Aν μου λέγαν πριν ένα χρόνο ότι θα κυκλοφορούσε βιβλίο μου.....

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: Aν μου λέγαν πριν ένα χρόνο ότι θα κυκλοφορούσε βιβλίο μου.....

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 27 Ιούλ 2019, 00:27

Αρίστος έγραψε:Ποιος ειναι ο καθηγητης Κωνσταντίνος Βεργος που το προλογισε.

Μας τον ειχες διαφημισει πριν 2 μερες
Ειναι αυτος που εγραφε τις παρακατω πιπεςενω η χωρα ειναι σε ιστορικο χαμηλο στο δεκαετες
Αρίστος έγραψε: ↑25 Ιούλ 2019, 03:49

Aπο καθηγητη Οικονομικων το παρακατω.

Konstantinos Vergos
Μειώνεται το κόστος δανεισμού στα 5ετη ομόλογα, ενω αυξάνεται στα 10ετη, 15 ετη, 20ετή. Αυτό είναι ένδειξη ότι ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ κατ ουσίαν το κόστος δανεισμού με τις νέες επιλογές της κυβέρνησης, με βαση τα οσα αντιλαμβάνεται η ΑΓΟΡΑ. Και η αγορά σπανίως κάνει λάθος. Αξιζει να το δούμε προσεκτικά, ενέχει σοβαρούς κινδύνους για το μέλλον ΕΦΟΣΟΝ συνεχιστεί η ταση αυτη..

Δεν υπαρχει καταλληλοτερος για να προλογισει το βιβλιε με τις μαζεμενες κοτσανες σου
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 27 Ιούλ 2019, 04:27

Μπραβο Γιαννοπουλε. Εισαι ο καταλληλος ανθρωπος να τον κρινεις αφου δεν εχεις βγαλει γυμνασιο.

Θυμιζω.

He is a certified analyst and has a systematic presence for the last 20 years in the Greek media and globally (Bloomberg, Reuters, Times etc.) as an expert in company valuation, capital markets and financial policy issues. Konstantinos has been Chairman of the Hellenic Association of Certified Stockmarket Analysts (HACSA), member of EFFAS from 2002 to 2010, and a member of BoD of HACSA since 2010. He is also a member of the Financial Management Association since 1995. He has award by the Institute of Management (UK).

Mερικες απο τις εργασιες του εδω.

https://scholar.google.com/citations?us ... AAAJ&hl=en

Παραδειγμα που το πρακτορειο Reuters ζηταει τη γνωμη του για το ελληνικο χρηματιστηριο.

https://www.naftemporiki.gr/finance/sto ... apo-moodys

Και φυσικα ειναι μονιμος αρθρογραφος στα ΕΠΙΚΑΙΡΑ και ιδιοκτητης της ιστοσελιδας new-economy που ανεβαζει καθημερινες αναλυσεις για την πορεια του χρηματιστηριου.

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 27 Ιούλ 2019, 06:17

Να κρινω αυτον που νομιζει οτι το επιτοκιο στο δεκαετες μεγαλωνει ενω ειμαστε σε ιστορικο χαμηλο;
Ε οχι

Να σου πω ρε συ Αριστο
Η φιλη σου η Κατερινα η Παντα που μας την ποσταρες καθε τρεις και λιγι μηπως μπηκε στο team του ΣΚΑΙ που ετοιμαζει θεματα για τον Αυτια;
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 27 Ιούλ 2019, 08:20

Θα μπορούσαν να είχαν μπει κάπου και συζητήσεις που είχαμε κάνει για το Κυπριακό, το μύθο της Αγίας Λαύρας, το Μακάριο, το Σχέδιο Άτσεσον, τον Ιωαννίδη, την Ένωση της Κύπρου κλπ
Εικόνα
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ για το Κυπριακό έγραψε:
........θα μπορουσαμε οχι μονο να κανουμε κομματακια τον Αττιλα αλλα να καταστρεψουμε με βομβαρδισμους ολοκληρες τουρκικες πολεις (και μετα τους δυο πρωτους βομβαρδισμους θα τελειωνε το παραμυθι)...
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 27 Ιούλ 2019, 10:19

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Να κρινω αυτον που νομιζει οτι το επιτοκιο στο δεκαετες μεγαλωνει ενω ειμαστε σε ιστορικο χαμηλο;
Ε οχι

Τη συγκεκριμενη μερα αυτο ακριβως εγινε, ενω μειωνοταν το 5ετες αυξανοταν το 10ετες.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 27 Ιούλ 2019, 13:15

Ρε Αριστο η Κατερινα η Παντα στον μνημονιακο διαπλεκομενο ΣΚΑΙ και μαλιστα στο επιτελειο της εκπομπης του Αυτια;
Ακουσαν καλα τα πεταχτα αυτια μου;
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 27 Ιούλ 2019, 14:37

Το θέμα προφανώς το έκρινε ο συντονιστής ότι ανήκει πράγματι στο κεφάλαιο "Πολιτική", γι'αυτό και δεν το μετακίνησε αλλού.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 27 Ιούλ 2019, 14:43

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 27 Ιούλ 2019, 16:03

Στην Αγγλια αρκετοι καθηγητες Πανεπιστημιου ηταν υπερ του Brexit οπως ο Βεργος.

Η σταση του στην Αγγλια κατα της ΕΕ ειναι μέινστρημ.

Σε αντιθεση με την Ελλαδα που η συντηρητικη πτερυγα ειναι ευρωλιγουρικη, οι Συντηρητικοι στην Αγγλια, οι Τορις και το Παλατι ειναι στα καγκελα υπερ του Brexit.

.
0 .

.

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 28 Ιούλ 2019, 06:37

NikosVy έγραψε:Εικόνα

Η ο μπερδεμένος διαβάζει Βέργο ή ο Βέργος διαβάζει μπερδεμένο ή είναι ένα πρόσωπο.
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”