Λαχουρένιος έγραψε:. Στην ΧΑ κατα την γνωμη μου ειναι ναζι σκατανθρωποι.
...οι οποίοι μετακόμισαν κατά το ήμισυ τουλάχιστον στην ΝΔ.

Λαχουρένιος έγραψε:. Στην ΧΑ κατα την γνωμη μου ειναι ναζι σκατανθρωποι.
Λαχουρένιος έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Αμφιβάλλω πληρως. Δεν αντιλέγω στο ότι έχουν μια φασιστική χροιά στον χαρακτήρα τους και γενικά είναι χαιρέκακα και φθονερά άτομα, που δικαιολογούν τα προαναφερθέντα με ένα εντελώς δηθεν πρόσχημα περί πατριωρισμού. Αλλά αυτό δεν αναιρεί ότι είναι πλήρως ηλιθια άτομα που τα χαλιναγωγεί η μαφιόζικη οργάνωση ονόματι νδουλα με τα μαντριά της, είτε αυτά λέγονται λαός, χρυσή αυγή, ελληνική λύση, είτε όπως αλλιώς.
Δεν είναι τυχαίο ότι η δεξιά δεν έχει ιδεολογίες και κρύβει αυτό το κενό πίσω από ψευτοπατριωτισμους, θρησκείες και άλλα οποιούχα που αποχαυνώνουν τον λαό.
Ανακατευεις διαφορετικες κατηγοριες. Για παραδειγμα οσοι ειναι στην ΝΔ, αλλοι ειναι οντως κοροιδα, και αλλοι περιμενουν ρουσφετια σε ανταλλαγμα. Στην ΧΑ κατα την γνωμη μου ειναι ναζι σκατανθρωποι. Σε ΛΑΟΣ, Βελοπουλο κλπ εχει και σκατανθρωπους, εχει και γραφικους κλπ. Δεν ειναι ολα αυτα ακριβως το ιδιο, αλλα η σιγουρα η χειροτερη σκατιλα υπαρχει στην ΧΑ και εκει αναφερομουν και οχι σε ολους τους δεξιους.
BaKXOS_Lysios έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:. Στην ΧΑ κατα την γνωμη μου ειναι ναζι σκατανθρωποι.
...οι οποίοι μετακόμισαν κατά το ήμισυ τουλάχιστον στην ΝΔ.

nemo έγραψε:Κανω χάζι με πόσο σας τσούζει ακόμη η χα ένα κόμμα υπό διάλυση
πρέπει να είστε εντελώς καμμένοι στον εγκέφαλο ..γμτ μου και είστε πολλοί
-εχουμε και μεις κάτι τέτοιους και πραγματικά δεν κάνουν ούτε για συζήτηση
σε κάθε κουβέντα θα αναφέρουν δέκα φόρες τον γερμανικό σοσιαλισμό
και άμα αντιδράσει κανείς πατούν του κουμπί για μπαν

nemo έγραψε:Κανω χάζι με πόσο σας τσούζει ακόμη η χα ένα κόμμα υπό διάλυση

ΩRIΩNAS7 έγραψε:nemo έγραψε:Κανω χάζι με πόσο σας τσούζει ακόμη η χα ένα κόμμα υπό διάλυση
Μας είναι παντελώς αδιάφορο τι συζητάτε μεταξύ σας οι ναζί. Απολίτικοι είστε, άρα άσχετα θα λέτε.
Επίσης η χα ψόφησε. Σάπησε. Τέλειωσε.
Αυτό δεν αίρει την επιλογή μας να την σχολιάζουμε. Κι αυτήν και το μητρικό της βρωμοκόμμα, την νδουλα.

nemo έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Μας είναι παντελώς αδιάφορο τι συζητάτε μεταξύ σας οι ναζί. Απολίτικοι είστε, άρα άσχετα θα λέτε.
Επίσης η χα ψόφησε. Σάπησε. Τέλειωσε.
Αυτό δεν αίρει την επιλογή μας να την σχολιάζουμε. Κι αυτήν και το μητρικό της βρωμοκόμμα, την νδουλα.
αυτο μου κανει εντυπωση οτι αφου ψοφησε και καλα γιατι τοτε δεν χανετε καμια ευκαιρια να ανοιγετε θεματα με χα
αρα;

pluton έγραψε:LavrentisBeria @LavrentisBeria4
Συντροφοι. Ο Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος ξεκίνησε το 1941 διότι τα δύο πρώτα χρόνια (1939-41) ήμασταν εξόχως απασχολημένοι. Είχαμε κατι μερεμέτια με τον Αδόλφο στην Πολωνία, προμηθεύαμε τον Άξονα με πρώτες ύλες ενώ πολεμούσαμε τον Ελληνικό ιμπεριαλισμό στο Αλβανικό μέτωπο.