ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
-
denplirono
- Extreme poster

Re: ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ωφειλουμε να φυλαξουμε τα συνορα μας με καθε τροπο. κανεις δεν φυλαξε ποτε συνορα πετοντας τριανταφυλλα και γαρδενιες.
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
nemo
- Supreme poster

vallon έγραψε:nemo έγραψε:αμα μου δωσεις την συνταξη της αγαμης κορης θα γραφω και εγω οτι παπαρια θελεις
(γλυκανάλατες)
Η λογική του μίσους και του διαχωρισμού δεν βγάζει πουθενά.
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί αφού οι μετανάστες θέλουν να πάνε στη Γερμανία γιατί δεν τους διευκολύνουμε;
δηλ τι κάνουμε ;
τον νταβατζή της Γερμανίας;
τρόμαξε η φράου μερκελ και σου λέει άμα τους αφήσουν όλους αυτούς να φτάσουν εδώ θα μας φάνε;
κι εμάς τι μας νοιάζει;
γιατί εμείς στεκόμαστε εμπόδιο;
τώρα το θυμηθήκαμε ότι είμαστε το σύνορο της Ευρώπης;
πες μου οτι μιλας σοβαρα και οτι θελεις και εγω να σου πω σοβαρα!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Adminović
- Sloboda Narodu

vallon έγραψε:nemo έγραψε:αμα μου δωσεις την συνταξη της αγαμης κορης θα γραφω και εγω οτι παπαρια θελεις
(γλυκανάλατες)
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί αφού οι μετανάστες θέλουν να πάνε στη Γερμανία γιατί δεν τους διευκολύνουμε;
δηλ τι κάνουμε ;
τρόμαξε η φράου μερκελ και σου λέει άμα τους αφήσουν όλους αυτούς να φτάσουν εδώ θα μας φάνε;
κι εμάς τι μας νοιάζει;
Πήραμε λεφτά για να κάνουμε κέντρα φιλοξενίας (αυτά που θα κάνουν τα σόγια των συζύγων υπουργών).
Η Γερμανία και οι λοιπές χώρες ασφαλώς έχουν κάποιες απαιτήσεις για τα λεφτά που δίνουν.
Οι κλακαδόροι φυσικά και τα γνωρίζουν αυτά, γιαυτό και λένε για αριστερες, κοθμόθνια, εμφύλιους κοκ και αποπροσανατολίζουν τη συζήτηση.
Για τα σανοφάγα στήθηκε όλο αυτό το σόου με τα χημικά, τις ασύμμετρες απειλές, τα φράγματα στη θάλασσα κοκ και θα κρατήσει λίγο, ώστε να ξεπλυθεί η κυβέρνηση από το φιάσκο με τα ματ.
Εν κατακλείδι και με δυο κουβέντες: ήταν πολλά τα λεφτά βαλλον.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
nemo
- Supreme poster

και αμα ειναι πολλα τα λεφτα εμεις πρεπει να το βουλωσουμε;
και να αφηνουμε το καθε παρτσακλο να λεει οτι λεει ;
ολα αυτα που συνέβησαν τα προηγουμενα χρονια συντελουν στην σημερινη ασχημια μας
δηλδ αφου πληρωνουν οι γερμανοι και εε εμεις καθομαστε να μας γ@@@@!
αδιαμαρτυρητα και προσοχη στην ακριτα και στον καθε πειραγμενο
και να αφηνουμε το καθε παρτσακλο να λεει οτι λεει ;
ολα αυτα που συνέβησαν τα προηγουμενα χρονια συντελουν στην σημερινη ασχημια μας
δηλδ αφου πληρωνουν οι γερμανοι και εε εμεις καθομαστε να μας γ@@@@!
αδιαμαρτυρητα και προσοχη στην ακριτα και στον καθε πειραγμενο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Και σήμερα, μπράβο στις ΕΔ και την ΕΛΑΣ, για τον επαγγελματισμό τους. Εντάξει, μπορεί να καφριλίζουν απέναντι σε αναρχικούς, συνταξιούχους και κατοίκους νησιών, αλλά όταν οι διεθνείς κάμερες είναι στραμένες πάνω τους, είναι ά-ψο-γοι.
Δεν σημειώθηκε μέχρι στιγμής κανένα ατύχημα, ούτε κάποιος τραυματισμος γυναικόπαιδου, πραγματικά ακίνητα στρατιωτάκια όπως έλεγε και ο Σαμουραϊ Πολύδωρας, ενώ παράλληλα διαφυλάχθηκαν σχεδόν στο ακέραιο και τα σύνορα.
Με χαρά είδα στα διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν, τους ΕΛ αξκούς, κυρίως του στρατού, να καθοδηγούν και να ελέγχουν πλήρως τις ομάδες τους, και αυτές να υπακούουν με πειθαρχία, αποφεύγοντας τις ακρότητες.
Πίκρα για τους πεταμένους, προδότες ποινικούς νεοναζί, που παρακαλάνε να πυροβοληθούν άοπλοι, να ανοίξουν κεφάλια απο γυναίκες και μωρά, και να εξυπηρετηθεί έτσι και η επικοινωνιακή ατζέντα της Άγκυρας.
Η χώρα διατηρεί το σχετικό ηθικό πλεονέκτημα μέχρι και σήμερα. Αγρυπνούμε παντού, για να μην εκδηλωθεί δράση των προβοκατόρων ακροδεξιών και νεοναζί, για να μην έχουμε πάλι εθνικές τραγωδίες.
Μπράβο και πάλι στο elefthero που βρίσκεται στην 1η γραμμή του εκσυγχρονιστικού πατριωτισμού.
Δεν σημειώθηκε μέχρι στιγμής κανένα ατύχημα, ούτε κάποιος τραυματισμος γυναικόπαιδου, πραγματικά ακίνητα στρατιωτάκια όπως έλεγε και ο Σαμουραϊ Πολύδωρας, ενώ παράλληλα διαφυλάχθηκαν σχεδόν στο ακέραιο και τα σύνορα.
Με χαρά είδα στα διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν, τους ΕΛ αξκούς, κυρίως του στρατού, να καθοδηγούν και να ελέγχουν πλήρως τις ομάδες τους, και αυτές να υπακούουν με πειθαρχία, αποφεύγοντας τις ακρότητες.
Πίκρα για τους πεταμένους, προδότες ποινικούς νεοναζί, που παρακαλάνε να πυροβοληθούν άοπλοι, να ανοίξουν κεφάλια απο γυναίκες και μωρά, και να εξυπηρετηθεί έτσι και η επικοινωνιακή ατζέντα της Άγκυρας.
Η χώρα διατηρεί το σχετικό ηθικό πλεονέκτημα μέχρι και σήμερα. Αγρυπνούμε παντού, για να μην εκδηλωθεί δράση των προβοκατόρων ακροδεξιών και νεοναζί, για να μην έχουμε πάλι εθνικές τραγωδίες.
Μπράβο και πάλι στο elefthero που βρίσκεται στην 1η γραμμή του εκσυγχρονιστικού πατριωτισμού.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
vallon
- Supreme poster

Adminović έγραψε:vallon έγραψε:
δηλ τι κάνουμε ;
κι εμάς τι μας νοιάζει;
Πήραμε λεφτά για να κάνουμε κέντρα φιλοξενίας (αυτά που θα κάνουν τα σόγια των συζύγων υπουργών).
Η Γερμανία και οι λοιπές χώρες ασφαλώς έχουν κάποιες απαιτήσεις για τα λεφτά που δίνουν.
Οι κλακαδόροι φυσικά και τα γνωρίζουν αυτά, γιαυτό και λένε για αριστερες, κοθμόθνια, εμφύλιους κοκ και αποπροσανατολίζουν τη συζήτηση.
Για τα σανοφάγα στήθηκε όλο αυτό το σόου με τα χημικά, τις ασύμμετρες απειλές, τα φράγματα στη θάλασσα κοκ και θα κρατήσει λίγο, ώστε να ξεπλυθεί η κυβέρνηση από το φιάσκο με τα ματ.
Εν κατακλείδι και με δυο κουβέντες: ήταν πολλά τα λεφτά βαλλον.![]()
Τελικά δεν είναι απλώς να λυπάσαι αυτούς τους ανθρώπους
από τη μια ο ερντεγαν τους κάνει μπαλάκι για να πιέσει την Γερμανία να του δώσει λεφτά και από την άλλη
οι δικοί μας κονομάνε ασύστολα από τους ίδιους φτοχωδιάβολους
τι σου είναι σε αυτη τη ζωή να γεννιέσαι καταραμένος
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ρε μλκ Διαδοχε, ειχα δει τα καπς λοκ και νομιζα οτι ηταν νημα της Μυθηρα. Τωρα το πρωτοδιαβασα.
0 .