Άλλο ένα hoax που σπαμάρουν οι ακροδεξιοί

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Άλλο ένα hoax που σπαμάρουν οι ακροδεξιοί

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Νοέμ 2019, 12:26

itteithe έγραψε:Η ένστασή μου έγκειται στο οτι όλος αυτός ο κόσμος έρχεται εδώ βάση οργανωμένου σχεδίου και πως θα μας κάνουν επίτηδες κακό. Αυτή η δημιουργία ενός μπαμπούλα που θρέφει τον φανατισμό, το μίσος και τον ρατσισμό.

Αυτο ειναι ναζιστικη θεωρια συνομωσιας που διακινειται απο ακροδεξιες οργανωσεις και μπλογκ και ευθυνεται για αντιστοιχες πραξεις βιας που φτανουν μεχρι την ανθρωποκτονια.

Παρουσιαζουν τους μεταναστες ως εισβολεις και ως τερατα για να δικαιολογηθουν οι βιαιοπραγιες εναντιον τους. Η θεωρητικη απ-ανθρωποποιηση των μεταναστων ειναι το πρωτο βημα πριν την φυσικη τους εξοντωση.

Δεν πρεπει να αφηνουμε κανενα περιθωριο εκφρασης τετοιων μισαλλοδοξων αποψεων.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Νοέμ 2019, 12:30

itteithe έγραψε:Ο Κατσανέβας αναπαράγει το ίδιο hoax περί δόγματος Οζάλ, καθώς επίσης και οτι οι μετανάστες κάνουν κατά μέσο όρο πέντε παιδιά. Δεν νομίζω πως μπορεί κανείς να βασιστεί στα επιχειρήματά του.

Πέντε παιδιά ίσως δεν κάνουν, αλλά όλες οι έρευνες ποσοστών γονιμότητας συμφωνούν στο ότι οι μουσουλμάνες κάνουν τουλάχιστον ένα παιδί περισσότερο από κάθε Ευρωπαία γυναίκα.
Και τι έγινε θα πει κάποιος. Θα τους αφομοιώσει ο ανώτερος ευρωπαϊκός πολιτισμός. :D
Άλλη γνώμη όμως έχει το ''Ισλαμικό συμβούλιο της Ευρώπης''. Για ψάξτε το. :fico:

Έχω ξαναγράψει εδώ για τον για χρόνια φίλο μου τον Ταλάλ από τη Συρία που γκομενίζαμε παρέα, ο οποίος όταν παντρεύτηκε μια μπουργκοφορούσα που του στείλανε πακέτο από το χωριό του, μου έκλεισε την πόρτα του σπιτιού του και έκανε τρία παιδιά σε λιγότερο από τρία χρόνια πριν μεταναστεύσει, ως Έλληνας πλέον με τη δική μου υπογραφή, στη Σουηδία.
Τείνω πλέον να πιστέψω ότι με εκμεταλλεύτηκε. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Νοέμ 2019, 12:34

Ραν ταν πλαν έγραψε:
itteithe έγραψε:Ο Κατσανέβας αναπαράγει το ίδιο hoax περί δόγματος Οζάλ, καθώς επίσης και οτι οι μετανάστες κάνουν κατά μέσο όρο πέντε παιδιά. Δεν νομίζω πως μπορεί κανείς να βασιστεί στα επιχειρήματά του.

Πέντε παιδιά ίσως δεν κάνουν, αλλά όλες οι έρευνες ποσοστών γονιμότητας συμφωνούν στο ότι οι μουσουλμάνες κάνουν τουλάχιστον ένα παιδί περισσότερο από κάθε Ευρωπαία γυναίκα.
Και τι έγινε θα πει κάποιος. Θα τους αφομοιώσει ο ανώτερος ευρωπαϊκός πολιτισμός. :D
Άλλη γνώμη όμως έχει το ''Ισλαμικό συμβούλιο της Ευρώπης''. Για ψάξτε το. :fico:

Έχω ξαναγράψει εδώ για τον για χρόνια φίλο μου τον Ταλάλ από τη Συρία που γκομενίζαμε παρέα, ο οποίος όταν παντρεύτηκε μια μπουργκοφορούσα που του στείλανε πακέτο από το χωριό του, μου έκλεισε την πόρτα του σπιτιού του και έκανε τρία παιδιά σε λιγότερο από τρία χρόνια πριν μεταναστεύσει, ως Έλληνας πλέον με τη δική μου υπογραφή, στη Σουηδία.

Kαλα σου εκανε, εχεις κακο ιστορικο :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Νοέμ 2019, 12:37

Λαχουρένιος έγραψε:
itteithe έγραψε:Η ένστασή μου έγκειται στο οτι όλος αυτός ο κόσμος έρχεται εδώ βάση οργανωμένου σχεδίου και πως θα μας κάνουν επίτηδες κακό. Αυτή η δημιουργία ενός μπαμπούλα που θρέφει τον φανατισμό, το μίσος και τον ρατσισμό.

Αυτο ειναι ναζιστικη θεωρια συνομωσιας που διακινειται απο ακροδεξιες οργανωσεις και μπλογκ και ευθυνεται για αντιστοιχες πραξεις βιας που φτανουν μεχρι την ανθρωποκτονια.

