Ραν ταν πλαν έγραψε:pluton έγραψε:
Εγώ θα έλεγα ότι έχει γεμίσει ο τόπος Adminović από σιχαμένες κατσαρίδες που προδίδουν για μια ακόμα φορά συνειδητά....
Δεν ξέρω ποιοι είναι...
Να σου πω εγώ. Όλοι όσοι κυβερνούν από το 1991 μέχρι σήμερα. Τους ξέρεις ε;
Για το μεταναστευτικό λέμε, γιατί αν πιάσουμε και τα υπόλοιπα πρέπει να πάμε πίσω 120 χρόνια.
Και πάλι τους ξέρεις ε;
Έγνοια σου και τους ξέρω εγώ, όπως ξέρω και ποιοι είναι οι καραμπινάτοι προδότες. Επίσης ξέρω τι σημαίνει μεταναστευτική πολιτική.
Πακιστανοί μετανάστες και ο Γ Παπαδόπουλος
Οι πρώτοι μετανάστες ήρθαν στην Ελλάδα κατά την διάρκεια της διακυβέρνησης του Γ Παπαδόπουλου.... περίπου 80.000 για να επανδρώσουν τα ελληνικά πλοία διότι δεν επαρκούσαν οι Έλληνες ναυτικοί, ήρθαν με διακρατική σύμβαση ορισμένου χρόνου (αεροπορικώς) στεγάστηκαν σε ξενοδοχεία του Πειραιά και μπάρκαραν, δούλεψαν, πληρώθηκαν και πάλι αεροπορικώς επέστρεψαν στην πατρίδα τους.
Στο διάστημα αυτό ο Αλί Μπούτο δηλώσε ότι σε περίπτωση πολέμου Ελλάδος-Τουρκίας, η χώρα του θα τασσόταν στο πλευρό της Τουρκίας.
Αυτή η δημόσια δήλωση, αρκούσε για να δράσει ο Γ. Παπαδόπουλος το 1973, ο οποίος σε συνεννόηση με τους εφοπλιστές που είχαν στην δούλεψή τους Πακιστανούς, τους έστειλε πίσω στην πατρίδα τους. Λέγεται ότι τότε απελάθηκαν 3.000-4.000 Πακιστανοί.
Αυτά οι πολιτικάντηδες δεν μπορούν ούτε να τα διανοηθούν. Και όμως έγιναν.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».