Εμεις δεν είπαμε ποτέ ότι θα καταργήσουμε την συμφωνία των Πρεσπών
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Re: Εμεις δεν είπαμε ποτέ ότι θα καταργήσουμε την συμφωνία των Πρεσπών
Θα πρέπει κάποια στιγμή βρε μοβ μποτάκια να ενηλικιωθείτε και να σταματήσετε σαν παιδοβουβαλα να κλαίγεστε στη μαμά όταν κάποιος σας πληρώνει με το ίδιο νόμισμα που πρώτοι εσείς του δώσατε!.... 

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

NikosVy έγραψε:Αποφεύγω εδώ και μέρες και θα συνεχίσω να αποφεύγω να γράφω, επειδή ένιωσα αηδία όταν είδα προχθές το φαινόμενο να φτάνουν να γράφουν για "ψωλές" ως αντίδραση κατά ποστς του Λαχουρένιου και ο ένας να παρακινεί τον άλλο να γράφει και εκείνος για "ψωλές" ενώ τρίτος ΣΥΡΙΖΑίος (και οι τρεις δεν κρύβουν το θυμό τους που έχασε την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ) χρησιμοποιεί τις ψυχιατρικές διαγνώσεις ως επιχείρημα.
Το θεμα δεν ειναι τοσο οι βρισιες, οσο οτι αυτοι οι χρηστες κανουν τετοιο σαματα στα νηματα γιατι ειναι επιφορτισμενοι απο την Κουμουνδουρου, με το αζημιωτο ή οχι, να κανουν προσωπικες επιθεσεις σε οσους κατακρινουν το ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ειναι δηλαδη οτι εχουν κατι προσωπικο με μας.
Το χειροτερο με αυτα τα ατομα δεν ειναι οτι βριζουν, αλλα οτι ειναι τοσο γλειφτες που φτανουν στα κατωτατα επιπεδα που μπορει να φτασει ενας ανθρωπος μπας και τσιμπησουν κανενα διορισμο, κανενα επιδοματακι ή ρουσφετι. Δεν ειναι σαπιενς οπως εμεις και αλλοι εδω που συζητουν ελευθερα, ειναι αυτοφορακηδες του Τσιπρα, τσακωνονται εκ μερους του.
0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:NikosVy έγραψε:Αποφεύγω εδώ και μέρες και θα συνεχίσω να αποφεύγω να γράφω, επειδή ένιωσα αηδία όταν είδα προχθές το φαινόμενο να φτάνουν να γράφουν για "ψωλές" ως αντίδραση κατά ποστς του Λαχουρένιου και ο ένας να παρακινεί τον άλλο να γράφει και εκείνος για "ψωλές" ενώ τρίτος ΣΥΡΙΖΑίος (και οι τρεις δεν κρύβουν το θυμό τους που έχασε την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ) χρησιμοποιεί τις ψυχιατρικές διαγνώσεις ως επιχείρημα.
Το θεμα δεν ειναι τοσο οι βρισιες, οσο οτι αυτοι οι χρηστες κανουν τετοιο σαματα στα νηματα γιατι ειναι επιφορτισμενοι απο την Κουμουνδουρου, με το αζημιωτο ή οχι, να κανουν προσωπικες επιθεσεις σε οσους κατακρινουν το ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ειναι δηλαδη οτι εχουν κατι προσωπικο με μας.
Το χειροτερο με αυτα τα ατομα δεν ειναι οτι βριζουν, αλλα οτι ειναι τοσο γλειφτες που φτανουν στα κατωτατα επιπεδα που μπορει να φτασει ενας ανθρωπος μπας και τσιμπησουν κανενα διορισμο, κανενα επιδοματακι ή ρουσφετι. Δεν ειναι σαπιενς οπως εμεις και αλλοι εδω που συζητουν ελευθερα, ειναι αυτοφορακηδες του Τσιπρα, τσακωνονται εκ μερους του.
Το έχω ξαναπεί και είναι γεγονός που ο καθένας μπορεί να τσεκαρει άμεσα μόνος του: Δεν έχω ανοίξει ούτε μισό νήμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχω ανοίξει ούτε δείγμα νήματος κατά της ΝΔ ή οποιουδήποτε άλλου κόμματος, δεν έχω ανοίξει ουτε υποψία πολιτικού νήματος γενικά. Άλλος ξημεροβραδιαζεται να ανοίγει νήματα λιβελους κατά του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως, και αυτός είσαι εσύ. Το αν απαντάω κάποιες φορές σε αυτά τα νήματα και αν υπερασπίζομαι το κόμμα που ψήφισα δεν με κάνει ούτε έμμισθο ούτε γλειφτη, ούτε "αυτοφορακια"κανενός. Κάνει μπαμ ποιος είναι ο έμμισθος βαλτός για να δημιουργεί αρνητικες εντυπώσεις εδώ μέσα με την πληθώρα λασπολογικων νημάτων και φυσικά αυτός είσαι εσύ!
Το ενδεχόμενο να σχολιάζω σε νήματα ενός φόρουμ το οποίο παρακολουθουν τρεις κι ο κούκος για να τσιμπήσω διορισμό, ρουσφέτι ή επιδοματακι όπως λες είναι αστείο και καταρρίπτεται από μόνο του λαμβάνοντας υπόψιν που (στο elefthero
)και πως (απαντώντας που και που στις κοτσανες σου) συμμετέχω διαδικτυακά στον αγώνα για το ρουσφέτι......
Bottom line: είσαι ένας κοινός και αδίστακτος λασπολογος που δεν διστάζει να καθυβριζει και να ψευδολογει εναντίον μελών που δεν συμπαθεί όσο κι αν οι κατηγορίες και οι ύβρεις του δεν βασίζονται σε κανένα δεδομένο.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

