οι συριζαιοι που λενε για τους αλλους οτι στηριζουν δεξια κι ετσ ψηφισαν τον ακροδεξιο Τασουλα για προεδρο....

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: οι συριζαιοι που λενε για τους αλλους οτι στηριζουν δεξια κι ετσ ψηφισαν τον ακροδεξιο Τασουλα για προεδρο....

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Ιούλ 2019, 11:13

L'ami du peuple έγραψε:Αυτόν τον άνθρωπο ψηφίσε ο Τσίπρας για πρόεδρο της Βουλής!
Αυτόν που στηρίζει ότι καλά κάνανε και σκοτώσανε τον Νίκο Μπελογιάννη!
ΣΥΡΙΖΑ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ

Μεταξύ των αστικών κομμάτων είθισται κατά την εκλογή προέδρου της βουλής να τηρείται απαρέγκλιτα το σαβουάρ βιβρ. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: οι συριζαιοι που λενε για τους αλλους οτι στηριζουν δεξια κι ετσ ψηφισαν τον ακροδεξιο Τασουλα για προεδρο....

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 19 Ιούλ 2019, 16:32

BaKXOS_Lysios έγραψε:
L'ami du peuple έγραψε:Αυτόν που στηρίζει ότι καλά κάνανε και σκοτώσανε τον Νίκο Μπελογιάννη!
ΣΥΡΙΖΑ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ

Στο συγκεκριμένο βίντεο από πάνω δεν υποστηρίζει κάτι τέτοιο. (Yes I do speak greek). Δεν αμφισβητώ ότι μπορεί να έχει πει κι αυτό που λες - διότι δεν τον γνώριζα καθόλου και ούτε γνωρίζω το ποιόν και την ιστορία του. Αλλά στο συγκεκριμένο βίντεο δεν λέει αυτό που λες. (Διαφωνώ βέβαια και με αυτό που λέει εκεί αυτός).

Βάκχος_Λύσιος έγραψε αλλά απάντηση καμία δεν έλαβε. Μόνο κάτι ψελλισματα για κλακαδορους, αγράμματους, πόκους, κλπ ακούστηκαν αλλά απάντηση καμία.
Οίθος λαιμαι! :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 19 Ιούλ 2019, 19:36

H απολογία του Νίκου Μπελογιάννη,για να θυμούνται οι παλιοί και μαθαίνουν οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ.

0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Ιούλ 2019, 20:27

την ειδα την ταινια καπου στα δεκα εφτα μου και συγκινήθηκα ταμαλα
επρεπε να την ξαναδω μεγαλος για να καταλαβω οτι το 95% ηταν ωραιοποιημενο ψεμα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 19 Ιούλ 2019, 20:36

nemo έγραψε: συγκινήθηκα ταμαλα

"Με συγκίνησες ταμαλα μα μετά έγινα δαμάλα".... :band: :chitarra: :violi: :neonaziaris:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Ιούλ 2019, 20:49

BaKXOS_Lysios έγραψε:

"Με συγκίνησες ταμαλα μα μετά έγινα δαμάλα".... :band: :chitarra: :violi: :neonaziaris:

δεν πιανω κουβεντα με ακροαριστερους μπαχαλακηδες :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 20 Ιούλ 2019, 14:20

nemo έγραψε:την ειδα την ταινια καπου στα δεκα εφτα μου και συγκινήθηκα ταμαλα
επρεπε να την ξαναδω μεγαλος για να καταλαβω οτι το 95% ηταν ωραιοποιημενο ψεμα

Ρε παπάρα μην προσβάλλεις το πολιτικό ίνδαλμα του συριζα.
Το ΕΑΜ ο Μπελογιάννης και ο Βελουχιώτης είναι ο σπόρος από τον οποίο φύτρωσαν οι Τσίπρας, Κατρούγκαλος, Κουίκ, Αυλωνίτου και λοιποί αντισυστημικοί νεοπασόκοι αγωνιστές. :fico:
Μην πιστεύεις τις φήμες ότι ήταν κομμουνιστές. Δλδ κομμουνιστές ήταν αλλά αν ζούσαν σήμερα θα ήταν από τους πρωτεργάτες για τη δημιουργία του νέου μαζικού προοδευτικού μετώπου, αποκλείοντας μόνο τη Φώφη γιατί είναι αλλοτριωμένη μικροαστή που αλληθωρίζει προς τα δεξιά. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 21 Ιούλ 2019, 09:48

Το 283 στον Τασουλα κι ενω υπηρχε ηδη το 158 κατι πολιτικο δειχνει κατι μεγαλο και ακρως συμβολικο
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 21 Ιούλ 2019, 12:39

BaKXOS_Lysios έγραψε:

nemo έγραψε:εγω εχω πολλα βιβλια τοσα που γεμιζουν ενα σπιτι- βιβλιοπωλειο

:giggle02:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 21 Ιούλ 2019, 13:00

Αυτή η Ταμάλα ποια είναι ρε σεις;
Είναι κάνα καλό γκομενάκι;
Νεμο μολογα!
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”