Γιατί όχι μέσω Βουλγαρίας;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Γιατί όχι μέσω Βουλγαρίας;

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Μαρ 2020, 15:20

pluton έγραψε:
Εγώ θα έλεγα ότι έχει γεμίσει ο τόπος Adminović από σιχαμένες κατσαρίδες που προδίδουν για μια ακόμα φορά συνειδητά....

Δεν ξέρω ποιοι είναι...

Να σου πω εγώ. Όλοι όσοι κυβερνούν από το 1991 μέχρι σήμερα. Τους ξέρεις ε;
Για το μεταναστευτικό λέμε, γιατί αν πιάσουμε και τα υπόλοιπα πρέπει να πάμε πίσω 120 χρόνια.
Και πάλι τους ξέρεις ε;
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 02 Μαρ 2020, 15:52

Ραν ταν πλαν έγραψε:Γιατί η Βουλγαρία δεν είναι θελκτικός προορισμός.
Που σημαίνει ότι σαν σοβαρό κράτος δεν αντιμετώπισε ποτέ τους λαθρομετανάστες σαν αναξιοπαθούντες ή σαν μωρά για ντάντεμα. Δέχεται βέβαια μετανάστες αλλά μόνο κατόπιν αιτήσεως και αυστηρής επιλογής.
Δεν καλωσόρισε ποτέ επίσημα μετά κλάδων και βαΐων όσους τριτοκοσμικούς αλήτες έμπαιναν παράνομα στη χώρα, δεν τους πρόσφερε στέγη, χαρτζιλίκι, τρία γεύματα και επιδόρπιο και άφθονο ήλιο στις πλατείες.
Αντίθετα τους πήγε κωλοδάχτυλο άμα τη αφίξει τους, δεν τους νοίκιασαν σπίτια, δεν τους πήραν παράνομους εργάτες και όσους περιφέρονταν άσκοπα τους μάζευε στα κρατητήρια σε συνθήκες που μόλις τους απελευθέρωναν έτρεχαν να φύγουν για αλλού.
Και σε όσους παρανόμησαν έριξε τέτοιες ποινές που έκλασαν μαλλί οι υπόλοιποι.
Και πάνω απ' όλα έχει υπό αυστηρό κρατικό έλεγχο τη δράση των μκο.
Και κανείς δεν την κατηγόρησε για απανθρωπισμό, αφού έδειξε αλληλεγγύη στους πραγματικούς πρόσφυγες ξεχωρίζοντας από την αρχή την τριτοκοσμική αλητεία από Αφρική και Ασία από όλους όσους είχαν πραγματικά τις προϋποθέσεις να ενταχθούν σε καθεστώς πρόσφυγα.
Όπως δεν είναι θελκτικός προορισμός και η Ουγγαρία, ακραία βέβαια περίπτωση, που κόβει τον κώλο σε όποιον τολμήσει να κάνει έστω ένα βήμα μέσα στην επικράτεια της χωρίς άδεια.
Αλλά βέβαια αυτά τα κράτη δεν έχουν επηρεαστεί από την αστική κοσμοπολίτικη δεξιά ιδεοληψία του μοδάτου χολιγοντιανού ανθρωπισμού, και του μπάτε σκύλοι αλέστε, γιατί έχουν πίσω τους παρακαταθήκη την πραγματική έννοια του ανθρωπισμού και της συντροφικής αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο που τους δίδαξε ο κομμουνισμός.

Συμφωνώ με όλα εκτός των διαγραφέντων.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Μαρ 2020, 15:59

Ραν ταν πλαν έγραψε:
nemo έγραψε:αφου εχουν δεκανικια το κκε και τα υπολοιπα υποζύγια των αριστεριστικων κατηγοριων
μπορει να περασει οτιδηποτε που βλαπτει την συνοχη μας ..
....το βλεπουμε απο τα γελακια του λαχουρ και του διαδοχου ολο χαρουλες ειναι με τον κουλη

Μην πετάς παπαριές σε ό,τι αφορά το ΚΚΕ. Σήμερα περιορίσου στον χαρταετό που πέταξες νωρίτερα. :fico:

λογικες επεξεργασιες αναλογως με το εργαλειο που εχω
αν ηταν να ημασταν ολοι φασιστες και ναζι δεν θα ειχαμε κανενα μεταναστη
εξου και την συμπαρασταση ολων των αριστερων στον κουλη
υσ..μη με κανεις να ξαναγραψω για το αυτονοητο που βλεπουμε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 02 Μαρ 2020, 16:05

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:
Εγώ θα έλεγα ότι έχει γεμίσει ο τόπος Adminović από σιχαμένες κατσαρίδες που προδίδουν για μια ακόμα φορά συνειδητά....

