Ραν ταν πλαν έγραψε:Και γιατί πρέπει ρε να συγχρωτιστεί αναγκαστικά μαζί μου ο μη καπνιστής επιβάλλοντας μου βίαια τη δική του άποψη;
Γιατί έτσι. Γιατί για εσάς υπάρχουν τα άσυλα, αν δεν μπορείτε να ζήσετε σε ένα περιβάλλον σαν και αυτό που καθιερώνουν όλα τα πολιτισμένα κράτη.
Ραν ταν πλαν έγραψε:Όπως αυτός έχει δικαίωμα να πιει τον καφέ του σε αποστειρωμένο περιβάλλον το ίδιο δικαίωμα έχω κι εγώ να τον πιω ανάμεσα σε ντουμάνια.
Και οι θαυμαστές του Κασιδιάρη πίστευαν ότι ο εκλεκτός τους είχε δικαίωμα να ρίχνει χαστούκια live σε τηλεοπτικές εκπομπές, επειδή κάποια στιγμή - στο μυαλό τους - φαντάζονταν ότι θα χαστούκιζε και τη Μέρκελ.
Ραν ταν πλαν έγραψε:Ας επιλέξει έναν άλλο χώρο από τον δικό μου και ας σεβαστούμε αμοιβαία το δικαίωμα μας στην επιλογή.
Ο χώρος του καπνιστή που δεν σέβεται τους μη καπνιστές και τους νόμους που απαγορεύουν το κάπνισμα σε δημόσιους χώρους είναι σε άσυλα, σε νοσοκομεία και τελικά σε ... αγγελτήρια κηδειών που κολλάνε στις κολώνες.
Ραν ταν πλαν έγραψε:Δεν υπάρχει καμιά λογική σε ένα χώρο που συχνάζουν πότες και καπνιστές να έρθει κάποιος και να ζητήσει να μην πίνουν και να καπνίζουν επειδή ο ίδιος δεν πίνει ούτε καπνίζει.
Αν δεν σου αρέσει αυτή η λογική που ισχύει σε πολιτισμένες χώρες, να πας να γίνεις συντονιστής σε χώρους που να σου επιτρέπουν να αποκαλείς "παπάρα" όποιον δεν γουστάρεις.
Να φτιάξετε φόρουμ καπνιστών και να χαρακτηρίζετε "παπάρες" τους μη καπνιστές. Όξω.
Ραν ταν πλαν έγραψε:Αυτό σημαίνει ότι όπως δεν μπορεί ο κάθε χελθ φλώρος να πάει σε μπαρ με αλκοολικούς και να απαιτήσει να σταματήσουν να καπνίζουν και να του σερβίρουν αριάνι με μέλι, γιατί θα τον πάρουν στην πλάκα, έτσι δεν μπορώ κι εγώ να πάω σε μαγαζί με ξενέρωτους που τρώνε φύτρα από φακές και δεν καπνίζουν και να απαιτήσω να φάνε όλοι γουρνοπούλα και να αρχίσουν να στρίβουν τρίφυλλα.
Αυτά να πας να τα πεις και να κάνεις χιούμορ σε αυτούς που είναι σε προχωρημένο στάδιο καρκίνου πνευμόνων με το ένα πόδι στον τάφο, με βάρος το πολύ 25 κιλά, να διαπιστώσεις αν θα γελάνε με το χιούμορ σου.
Ραν ταν πλαν έγραψε:Το σωστό και δίκαιο είναι ο καθένας να έχει το δικό του χώρο που θα προσδιορίζει τη χρήση του αποκλειστικά και μόνο ο ιδιοκτήτης του ανάλογα με την πελατεία του.
Να έχουμε δηλαδή και ειδικές καφετέριες για τους κλανιάρηδες.