MΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Re: MΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΚΡΙΣΕΩΝ

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 07 Νοέμ 2019, 05:25

BaKXOS_Lysios έγραψε:
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:ΕΡΜΟ 1

Τι "ΕΡΜΟ"; Έρμο κι ορφανό;..Που πήγε το "ΔΕΜΟ";

σχολιο 1

."ερμο".. απο το ερμηνεια -ερμητικο- ερμης ...αναρτηματα που ερμηνευουν την παγκοσμια επικαιροτητα ...με ενα αλλο εξαιρετικο τροπο λαμβανοντας υποψιν μας οτι στο κοσμο μας τρεχει με ιδιαιτερες ταχυτητες τα τελευταια 10 χρονια το ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ... ΚΙ ΟΤΙ Η ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ...

...οι συνδεσμοι στο τελος καθε ποστ- αναρτηματος μου ... δινονται για να σας παραπεμπουν στα αντιστοιχα συνομωσιολογικα ιστοριολογικα κθεματα που εχω αναπτυξει επαρκως στο παρον φρουμ .. ελπιζω να μην κλεισει κι αυτο ...και οτι οι συντονιστες φροντιζουν να αποθηκευουν τα αναρτωμενα του φορουμ αυτου ...ειδικα αυτα τα κρισιμα συνομωσιολογικα θεματα ...

...οποιος εχει ερθει σε αυτο το φορουμ και διαβαζει τα θεματα αυτα ειναι συμμετοχος και μυημενος μιας ερμητικης συνομωσιολγιας που τον καθιστα υπολογο στο συστημα και με βαρια ευθυνη στην διαδοση και διαφυλαξη των νοηματων ολων αυτων των ζητηματων ....

...και .σαν απλοι αναγνωστες ακομη εχετε μπλεξει ασχημα !!!!!!!!!!!...εχετε "μυθηριαστει" επικινδυνα ............κουραγιο !!!αλλα αν δεν ηταν της μοιρας σας δεν θα ερχοσασταν καν σε αυτο το φορουμ ....
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5843
ΤΡΕΜΟΥΝΤΑΝΑ, ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΛΑΝΤΩΣΗ ΒΑΡΥΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ
viewtopic.php?f=23&t=5865&p=182131#p182131
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ
viewtopic.php?f=23&t=12429

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 07 Νοέμ 2019, 23:00

Τι ακριβώς πίνεις, θα ήθελα ειλικρινά να μάθω!
0 .

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 11 Νοέμ 2019, 19:28

BaKXOS_Lysios έγραψε:Τι ακριβώς πίνεις, θα ήθελα ειλικρινά να μάθω!

σχολιο 2

........αρχεια βιωματικα -βιοηλεκτρομαγνητικα ( βιοηλεμα εν συντομια) ζωντανα ...""πινω"" και γιαυτο τα "ερμο""....
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 11 Νοέμ 2019, 19:45

ΕΡΜΟ 4

Εικόνα

........Η ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΩΒΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥΝ ...ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ...
ΛΟΓΩ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΣΤΙΚΩΝ ΡΥΠΩΝ ...
... με σειρα σπουδαιοτητας εχουμε ως αιτιες ...

-μετατοπιση των γηινων πολων κι αλλαγη πλανητικης τροχιας ...η γη δεν γυρνα γυρω απο τον ηλιο αλλα γυρω απο τεχνητο βαρυτιΚο κεντρο ...η γη γυρνα γυρω απο ενα τεχνητο κεντρο κοντα στην εαρινη φυσικη ισημερια ... εχουμε μια διαρκη τεχνητη ανοιξη ...

-επεκταση του ΤΕΙΧΟΥΣ των τεχνητων πολωτικων συχνοτητων που δημιουργουν ενα θερμοκηπιο η/μ συχνοτητων που υπερθερμανουν τα γηινα βιοσφαιρικα πεδια

-διαχειριση των βιοσφαιρικων πεδιων με τεχνητες η/μ ακτινοβολιες και χημικες ουσιες που προκαλουν υπερθερμανση των πεδιων
:pardon:
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 12 Νοέμ 2019, 11:13

Έχω την άκρατη επιθυμία να συμμετάσχω κι εγώ με δυο τρία δικά μου ''έρμα'' στο παρόν θέμα αλλά, όπως στην τραμουντάνα και στο σχέδιο της απόκλισης, μου έχει απαγορευτεί σαφέστατα, υπό την απειλή αυστηρών κυρώσεων, η όποια συμμετοχή μου από τη νηματοθέτιδα λες και είμαι κανας ψωριάρης.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 14 Νοέμ 2019, 16:47

Ραν ταν πλαν έγραψε:Έχω την άκρατη επιθυμία να συμμετάσχω κι εγώ με δυο τρία δικά μου ''έρμα'' στο παρόν θέμα αλλά, όπως στην τραμουντάνα και στο σχέδιο της απόκλισης, μου έχει απαγορευτεί σαφέστατα, υπό την απειλή αυστηρών κυρώσεων, η όποια συμμετοχή μου από τη νηματοθέτιδα λες και είμαι κανας ψωριάρης.

