Άκου λοιπόν γιατι πιστεύω την Ινδαρέ και όχι την αστυνομία:

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Άκου λοιπόν γιατι πιστεύω την Ινδαρέ και όχι την αστυνομία:

Δημοσίευσηαπό vallon » 21 Δεκ 2019, 06:53

NikosVy έγραψε:Ταϋγέτη, αυτός δεν είναι απλά κομμουνιστής είναι αντιεξουστο-αναρχικο-ρουβικουνικός χρήστης του elefthero.

Χάνουν κάθε βδομάδα και ένα σπίτι υπό κατάληψη που τους το παίρνει η Αστυνομία με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο. Και δεν έχουν τώρα τις πλάτες του Προέδρου της Βουλής που τους πλήρωνε ταξί να τους γυρίσουν σπίτι μετά την κατάληψη της εισόδου της Βουλής.

ρε συ νικολάκη
μάζεψε τις περσόνες που ανοίγεις εδώ μέσα στο ελεύθερο και μην νομίζεις ότι τσιμπάμε το κουτόχορτο που μας σερβίρεις...
τι μας περνάς;
τόσο κορόιδα;

:laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Άκου λοιπόν γιατι πιστεύω την Ινδαρέ και όχι την αστυνομία:

Δημοσίευσηαπό pluton » 21 Δεκ 2019, 09:54

Πάντως αυτά τα κάνει η ΕΛΑΣ, έχω προσωπικό παράδειγμα, την μάνα μου μια απλή γυναίκα πριν 30 χρόνια περίπου την χτύπησε περιπολικό (όχι σοβαρά, τα μάτια της πάντως μαύρα ήταν όταν την είδα) την πήγαν στο τμήμα κατέγραψαν το γεγονός στα συμβάντα μπροστά της και μετά την πήγαν στο σπίτι, ο πατέρας μου πήγε στο τμήμα να δει τι έγινε και του είπαν τέτοιο πράγμα δεν έγινε ποτέ, μα καταγράφτηκε, του άνοιξαν όλα τα βιβλία πουθενά καταγραμμένο.... μετά από μέρες μου το περιγράφανε και γέλαγαν.

Εγώ προσωπικά δεν θέλω καμιά σχέση με την αστυνομία και στο δρόμο όταν συναντώ περιπολικό φροντίζω να αλλάξω δρόμο.

Αλλά η αστυνομία πρέπει να κάνει την δουλειά της αυτό το μπάχαλο που είχαμε με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν το θέλω με τίποτα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”