Ο Βαρουφ αργησε.
Επρεπε να βγαλει τις ηχογραφησεις αμεσως.
Ο,τι αλλο,αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Εστω ομως κ τωρα.
Ιδου η ροδος,ιδου κ το πηδημα.
Το "πηδημα"
Τα λερώσατε τα βρακάκια σας δεξιούληδες και συριζούληδες;;
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Re: Τα λερώσατε τα βρακάκια σας δεξιούληδες και συριζούληδες;;
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
ΩRIΩNAS7
L'ami du peuple έγραψε:Ο Βαρουφ αργησε.
Επρεπε να βγαλει τις ηχογραφησεις αμεσως.
Ο,τι αλλο,αλλα λογια να αγαπιομαστε.
Εστω ομως κ τωρα.
Ιδου η ροδος,ιδου κ το πηδημα.
Το "πηδημα"
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει αν άργησε ή όχι. Τα κομματικά τους παιχνίδια είναι γελοία κι αδιάφορα.
Ψοφάω, όμως, να ακούσω το περιοχομενο των ηχογραφήσεων. Είπε ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα τα δημοσιοποιήσει. Αν και κάτι μου λέει πως δεν θα είναι όλα και μάλλον θα ακούσουμε τα πιο soft.
0 .
-
Οργισμένος
- Extreme poster

Adminović έγραψε:Για πείτε μας.
Πού είστε όλοι εσείς που λέγατε να ερευνηθούν οι "ευθύνες" και το "κόστος" της διαπραγμάτευσης Βαρουφάκη και γιατί καλέ δε μας φέρνει τις ηχογραφήσεις που έχει.....;Ο Κ. Τασούλας επέστρεψε τον φάκελο Βαρουφάκη με τις ηχογραφήσεις των συνεδριάσεων του Eurogroup
Τις ηχογραφήσεις των συνεδριάσεων του Eurogroup από την τρικυμιώδη περίοδο του πρώτου εξαμήνου του 2015 κατέθεσε στη Βουλή ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Ηταν λίγο πριν από το τέλος της συζήτησης για τα εργασιακά και ενώ πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αντάλλαξαν πυρά και για τα όσα έγιναν την περίοδο της υπουργίας Βαρουφάκη, στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στις αρχές του 2015, όταν ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 κατέθεσε στα πρακτικά φάκελο για να περιέλθει στα χέρια του Προέδρου της Βουλής, εντός του οποίου όπως δήλωσε ήταν οι πλήρεις ηχογραφήσεις όσων είχαν λεχθεί την τρικυμιώδη περίοδο του πρώτου εξαμήνου του 2015 στις συνεδριάσεις του Eurogroup για την Ελλάδα.
Ο κ. Βαρουφάκης είχε αναφέρει ότι είχε ηχογραφήσει όλες τις κρίσιμες συνεδριάσεις, προκαλώντας εξ αρχής οξύτατες αντιδράσεις στην Αθήνα και -κυρίως- στις Βρυξέλλες. Τώρα επιδεικνύοντας έναν λευκό φάκελο, είπε απευθυνόμενος στον κ. Τασούλα ότι του τον παραδίδει και πως είναι στην διακριτική ευχέρεια του Προέδρου ως προς την επιλογή του τρόπου κοινοποίησης των ηχογραφήσεων στα μέλη της εθνικής αντιπροσωπείας.
Ti na φοβηθουμε ρε νουμερα;
Κανονικα θα επρεπε να το παραλαβει ο προεδρος της βουλης και να το παραδωσει στον εισαγγελεα ως παρανομη ηχογραφηση συνομιλιων, να αρθει το βουλευτικο ασυλο του κλοουν και να γινει δικαστηριο στο οποιο να δικαστει ο κλοουν αλλα και να ακουσουμε το στικακι.
Αληθεια γιατι αυτος ο αφοβος κλοουν δεν μας αφησε να ακουσουμε τι ελεγε το στικακι;;; Γιατι δεν διερευσε τις ηχογραφησεις «ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ»;;;
ΚΛΟΟΥΝ ΚΛΟΟΥΝ ΚΛΟΟΥΝ...
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
denplirono
- Extreme poster

ετσι ετσι, ο,τι δεν μας σας αρεσει το κανουμε μη αποδεκτο....παρταλια .....δεν ξερω τι λενε, αλλα θα το δουμε σε λιθγες μερες και κατι μου λεει οτι θα το παει το σκατο στην καλτσα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη