Η Κασιμάτη αγαπά την ΕΛΑΣ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η Κασιμάτη αγαπά την ΕΛΑΣ

Δημοσίευσηαπό pluton » 13 Δεκ 2019, 14:52

Λαχουρένιος έγραψε:Για τους μπατσους εχω χειριστη γνωμη αλλα ολα αυτα τα συνθηματα τυπου ''Η γιαγια μου τα ρουχα μου απλωνει μπατσοι γουρουνια δολοφονοι'' ειναι για 15 χρονων με καυλοσπυρα, και δεν ειναι καν αστεια.

Η Κασιματη ειναι τοσο προοδευτικη που ψηφισε το 3ο μνημονιο και ολους τους εφαρμοστικους νομους. Οταν οι μπατσοι βαραγαν τους διαδηλωτες που διαμαρτυρονταν για τα μετρα που ψηφιζε, τοτε οι μπατσοι ηταν καλοι, ε?

Συμφωνώ στον κύβο.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Δεκ 2019, 14:58

vallon έγραψε:
nemo έγραψε:μπαλαφας =το απαυγασμα της αριστερης σκεψης
(ανταύγεια, ακτινοβολία, λάμψη, της σοφίας της πείρας οτι φωτίζει ή διαφωτίζει)

αυτα τα ειπε για να τα χωσει σε δεξιους φασιστες ακροδεξιους ναζιστες κλπ

γιατί ; λες τα βυζιά της πάολας να είναι από σιλικόνη;
ρε τον ψεύταρο...
:s_mad

Μου αρκεί πλέον μισή φράση για να καταλαβω αν με δουλεύει ο άλλος
και έχω κόψει απο καιρό την συνήθεια να παρακολουθώ πολιτικούς και δημοσιογράφους
είναι κοροιδια και γίνονται όλα για το θεαθήναι και το κάνουν για να αποφύγουν να μιλήσουν
για κρίσιμα γεγονοτα ή οτιδήποτε άλλο σοβαρό θέμα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Δεκ 2019, 15:14

Λαχουρένιος έγραψε:Για τους μπατσους εχω χειριστη γνωμη αλλα ολα αυτα τα συνθηματα τυπου ''Η γιαγια μου τα ρουχα μου απλωνει μπατσοι γουρουνια δολοφονοι'' ειναι για 15 χρονων με καυλοσπυρα, και δεν ειναι καν αστεια.

Η Κασιματη ειναι τοσο προοδευτικη που ψηφισε το 3ο μνημονιο και ολους τους εφαρμοστικους νομους. Οταν οι μπατσοι βαραγαν τους διαδηλωτες που διαμαρτυρονταν για τα μετρα που ψηφιζε, τοτε οι μπατσοι ηταν καλοι, ε?

πρώτον
το σύνθημα που ποστάρησες είναι σαφώς κατώτερο του μπαλάφα...αν μη τι άλλο εγώ ακόμα έχω την σπουδαία απορία , εάν τα βυζιά της πάολα είναι από σιλικόνη ή μας δουλεύουν;

δεύτερον
αμα δεν πετάξει καμιά εξυπνάδα ο καθένας , τύπου κασιμάτη, ( εδώ που τα συζητάμε είναι πολύ αξιόλογη "προσωπικότητα")
πες μου..
με τι θα έχουμε να ασχοληθούμε εμείς όλη μέρα;
τα μμε πως θα βγάλουν το ψωμάκι τους;
οι βουλευτές μας, πως θα αποδείξουν τον πατριωτισμό τους;
τα ιντερνετικά μποτάκια και οι ιντερνετικοί ινστρούχτορες, πως θα κερδίσουν το 0,60 τους;

η κασιμάτη δεν είπε απλώς μια κουβέντα.... έδωσε λύση στην ελληνική οικονομία ...!!!!
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Δεκ 2019, 15:19

vallon έγραψε:

πρώτον
το σύνθημα που ποστάρησες είναι σαφώς κατώτερο του μπαλάφα...αν μη τι άλλο εγώ ακόμα έχω την σπουδαία απορία , εάν τα βυζιά της πάολα είναι από σιλικόνη ή μας δουλεύουν;

δεύτερον
αμα δεν πετάξει καμιά εξυπνάδα ο καθένας , τύπου κασιμάτη, ( εδώ που τα συζητάμε είναι πολύ αξιόλογη "προσωπικότητα")
πες μου..
τα ιντερνετικά μποτάκια και οι ιντερνετικοί ινστρούχτορες, πως θα κερδίσουν το 0,60 τους;

η κασιμάτη δεν είπε απλώς μια κουβέντα.... έδωσε λύση στην ελληνική οικονομία ...!!!!

τα βυζια της περιεχουν ελαχιστη σιλικονη -οταν την πρωτοειδα δεν τα ειχε τοσο :D
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Δεκ 2019, 15:27

nemo έγραψε:
vallon έγραψε:
πρώτον

δεύτερον
πες μου..

τα βυζια της περιεχουν ελαχιστη σιλικονη -οταν την πρωτοειδα δεν τα ειχε τοσο :D

να πας στο αντίστοιχο νήμα και να εξηγήσεις την άποψή σου
στοιχειοθετημένα και σοβαρά
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Δεκ 2019, 15:32

οταν εγω ειδα την παολα πρωτη φορα εσεις τρωγατε βελανιδια πανω στην βελανιδια
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 14 Δεκ 2019, 02:45

Καλα να παθουν οι αστυνομικοι, την επομενη φορα που θα κληθουν να την προστατευσουν να το παιξουν ολοι μαζι οτι τους χτυπησε ενας σηφουνας(απο αυτους που ξεστρωνουν τα κρεβατια στον στρατο) και δεν μπορουν και να την αφησουν μπουκαλα να παει το σκατο στην γοβα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”