Δεν ξέρω ποιοι είναι...

Να σου πω εγώ. Όλοι όσοι κυβερνούν από το 1991 μέχρι σήμερα. Τους ξέρεις ε;
Για το μεταναστευτικό λέμε, γιατί αν πιάσουμε και τα υπόλοιπα πρέπει να πάμε πίσω 120 χρόνια.
Και πάλι τους ξέρεις ε;

Έγνοια σου και τους ξέρω εγώ, όπως ξέρω και ποιοι είναι οι καραμπινάτοι προδότες. Επίσης ξέρω τι σημαίνει μεταναστευτική πολιτική.

Πακιστανοί μετανάστες και ο Γ Παπαδόπουλος

Οι πρώτοι μετανάστες ήρθαν στην Ελλάδα κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης του Γ Παπαδόπουλου.... περίπου 80.000 για να επανδρώσουν τα ελληνικά πλοία διότι δεν επαρκούσαν οι Έλληνες ναυτικοί, ήρθαν με διακρατική σύμβαση ορισμένου χρόνου (αεροπορικώς) στεγάστηκαν σε ξενοδοχεία του Πειραιά και μπάρκαραν, δούλεψαν, πληρώθηκαν και πάλι αεροπορικώς επέστρεψαν στην πατρίδα τους.

Στο διάστημα αυτό ο Αλί Μπούτο δηλώσε ότι σε περίπτωση πολέμου Ελλάδος-Τουρκίας, η χώρα του θα τασσόταν στο πλευρό της Τουρκίας.

Αυτή η δημόσια δήλωση, αρκούσε για να δράσει ο Γ. Παπαδόπουλος το 1973, ο οποίος σε συνεννόηση με τους εφοπλιστές που είχαν στην δούλεψή τους Πακιστανούς, τους έστειλε πίσω στην πατρίδα τους. Λέγεται ότι τότε απελάθηκαν 3.000-4.000 Πακιστανοί.

Αυτά οι πολιτικάντηδες δεν μπορούν ούτε να τα διανοηθούν. Και όμως έγιναν.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Μαρ 2020, 16:16

ειχαμε παντοτε ξενους αλλα με συμβαση οπως τα λεει ο πλουτων
τους ειχαμε στα χωραφια οπως και τωρα
αυτοι που μας ερχονται τωρα δεν ειναι για τα χωραφια αλλα παρασιτουν απο επιδοματα
ερχονται ζουν με επιδοματα ψαχνοντας τροπο να φυγουν για το εξωτερικο

δεν ειναι ευκολο γιατι τωρα ειναι τεραστιος ο αριθμος και συνεχοζονται να ερχονται

χανουμε εργατοώρες και χρημα ενω με τα ιδια χρηματα θα ξεφευγαμε απο την κριση
και θα πλησιαζαμε τον ευρωπαικο τροπο ζωης ...τα υπολοιπα στην φαντασια σας
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Μαρ 2020, 16:43