σχολιο 5

...απλα κρατα επιπεδο ...μη αρχισεις παλι τα σαχλια ραταταναπλανικα ...να μη σπαταλιεται χρονος ενεργεια και χωρος γι αυτα ...οχι τουλαχιστον στα νηματα τα δικα μου ...γκεεε??
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 14 Νοέμ 2019, 17:04

ΕΡΜΟ 6

ΓΕΩΦΥΣΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΙ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΡΓΑ

..ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ ΚΡΙΣΗ ΓΕΩΦΥΣΙΚΗΣ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ .. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΑΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΚΡΑΤΗ ΖΩΝΗ ,,,στις χωρες που θα στηθουν χρειαζεται αμεσος εντατικος οικονομικος εγλεγχος και εκκενωσεις χιλιαδων στρεμματων γης
..η οικονομικη κριση στην Ελλαδα ηταν μια επιλογη που βοηθησε να διοχετευτουν δισεκατομμυρια σε απορρητα εργα με την προφαση της στηριξης της τραπεζικης ρευστοτητας
...

Εικόνα

...το ΤΧΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΜΦΑΝΕΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΞΤΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΕΡΓΑ ..

ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΥΟΥΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ....

...ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΘΟΛΩΣΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΟΥΣ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ Η ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΩΣ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟΠΛΑΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ...
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Άβαταρ μέλους
ΜΥΘΗΡΑ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό ΜΥΘΗΡΑ » 13 Φεβ 2020, 09:55

ΕΡΓΟ 6

ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΖΟΝΣΟΝ ΕΝΑ ΔΙΔΥΜΟ ΗΓΕΤΙΣΚΩΝ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΕΡΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Εικόνα
...και οι δυο τους απο τα βιογραφικα τους σκιαγραφουνται ως παρανοικες υπερφιαλες προσωπικοτητες σε θεσεις προεξεχουσες των δυο αιρετων κυβερνητικων κρατων ΗΠΑ και Ηνωμενο Βασιλειο, με προοπτικη να σπειρουν μεσα απο τις εκτελεστικες εντολες που θα δοσουν αληθικη καταστροφικη λαιλαπα .. εργαλειο συστημικο κλασικο ...

...θα αναλαβουν δρασεις εξτρεμιστικες και θα φορτωθουν ακραιες αποφασεις διαχειρισης κρισεων, θα οδηγησουν σε πολεμικες αναμετρησεις που ακομη και πυρηνικο ολεθρο μπορει να προκαλεσουν, θα εξαψουν την εκκαθαριστικη φαντασιοληξια πολλων παρανοειδων παραλογισμενων σκοταδιστων ή παιδαριωδων και αλλοτριωμενων ανθρωπων που θα συμπλευσουν τυφλωμενοι και υπνωτισμενοι με τις επιλογες αυτων των δυο ευκαιριακων ηγετισκων ...
Εικόνα
.... το συστημα θα τους αξιοποιησει για να προκαλεσει παροδικο τρομο στην ανθρωποτητα και ανακαταταξεις που επιβαλουν τα σχεδια αντικατασταση του επιτελικου και παραγοντικου κρατους με τις νεες γενιες ανθρωποειδων των πολυ καλυτερα ελεγχομενων ( κλωνοποιημενοι και διαγονιδιακοι και παιδια τεχνητης γονιμοποισης )

...αφου ολοκληρωθουν αυτα τα παραδρομα ανορθοδοξα σχεδια του συστηματος μεσα απο τους δυο αυτους υπερφιαλους και ηλιθιους καραγκιοζηδες τους εστεμμενους με το ανωτατο πολιτικο αξιωμα ...το Συστημα θα τους αποσυρει,,θα τους στιγματησει ως μαζικους εγκληματιες, θα τους τραβολογησει σε διεθνεις δικες και θα τους ριξει στο καιαδα της ιστοριας εκει που ριχνει ολους του παρανοειδεις που κατα καιρους εχει αξιοποιησει για τα παραδοξα σχεδια του ...μετα το συστημα θα επιστρεψει στην "ορθοδοξη" πολιτικη του και την ""κανονικοτητα"" μεσα απο την οποια εξασφαλιζεται η μαζική ανοχη της ανισορροπιας του ...

...αυτα ειναι τα τρεχοντα Προγραμματισμενα Συστημικα Σχεδια αλλα αν και πως θα υλοποιηθουν ειναι συζητησιμο ...χμμ... ειδωμεν... καθως τωρα δεν ειναι οπως παλια ...

...τωρα υπαρχει ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΚΡΙΣΙΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΩΝ και πανω απο ολα γεννημενο Βιοσοφικο Κινημα Οικουμενικης Εμβελειας ...

...τωρα υπαρχει "Ιερο Βρεφος" Δικαιονομικο που μεγαλωνει χρονο το χρονο και θεριευει ....ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙ ΘΕΡΙΟ ΩΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΧΕΓΟΝΟΥ ΘΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΚΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟ ΘΗΡΙΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΕΙΡΙΑΚΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ...!!!
0 .
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΛΙΣΗΣ
ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”