Προυσχή

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Προυσχή

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Ιούλ 2019, 07:46

Προέλλην έγραψε:"We cannot be particularly happy that Mr Voridis was given a cabinet post as until today, he has never publicly renounced the Nazi ideas he represented, and the political alliances he kept," Eliezer told 24/7 radio.

[...]

Another former LAOS lawmaker, 46-year-old Adonis Georgiadis, is the new minister in charge of development and investment.

A firebrand TV book salesman, Georgiadis had to apologize publicly in 2017 for energetically promoting an anti-Semitic tome on his shows.

The tome was penned by controversial lawyer Costas Plevris, a Greek far-right icon whose son Thanos was also elected to parliament with New Democracy last week.

Εικόνα

Εικόνα

Προέλλην έγραψε:OK, οι Εβραίοι είναι μεγαλόψυχοι, αφού πρώτα σταθείς προυσχή και αρχίσεις τα συγγνώμη, συγχωρούν.

Φλωρεψαν και αυτοι... :s_no
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 15 Ιούλ 2019, 21:31

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Οι καταπέλτες της σοβαρής δεξιάς
.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 16 Ιούλ 2019, 15:50

Προέλλην έγραψε:
«Ουδέποτε έχω υπάρξει αντισημίτης» δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, προσθέτοντας: «έχω όμως πολυετή πολιτική θητεία σε πολιτικά κόμματα και οργανώσεις του εθνικιστικού χώρου και έχω συνυπάρξει πολιτικά με ανθρώπους που είχαν τέτοιες απαράδεκτες ιδέες. Προς άρση λοιπόν οποιασδήποτε αμφιβολίας, αποκηρύσσω κάθε πράξη, παράλειψη ή ανοχή μου σε πράξη τρίτου που θα μπορούσε να εκληφθεί ως αντισημιτική ή νεοναζιστική».

Είχαν προηγηθεί δηλώσεις του γενικού γραμματέα του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου Βίκτωρ Ελιέζερ ο οποίος καλούσε τον κ. Βορίδη να «αποκηρύξει δημόσια το αντισημιτικό παρελθόν του», ενώ συμπλήρωνε ότι το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενο με τη συγκεκριμένη τοποθέτηση σε υπουργική θέση.

Απαντώντας σε αυτό, ο κ. Βορίδης τόνισε, μεταξύ άλλων: «Ως μέλος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του ΟΑΣΕ, σε συνεννόηση με τους συναδέλφους μου της Knesset, του Ισραηλινού Κοινοβουλίου, έχω τρεις διαδοχικές χρονιές εισηγηθεί την απόρριψη του αιτήματος της Παλαιστινιακής Αρχής να καταστεί μέλος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης και αδιάστικτα και συστηματικά υποστηρίξει την καταδίκη του αντισημιτισμού. Οι Ισραηλινοί συνάδελφοί μου γνωρίζουν»

Αναλυτικά η δήλωση του Μάκη Βορίδη «Ο Γενικός Γραμματέας του Κεντρικού Ισραηλιτικού Συμβουλίου κ. Βίκτωρ Ελιέζερ, σε συνέντευξη του σε ραδιοφωνικό σταθμό, με κάλεσε δημόσια να αποκηρύξω το αντισημιτικό παρελθόν μου. Ουδέποτε έχω υπάρξει αντισημίτης. Έχω όμως πολυετή πολιτική θητεία σε πολιτικά κόμματα και οργανώσεις του εθνικιστικού χώρου και έχω συνυπάρξει πολιτικά με ανθρώπους που είχαν τέτοιες απαράδεκτες ιδέες. Προς άρση λοιπόν οποιασδήποτε αμφιβολίας, αποκηρύσσω κάθε πράξη, παράλειψη ή ανοχή μου σε πράξη τρίτου που θα μπορούσε να εκληφθεί ως αντισημιτική ή νεοναζιστική.

Επιπροσθέτως να γνωστοποιήσω στον κ. Ελιέζερ τα ακόλουθα, ελπίζοντας ότι θα κατευναστούν οι ανησυχίες που εξέφρασε: Ως μέλος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης του ΟΑΣΕ, σε συνεννόηση με τους συναδέλφους μου της Knesset, του Ισραηλινού Κοινοβουλίου, έχω τρεις διαδοχικές χρονιές εισηγηθεί την απόρριψη του αιτήματος της Παλαιστινιακής Αρχής να καταστεί μέλος της κοινοβουλευτικής συνέλευσης και αδιάστικτα και συστηματικά έχω υποστηρίξει την καταδίκη του αντισημιτισμού. Οι Ισραηλινοί συνάδελφοί μου γνωρίζουν. Έχω μιλήσει στο κοινοβούλιο εναντίον του λεγόμενου αντιρατσιστικού νόμου, αναγνωρίζοντας ως μόνο θετικό του σημείο την ποινικοποίηση της αρνήσεως του Ολοκαυτώματος.

Είμαι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που έχει αρθρογραφήσει υπέρ της μεταφοράς της Ελληνικής Πρεσβείας από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ. Είμαι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που υποστηρίζει τη σύναψη αμυντικής και όχι μόνο στρατηγικής συμμαχίας με το Ισραήλ. Είμαι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που έχει τοποθετηθεί εναντίον της καταδίκης του Ισραήλ για τα περιστατικά στη Γάζα. Μετά ταύτα, ελπίζω οι όποιες ανησυχίες να έχουν διασκεδαστεί.»

Πηγή: Protagon.gr

Θα σέβεστε :yesyes:

Ετσι μπραβο γιδοβοσκε.
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”