Μόλις έγινα μέλος του isyriza και ειμαι πολύ χαρούμενος

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Μόλις έγινα μέλος του isyriza και ειμαι πολύ χαρούμενος

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Οκτ 2019, 09:11

denplirono έγραψε:να παει να πνιγει η ΝΔ, το παιζεις τρελιτσα οτι δεν καταλαβαινεις πως την προδοσια αγαπησαν πολλοι, τον προδοτη ουδεις. 10000 χρονια ΝΔ να κυβερναει παρα μια φορα ξανα προδοτες. Στο λεει αυτο ανθρωπος ορκισμενος αντινεοδημοκρατης. Πανω απο ολα η πατρις, προδοταρε αριστερε, απο την κουνια προδοτες εισαστε

Φαινεται :giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 19 Οκτ 2019, 12:44

Η προσπάθεια να απομονωθεί ο Σύριζα ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 19 Οκτ 2019, 14:20

denplirono έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Εσύ που παίρνεις το μέρος της νδουλας, η οποία τα τσεπωνε από ξένες πολυεθνικές και κατέστρεψε την Ελλάδα για χάρη τους, δεν μπορείς να πεις κανέναν προδότη. Εισαι στο ίδιο επίπεδο με τους ταγματαλήτες.
Το κατάλαβες προδόταρε;

να παει να πνιγει η ΝΔ, το παιζεις τρελιτσα οτι δεν καταλαβαινεις πως την προδοσια αγαπησαν πολλοι, τον προδοτη ουδεις. 10000 χρονια ΝΔ να κυβερναει παρα μια φορα ξανα προδοτες. Στο λεει αυτο ανθρωπος ορκισμενος αντινεοδημοκρατης. Πανω απο ολα η πατρις, προδοταρε αριστερε, απο την κουνια προδοτες εισαστε

Δεν φτάνει που υποκρίνεσαι τον πατριώτη, υποκρίνεσαι και τον αντινουδουλο.
Κόψε κάτι :giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 19 Οκτ 2019, 16:12

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:Στο λεει αυτο ανθρωπος ορκισμενος αντινεοδημοκρατης.

Φαινεται :giggle02:

Ναι βρε παιδί μου, φως φανάρι...
denplirono έγραψε:Να παει να πνιγει η ΝΔ,

denplirono έγραψε:10000 χρονια ΝΔ να κυβερναει παρα..

:xaxax:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 19 Οκτ 2019, 17:26

πρωτα ειμαι πατριωτης που σημαινει να κυβερναει οποιοσδηποτε εκτος απο τους προδοτες αριστερους. επειτα ειμαι αντινεοδημοκρατης, να κυβερνα οποιος να ειναι εκτος νεοδημοκρατων. αν πρεπει να επιλεγει 1 απο τους 2 στο διαολο οι προδοτες
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 22 Οκτ 2019, 16:53

Ψεύτες και σαν αντιπολίτευση.

Ξεβράκωμα όχι αστεία.

Εικόνα

kyranakis‏ @kyranakis · 21 Οκτ

Τελικά ούτε οι δημοσιογράφοι που δουλεύουν στην Αυγή δεν διαβάζουν τα πρωτοσέλιδά της.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 22 Οκτ 2019, 17:01

L'ami du peuple έγραψε::thuuumbsup: :helloo: :giggle02: :worship_sq1:

Σε περιοδεία στην Κρήτη βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να καταφέρει να προσελκύει νέα μέλη ανά την Ελλάδα και να διευρύνει την βάση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία όπως παρουσιάζουν τελευταία την αναδιάρθρωση του κόμματος.

Από τους σταθμούς της περιοδείας του δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα Σφακιά του που είναι και «έδρα» του Παύλου Πολάκη που ουκ ολίγες φορές ο Αλέξης Τσίπρας τον έχει υποστηρίξει από τα έδρανα της Βουλής και όχι μόνο…

Παρόλα αυτά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχασε την ευκαιρία να αδειάσει τον Παύλο Πολάκη αφήνοντας τον άφωνο.

Μετά τη φραστική επίθεση που δέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε μία μεγάλη βεράντα για τον «ηλεκτρονικό ΣΥΡΙΖΑ» και το πόσο έχει αλλάξει τη ζωή μας το κινητό τηλέφωνο, επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι «από αυτό ενημερωνόμαστε, με αυτό επικοινωνούμε» κτλ, πήρε το κινητό από τα χέρια του πρώην αναπληρωτή υπουργού υγείας και έριξε το καρφί του…

«Από αυτό το μαραφέτι, που ο Παύλος (σ.σ Πολάκης), καμιά φορά πληκτρολογεί αργά κάθε βράδυ και βάζει “μπουρλότο” -και εσείς, πατάτε “like” του δίνετε θάρρος και συνεχίζει (σ.σ γέλια) – θέλουμε να δημιουργήσουμε μία νέα δυνατότητα, αξιοποιώντας την τεχνολογία, σχέσεις του μέλους με το κόμμα.