BaKXOS_Lysios έγραψε:Το έχω ξαναπεί και είναι γεγονός που ο καθένας μπορεί να τσεκαρει άμεσα μόνος του: Δεν έχω ανοίξει ούτε μισό νήμα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχω ανοίξει ούτε δείγμα νήματος κατά της ΝΔ ή οποιουδήποτε άλλου κόμματος, δεν έχω ανοίξει ουτε υποψία πολιτικού νήματος γενικά. Άλλος ξημεροβραδιαζεται να ανοίγει νήματα λιβελους κατά του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως, και αυτός είσαι εσύ. Το αν απαντάω κάποιες φορές σε αυτά τα νήματα και αν υπερασπίζομαι το κόμμα που ψήφισα δεν με κάνει ούτε έμμισθο ούτε γλειφτη, ούτε "αυτοφορακια"κανενός. Κάνει μπαμ ποιος είναι ο έμμισθος βαλτός για να δημιουργεί αρνητικες εντυπώσεις εδώ μέσα με την πληθώρα λασπολογικων νημάτων και φυσικά αυτός είσαι εσύ!
Τιγρακο, ο λογος που δεν ανοιγεις νηματα υπερ του ΣΥΡΙΖΑ ειναι επειδη ουτε κατι θετικο εχεις να πεις ουτε εχεις το μυαλο να υποστηριξεις μια δικη σου θεση. Για να βαρας παλαμακια υπερ του Τσιπρα ή του Αριστου ή να βριζεις αλλους χρηστες καλος εισαι, μεχρι εκει φτανεις, παραπανω δεν. Αλλωστε αν ειχες μυαλο δε θα καταντουσες μποτ του ΣΥΡΙΖΑ.
Bottom line: είσαι ένας κοινός και αδίστακτος λασπολογος που δεν διστάζει να καθυβριζει και να ψευδολογει εναντίον μελών που δεν συμπαθεί όσο κι αν οι κατηγορίες και οι ύβρεις του δεν βασίζονται σε κανένα δεδομένο.
Απο την στιγμη που εσυ και κατι αλλοι εμμισθοι αληταραδες με συκοφαντειτε ως μποτ της ΝΔ, θα σας πληρωνω με το ιδιο νομισμα και θα απαντω οπως αρμοζει σε σκουπιδια του επιπεδου σας
Mε εχετε βαλει στο ματι επειδη κραζω τον εργοδοτη σας, αλλα δε θα σας περασει eπαλληλακια.Τα δεδομενα υπαρχουν διασπαρτα στο φορουμ, το τι υποστηριζατε παλια, το τι τωρα, και πως παπαγαλιζετε ολοι την ιδια γραμμη εναντια σε καθε λογικη. Νορμαλ ανθρωπος που να γραφει διθυραμβους για τον Τσιπρα και να παιρνει προσωπικα τις βρισιες εναντιον του δεν υπαρχει.
Ζητιανοι του 60λεπτου.
0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:
Τιγρακο, ο λογος που δεν ανοιγεις νηματα υπερ του ΣΥΡΙΖΑ ειναι επειδη ουτε κατι θετικο εχεις να πεις ουτε εχεις το μυαλο να υποστηριξεις μια δικη σου θεση
Εντάξει νομίζω ότι άνθρωπος που γράφει αυτό δεν έχει καμία επαφή με την λογική και συνεπώς δεν θα μπω σε συζήτηση μαζί του γιατί δεν αξίζει. Για τις υπόλοιπες ύβρεις και ψέματα έχω ήδη απαντήσει στο παραπάνω ποστ (όχι για σενα διότι δεν ασχολούμαι σοβαρά μαζί σου) αλλά για όποιο νοήμων ον θέλει και μπορεί να καταλάβει κάτι για μένα και για εσένα....