Αυτό είναι μια πραγματικότητα που το ''Ισλαμικό συμβούλιο της Ευρώπης'' προέβλεψε από το 1980 εκδίδοντας μάλιστα και βιβλίο με οδηγίες προς τους ''μεταναστευομένους'' πιστούς του ισλάμ για τη μέθοδο δημιουργίας ισχυρών ισλαμικών κοινοτήτων στις ευρωπαϊκές πόλεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Νοέμ 2019, 12:39

Τετοια ελεγε και ο δολοφονος στην Ν.Ζηλανδια :rolleyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Νοέμ 2019, 12:45

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

ωή

Kαλα σου εκανε, εχεις κακο ιστορικο :D

Μη γελάς γιατί για χρόνια έκρυβε τις πραγματικές του πεποιθήσεις παριστάνοντας τον πλήρως αφομοιωμένο στις συνήθειες και τρόπο ζωής μας. Και ξαφνικά, μετά το γάμο του, έβγαλε στην επιφάνεια τον φανατικό μουσουλμάνο που επιμελώς έκρυβε.
Δεν ξέρω τι εμπειρίες έχεις από μουσουλμάνους αλλά αν δεν τους ζήσεις στενά δεν μπορείς να καταλάβεις τον τρόπο που σκέπτονται και το πώς μας βλέπουν.
Εμένα ο συγκεκριμένος, και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, με χρησιμοποίησε ως ''όχημα'' για να πετύχει το σκοπό του πείθοντας με ότι ήταν πλέον απόλυτα έτοιμος να ενταχθεί στην κοινωνία και στον τρόπο ζωής μας.
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 11 Νοέμ 2019, 12:45

Ραν ταν πλαν έγραψε:

Κατ' αρχάς, μια νύχτα απ' τη ζωή σου να είχα... :D

Δεν πρόκειται να αφομοιωθούν γιατί δεν το θέλουν αυτοί και δεν το θέλουμε κι εμείς. Κάτι πρέπει να γίνει για να μην φεύγουν από τις χώρες τους πρωτίστως και ακόμη καλύτερα κάτι να γίνει για να θέλουν να επιστρέψουν πίσω όσοι έφυγαν. Κανένας δεν εγκαταλείπει τα χώματα που γεννήθηκε γιατί έτσι του καύλωσε, ή γιατί υπάρχει μια σκοτεινή συνωμοσία που τους παρακινεί να φύγουν. Φεύγουν γιατί οι χώρες τους είναι κωλοτρυπίδες επί γης. Το πρόβλημα είναι οτι βολεύει το status quo της παγκόσμιας οικονομίας οι χώρες τους να είναι κωλοτρυπίδες.
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Νοέμ 2019, 12:46

Λαχουρένιος έγραψε:Τετοια ελεγε και ο δολοφονος στην Ν.Ζηλανδια :rolleyes:

Ο δολοφόνος που λες ήταν τρελός. Υπάρχει μια πραγματικότητα που κανένα ιδεολόγημα η θεωρία περί ανθρωπισμού δεν μπορεί να αμφισβητήσει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Νοέμ 2019, 12:48

Ραν ταν πλαν έγραψε:Μη γελάς γιατί για χρόνια έκρυβε τις πραγματικές του πεποιθήσεις παριστάνοντας τον πλήρως αφομοιωμένο στις συνήθειες και τρόπο ζωής μας. Και ξαφνικά, μετά το γάμο του, έβγαλε στην επιφάνεια τον φανατικό μουσουλμάνο που επιμελώς έκρυβε.
Δεν ξέρω τι εμπειρίες έχεις από μουσουλμάνους αλλά αν δεν τους ζήσεις στενά δεν μπορείς να καταλάβεις τον τρόπο που σκέπτονται και το πώς μας βλέπουν.
Εμένα ο συγκεκριμένος, και κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, με χρησιμοποίησε ως ''όχημα'' για να πετύχει το σκοπό του πείθοντας με ότι ήταν πλέον απόλυτα έτοιμος να ενταχθεί στην κοινωνία και στον τρόπο ζωής μας.

Δεν εχω σε καμια εκτιμηση τους μουσουλμανους οπως και κανενα φανατικο θρησκευομενο. Αυτο δεν σημαινει οτι θα τους στοχοποιησω συλληβδην και θα αναπαραγω ναζιστικες θεωριες συνομωσιας περι εισβολεων, φυλετικου πολεμου κλπ.

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Τετοια ελεγε και ο δολοφονος στην Ν.Ζηλανδια :rolleyes:

Ο δολοφόνος που λες ήταν τρελός. Υπάρχει μια πραγματικότητα που κανένα ιδεολόγημα η θεωρία περί ανθρωπισμού δεν μπορεί να αμφισβητήσει.

Ιδεολογηματα ειναι τα hoax των βοθρομπλογκ. Τιποτα απο ολα αυτα που λεγονται δεν εχει επιβεβαιωθει ποτε.

Και οχι δεν ηταν τρελος, απλα ειχε γινει το μυαλο του πουρες απο hoax σαν αυτο που μετεφερες πριν λιγο. Οπως ειχε γινει πουρες και το μυαλο του Ρουπακια και αλλων αντιστοιχων ναζιστων δολοφονων. Να προσεχετε τι λετε γιατι κοστιζουν ανθρωπινες ζωες αυτες οι μαλακιες.
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 11 Νοέμ 2019, 12:52

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αυτό είναι μια πραγματικότητα που το ''Ισλαμικό συμβούλιο της Ευρώπης'' προέβλεψε από το 1980 εκδίδοντας μάλιστα και βιβλίο με οδηγίες προς τους ''μεταναστευομένους'' πιστούς του ισλάμ για τη μέθοδο δημιουργίας ισχυρών ισλαμικών κοινοτήτων στις ευρωπαϊκές πόλεις.

Το οποίο ιδρύθηκε το 1996 :D
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”