Ρε τι ψευταρας είναι

nemo έγραψε:μιλα βρε με αριθμους οταν ισχυριζεσαιι κατι τετοιο
Μετά την ολοκλήρωση των διαδοχικών συσκέψεων, ο κ. Μηταράκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Συζητήσαμε με την Ευρωπαία Επίτροπο, κ. Ylva Johansson, την τρέχουσα κατάσταση στα σύνορα και στα νησιά μας, η οποία δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ήδη έχουμε ανακοινώσει τη μεταφορά 10.000 μεταναστών στην ενδοχώρα μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020. Σήμερα, ανακοινώνουμε την περαιτέρω αποσυμφόρηση των νησιών με την εθελοντική μεταφορά άλλων 5.000 αιτούντων άσυλο στις χώρες προέλευσης τους.

ΩRIΩNAS7 έγραψε:Δεν τους θέλει κανένας λέει και το άρθρο γράφει ότι τουλάχιστον 6 κράτη μέλη προσφέρονται να πάρουν κόσμο.
Ρε τι ψευταρας είναι αυτός ο ακροδεξιός τσαρλατάνος ψευτοπατριώτης, που ούτε να ακούει δεν θέλει την υποχρέωσή του να πάει να φυλάξει τα σύνορα της πατρίδας του.

pluton έγραψε:Εσύ που είσαι υπέρ των λαθρομεταναστών πόσους θα πάρεις σπίτι σου;
Ουαί υποκριταί.

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Εσύ που είσαι υπέρ των λαθρομεταναστών πόσους θα πάρεις σπίτι σου;
Ουαί υποκριταί.
Οι νεοδημοκρατες να τους παρετε που ανοιξατε τα συνορα. Που ξερεις, μπορει συντομα ο Μηταρακης να τους παει σε κανενα κεντρο κοντα στο σπιτι σου
Ο Τζανακόπουλος μας λέει οτι δεν μπορεί η Ευρώπη να υψώσει φρούριο απέναντι στον "κύριο Ερντογάν".
Αδ. Γεωργιάδης: «Θα ήμουν σε δύσκολη θέση αν ο αδελφός μου ήταν σε διαδήλωση στο Λονδίνο και φώναζε ότι η Ελλάδα είναι φονιάς των λαών. Ευτυχώς δεν έχω βρεθεί σε τόσο δύσκολη θέση».
Δ. Τζανακόπουλος: «Βάρβαρο το ύφος του κ. Γεωργιάδη που δεν συνάδει με την Ολομέλεια. Μεταφέρει δημοσιεύματα φίλων του δημοσιογράφων που στοχοποιούν τον αδελφό μου για το γεγονός ότι βρέθηκε σε διαδήλωση στο Λονδίνο για την οποία - για την συμμετοχή του - δηλώνω απολύτως υπερήφανος και την συνυπογράφω. Τι έλεγε; ότι απέναντι στον Ερντογάν δεν μπορεί να υψωθεί Ευρώπη φρούριο. Εμείς δεν το βάζουμε στα πόδια όπως κάνουν οι ακροδεξιοί φίλοι σας. Οπως κάνετε εσείς με την ακροδεξιά σας ρητορική».
Αδ. Γεωργιάδης: «Ανέφερα ότι μια ομάδα διαδηλωτών πήγε έξω απο την πρεσβεία μας στο Λονδίνο φωνάζοντας “Ελληνες φονιάδες λαών”. Αν το έκανε ο αδελφός μου θα ντρεπόμουν. Εσείς είπατε ότι το συνυπογράφετε και το είπατε ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος. Ο ΣΥΡΙΖΑ το συνυπογράφει αυτό το σύνθημα;».

pluton έγραψε:Εμείς είμαστε στην Ελληνική πλευρά των συνόρων, εσείς σε ποια πλευρά των συνόρων βρίσκεστε.... κωλυτάρια του Ερτογάν και του Σόρος.

Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Εμείς είμαστε στην Ελληνική πλευρά των συνόρων, εσείς σε ποια πλευρά των συνόρων βρίσκεστε.... κωλυτάρια του Ερτογάν και του Σόρος.
Ειστε στην ελληνικη πλευρα των συνορων και μεσα σε 8 μηνες της θητειας σας διπλασιασατε τους μεταναστες στα νησια. Φαντασου δηλαδη τι θα κανατε αν ησασταν με τους τουρκους![]()
Οσους ειχε ο Τσιπρας σε 5 χρονια, φερατε εσεις σε 8 μηνες. Ενταξει ρε παιδι μου και γω ειμαι τσιρακι του Σορος, αλλα εσεις στην ΝΔ το παρακανατε. Λιγο μετρο ρε παιδια, παρτε και κανενα σπιτι σας
pluton έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:Δεν τους θέλει κανένας λέει και το άρθρο γράφει ότι τουλάχιστον 6 κράτη μέλη προσφέρονται να πάρουν κόσμο.
Ρε τι ψευταρας είναι αυτός ο ακροδεξιός τσαρλατάνος ψευτοπατριώτης, που ούτε να ακούει δεν θέλει την υποχρέωσή του να πάει να φυλάξει τα σύνορα της πατρίδας του.
Εσύ που είσαι υπέρ των λαθρομεταναστών πόσους θα πάρεις σπίτι σου;
Ουαί υποκριταί.

pluton έγραψε:Και αυτά τα λέει ο Δημήτρης Βίτσας ο οποίος και αυτός σαν αριστερός λέει τα μισά... κατά τα άλλα εσύ έφτιαξες νήμα "μαστορεύοντας" την "αλήθεια σου" ... μεταναστες στα νησια επι ΝΔ μεσα σε 8 μηνες (42.000 εναντι 20.000)... ρε ψευτάκο το ζήτημα σου είναι πόσοι έμειναν στα νησιά ή πόσοι μπήκαν στην χώρα;
... γκεμπελίσκο στα νησιά τους έχει η ΝΔ διότι με βάση της συμφωνίας της "πρώτης φοράς αριστερά" αν πάνε στον εσωτερικό δεν υπάρχει δικαίωμα επαναπροώθησης και αυτό είναι που σας πονά.
Μεταφορά 10.000 στην ενδοχώρα
Μετά την ολοκλήρωση των διαδοχικών συσκέψεων, ο κ. Μηταράκης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Συζητήσαμε με την Ευρωπαία Επίτροπο, κ. Ylva Johansson, την τρέχουσα κατάσταση στα σύνορα και στα νησιά μας, η οποία δεν μπορεί να συνεχιστεί. Ήδη έχουμε ανακοινώσει τη μεταφορά 10.000 μεταναστών στην ενδοχώρα μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2020