Ξεκινήσαμε λοιπόν μία διαδικασία μαζικών ηλεκτρονικών εγγραφών στο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι λίγο περίεργο το όνομα γιατί, στα αγγλικά μπαίνει μπροστά το “Άι”, το “i”, από το internet. Δεν είναι ‘κανας Άγιος και να τον λέμε “Αη ΣΥΡΙΖΑ».

https://www.parapolitika.gr/parapolitik ... nk.twitter
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 22 Οκτ 2019, 17:12

pluton έγραψε:
L'ami du peuple έγραψε::thuuumbsup: :helloo: :giggle02: :worship_sq1:

Σε περιοδεία στην Κρήτη βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να καταφέρει να προσελκύει νέα μέλη ανά την Ελλάδα και να διευρύνει την βάση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία όπως παρουσιάζουν τελευταία την αναδιάρθρωση του κόμματος.

Από τους σταθμούς της περιοδείας του δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα Σφακιά του που είναι και «έδρα» του Παύλου Πολάκη που ουκ ολίγες φορές ο Αλέξης Τσίπρας τον έχει υποστηρίξει από τα έδρανα της Βουλής και όχι μόνο…

Παρόλα αυτά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχασε την ευκαιρία να αδειάσει τον Παύλο Πολάκη αφήνοντας τον άφωνο.

Μετά τη φραστική επίθεση που δέχτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε μία μεγάλη βεράντα για τον «ηλεκτρονικό ΣΥΡΙΖΑ» και το πόσο έχει αλλάξει τη ζωή μας το κινητό τηλέφωνο, επανέλαβε για μία ακόμη φορά ότι «από αυτό ενημερωνόμαστε, με αυτό επικοινωνούμε» κτλ, πήρε το κινητό από τα χέρια του πρώην αναπληρωτή υπουργού υγείας και έριξε το καρφί του…

«Από αυτό το μαραφέτι, που ο Παύλος (σ.σ Πολάκης), καμιά φορά πληκτρολογεί αργά κάθε βράδυ και βάζει “μπουρλότο” -και εσείς, πατάτε “like” του δίνετε θάρρος και συνεχίζει (σ.σ γέλια) – θέλουμε να δημιουργήσουμε μία νέα δυνατότητα, αξιοποιώντας την τεχνολογία, σχέσεις του μέλους με το κόμμα.

Ξεκινήσαμε λοιπόν μία διαδικασία μαζικών ηλεκτρονικών εγγραφών στο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι λίγο περίεργο το όνομα γιατί, στα αγγλικά μπαίνει μπροστά το “Άι”, το “i”, από το internet. Δεν είναι ‘κανας Άγιος και να τον λέμε “Αη ΣΥΡΙΖΑ».

https://www.parapolitika.gr/parapolitik ... nk.twitter

Σιγά το πράγμα. Εδώ το #2 σκουπιδόκομμα της καρδιάς σου, η νδουλα των κλεφτών δηλαδή, είχε διαγράψει τον ρεζίλι τον Μπογδάνος και τώρα τον έχει βουλευτή. Τα κάνουν αυτά τα κόμματα εξουσίας. Αν ασχολούσουν με πολιτική θα τα γνώριζες αυτα
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 27 Οκτ 2019, 15:25

Κλαίω με κάτι ζαίους του σαλονιού που μιλάνε για 11.000 ηλεκτρονικά μέλη κ σε 2 απεργίες κ δεκάδες άλλες κινητοποιήσεις δεν έχουν κατεβάσει ούτε 100 άτομα... Και μετά μιλάνε για τη Χιλή...
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 27 Οκτ 2019, 18:01

L'ami du peuple έγραψε:Κλαίω με κάτι ζαίους του σαλονιού που μιλάνε για 11.000 ηλεκτρονικά μέλη κ σε 2 απεργίες κ δεκάδες άλλες κινητοποιήσεις δεν έχουν κατεβάσει ούτε 100 άτομα... Και μετά μιλάνε για τη Χιλή...

Τι να πουν για Χιλή τα αστικοδημοκρατικά τσουτσέκια μωρέ; Θα τρελαθούμε; Η Χιλή έχει λαό με @@, όχι @@ λαό
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”