pluton έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Γιατί η Βουλγαρία δεν είναι θελκτικός προορισμός.
Που σημαίνει ότι σαν σοβαρό κράτος δεν αντιμετώπισε ποτέ τους λαθρομετανάστες σαν αναξιοπαθούντες ή σαν μωρά για ντάντεμα. Δέχεται βέβαια μετανάστες αλλά μόνο κατόπιν αιτήσεως και αυστηρής επιλογής.
Δεν καλωσόρισε ποτέ επίσημα μετά κλάδων και βαΐων όσους τριτοκοσμικούς αλήτες έμπαιναν παράνομα στη χώρα, δεν τους πρόσφερε στέγη, χαρτζιλίκι, τρία γεύματα και επιδόρπιο και άφθονο ήλιο στις πλατείες.
Αντίθετα τους πήγε κωλοδάχτυλο άμα τη αφίξει τους, δεν τους νοίκιασαν σπίτια, δεν τους πήραν παράνομους εργάτες και όσους περιφέρονταν άσκοπα τους μάζευε στα κρατητήρια σε συνθήκες που μόλις τους απελευθέρωναν έτρεχαν να φύγουν για αλλού.
Και σε όσους παρανόμησαν έριξε τέτοιες ποινές που έκλασαν μαλλί οι υπόλοιποι.
Και πάνω απ' όλα έχει υπό αυστηρό κρατικό έλεγχο τη δράση των μκο.
Και κανείς δεν την κατηγόρησε για απανθρωπισμό, αφού έδειξε αλληλεγγύη στους πραγματικούς πρόσφυγες ξεχωρίζοντας από την αρχή την τριτοκοσμική αλητεία από Αφρική και Ασία από όλους όσους είχαν πραγματικά τις προϋποθέσεις να ενταχθούν σε καθεστώς πρόσφυγα.
Όπως δεν είναι θελκτικός προορισμός και η Ουγγαρία, ακραία βέβαια περίπτωση, που κόβει τον κώλο σε όποιον τολμήσει να κάνει έστω ένα βήμα μέσα στην επικράτεια της χωρίς άδεια.
Αλλά βέβαια αυτά τα κράτη δεν έχουν επηρεαστεί από την αστική κοσμοπολίτικη δεξιά ιδεοληψία του μοδάτου χολιγοντιανού ανθρωπισμού, και του μπάτε σκύλοι αλέστε, γιατί έχουν πίσω τους παρακαταθήκη την πραγματική έννοια του ανθρωπισμού και της συντροφικής αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο που τους δίδαξε ο κομμουνισμός.

Συμφωνώ με όλα εκτός των διαγραφέντων.

διαμαντι και εγω το ιδιο
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Μαρ 2020, 16:46

κοσμοπολιτικη δεξια μαζι με την κοσμοπολιτικη αριστερα
αυτο!!! να μην βλεπουν την πραγματικοτητα με ξεπερναει

βρε ρεκ εισαι σιγουρα κομμουνιστης ; εννοω με τους ελληνες κομμουνιστες;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Μαρ 2020, 19:27

pluton έγραψε:Έγνοια σου και τους ξέρω εγώ, όπως ξέρω και ποιοι είναι οι καραμπινάτοι προδότες. Επίσης ξέρω τι σημαίνει μεταναστευτική πολιτική.

Πακιστανοί μετανάστες και ο Γ Παπαδόπουλος

Μεχρι εδω διαβασα. Μιλαει για πατριωτικη πολιτικη και ποσταρει υπερ του ανθρωπου που πουλησε την Κυπρο.

Πατριωτης=οποιος μας ταιζει συμφωνα με τους ακροδεξιους. Αλλωστε ουτε το μεταναστευτικο σε ενδιαφερει ειλικρινα αλλιως δεν θα ψηφιζες Σαμαρα που ηταν ο πρωτος που ανοιξε τα συνορα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Μαρ 2020, 19:34

Ραν ταν πλαν έγραψε:Όπως δεν είναι θελκτικός προορισμός και η Ουγγαρία, ακραία βέβαια περίπτωση, που κόβει τον κώλο σε όποιον τολμήσει να κάνει έστω ένα βήμα μέσα στην επικράτεια της χωρίς άδεια.

Dude, αν εχεις αρχισει να θαυμαζεις τον Ορμπαν καπου εχεις χασει την μπαλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 02 Μαρ 2020, 20:40

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Όπως δεν είναι θελκτικός προορισμός και η Ουγγαρία, ακραία βέβαια περίπτωση, που κόβει τον κώλο σε όποιον τολμήσει να κάνει έστω ένα βήμα μέσα στην επικράτεια της χωρίς άδεια.

Dude, αν εχεις αρχισει να θαυμαζεις τον Ορμπαν καπου εχεις χασει την μπαλα.

καποιος εχασε την μπαλα....για δες τον καθρεπτη σου...
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”