα, το ειδες πουθενα αυτο εκτος απο την σφαιρα της φανατασιας σου;

Α δηλαδη μετα απο 1 χρονο το ξεχασατε κιολας? Δηλαδη οταν ο πατερας Μητσοτακης ελεγε οτι σε 10 χρονια θα ξεχαστει το θεμα, πολλα ελεγε.... :D

αν νομιζεις οτι χαθηκαν, ριξε ενα δημοψηφισμα, ετσι να σου φυγει η απορια προδοτακι

Με δημοψηφισμα θα απελευθερωσετε την Μακεδονια ωρε? :giggle02:

οχι αλλα για να σου φθγει η απορια για το αν ξεχαστηκε. οσο για τον δρακουλα, ποσο αδικο ειχε, ηταν 1993 και τωρα 2020, 900 ζωες να ειχε παλι δεν θα ειχε ξεχαστει
εαμιτες λιγα τα ψωμια σας
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Μαρ 2020, 08:08

denplirono έγραψε:οχι αλλα για να σου φθγει η απορια για το αν ξεχαστηκε. οσο για τον δρακουλα, ποσο αδικο ειχε, ηταν 1993 και τωρα 2020, 900 ζωες να ειχε παλι δεν θα ειχε ξεχαστει

Ναι για αυτο δεν κανατε μισο συλλαλητηριο αφου βγηκε ο Μητσοτακης. Ολο αυτο το πανηγυρι το κανατε οχι για την Μακεδονια, αλλα για να κανετε την ΝΔ κυβερνηση. Καποιοι απο σας ανταμειφθηκατε καταλληλα απο την ΝΔουλα, οι υπολοιποι μεινατε με την σημαια στο χερι... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 31 Μαρ 2020, 10:07

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:οχι αλλα για να σου φθγει η απορια για το αν ξεχαστηκε. οσο για τον δρακουλα, ποσο αδικο ειχε, ηταν 1993 και τωρα 2020, 900 ζωες να ειχε παλι δεν θα ειχε ξεχαστει

Ναι για αυτο δεν κανατε μισο συλλαλητηριο αφου βγηκε ο Μητσοτακης. Ολο αυτο το πανηγυρι το κανατε οχι για την Μακεδονια, αλλα για να κανετε την ΝΔ κυβερνηση. Καποιοι απο σας ανταμειφθηκατε καταλληλα απο την ΝΔουλα, οι υπολοιποι μεινατε με την σημαια στο χερι... :D

κακομοιρη, δεν το εμαθες; ψηφιζουν οι αποδημοι. την μαμησατε :glasses12: :glasses12:
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Μαρ 2020, 10:10

denplirono έγραψε:κακομοιρη, δεν το εμαθες; ψηφιζουν οι αποδημοι. την μαμησατε :glasses12: :glasses12:

Εγω σου λεω για την Μακεδονια, εσυ μου λες για εκλογες. Πως φαινεται το κομματοσκυλο...
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 31 Μαρ 2020, 10:29

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:κακομοιρη, δεν το εμαθες; ψηφιζουν οι αποδημοι. την μαμησατε :glasses12: :glasses12:

Εγω σου λεω για την Μακεδονια, εσυ μου λες για εκλογες. Πως φαινεται το κομματοσκυλο...

ξερω οτι ο καημος σου ειναι εκλογες για αυτο σου την λεω οπως εσυ μονοκομματα με λες κομματοσκυλο την ωρα που δεν ψηφισα νδ εδω και....18 χρονια, ετσι και εγω σου το λεω μονοκομματα. αν βαλεις λογικη, πραγμα δυσκολο το ξανασκεφτομαι
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 31 Μαρ 2020, 10:34

denplirono έγραψε:ξερω οτι ο καημος σου ειναι εκλογες για αυτο σου την λεω οπως εσυ μονοκομματα με λες κομματοσκυλο την ωρα που δεν ψηφισα νδ εδω και....18 χρονια, ετσι και εγω σου το λεω μονοκομματα. αν βαλεις λογικη, πραγμα δυσκολο το ξανασκεφτομαι

Δεν εχω κανενα καημο, μια ζωη στο 5% ειμαστε, αντε να παμε στο 4,5%. Ουτε νικες περιμενω, ουτε περιμενω να διορισει ο Κουτσουμπας. Δεν μπορω να πω το ιδιο για τους μακεδονομαχους της ψωλης.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 31 Μαρ 2020, 16:47

denplirono έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

κακομοιρη, δεν το εμαθες; ψηφιζουν οι αποδημοι. την μαμησατε :glasses12: :glasses12:

:LoL: :LoL: :thuuumbsup:
Κατάλαβες τι παραδεχθηκες;
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 01 Απρ 2020, 18:54

ΩRIΩNAS7 έγραψε:

ναι, πως οι προδοτες δεν θα κυβερνησουν ξανα. αυτο παραδεχτηκα και χαρηκα πολυ και επειδη σε ενοχλει σου την λεω συνεχεια οπως ηλιθια εσυ μου λες οτι ψηφιζω νδ ενω εχω να το κανω απο το 2002 :glasses12:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 01 Απρ 2020, 18:56

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:ξερω οτι ο καημος σου ειναι εκλογες για αυτο σου την λεω οπως εσυ μονοκομματα με λες κομματοσκυλο την ωρα που δεν ψηφισα νδ εδω και....18 χρονια, ετσι και εγω σου το λεω μονοκομματα. αν βαλεις λογικη, πραγμα δυσκολο το ξανασκεφτομαι

Δεν εχω κανενα καημο, μια ζωη στο 5% ειμαστε, αντε να παμε στο 4,5%. Ουτε νικες περιμενω, ουτε περιμενω να διορισει ο Κουτσουμπας. Δεν μπορω να πω το ιδιο για τους μακεδονομαχους της ψωλης.

κκεες εισαι ?
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 01 Απρ 2020, 19:04

denplirono έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

ναι, πως οι προδοτες δεν θα κυβερνησουν ξανα. αυτο παραδεχτηκα και χαρηκα πολυ και επειδη σε ενοχλει σου την λεω συνεχεια οπως ηλιθια εσυ μου λες οτι ψηφιζω νδ ενω εχω να το κανω απο το 2002 :glasses12:

Tελικα δεν καταλαβες τι παραδέχθηκες. :LoL:
Αναμενόμενο
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”