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

BaKXOS_Lysios έγραψε:Εντάξει νομίζω ότι άνθρωπος που γράφει αυτό δεν έχει καμία επαφή με την λογική και συνεπώς δεν θα μπω σε συζήτηση μαζί του γιατί δεν αξίζει. Για τις υπόλοιπες ύβρεις και ψέματα έχω ήδη απαντήσει στο παραπάνω ποστ (όχι για σενα διότι δεν ασχολούμαι σοβαρά μαζί σου) αλλά για όποιο νοήμων ον θέλει και μπορεί να καταλάβει κάτι για μένα και για εσένα....
Δεν εισαι νοημον ον, ενας αεργος που επιβιωνει γλειφοντας τον Τσιπρα εισαι και εξ ορισμου δεν μπορεις να συνεννοηθεις και να συνυπαρξεις με σαπιενς.
Μεινε στα μουγκανισματα υπερ του Πολακη και στο κλακα-κλακα υπερ του κραχτη, μεχρι εκει μπορεις καημενε μου.
0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:BaKXOS_Lysios έγραψε:Εντάξει νομίζω ότι άνθρωπος που γράφει αυτό δεν έχει καμία επαφή με την λογική και συνεπώς δεν θα μπω σε συζήτηση μαζί του γιατί δεν αξίζει. Για τις υπόλοιπες ύβρεις και ψέματα έχω ήδη απαντήσει στο παραπάνω ποστ (όχι για σενα διότι δεν ασχολούμαι σοβαρά μαζί σου) αλλά για όποιο νοήμων ον θέλει και μπορεί να καταλάβει κάτι για μένα και για εσένα....
Δεν εισαι νοημον ον, ενας αεργος που επιβιωνει γλειφοντας τον Τσιπρα εισαι και εξ ορισμου δεν μπορεις να συνεννοηθεις και να συνυπαρξεις με σαπιενς.
Μεινε στα μουγκανισματα υπερ του Πολακη και στο κλακα-κλακα υπερ του κραχτη, μεχρι εκει μπορεις καημενε μου.
Δεν είμαι εγώ αυτός που ξημεροβραδιαζεται να ανοίγει λασπολογικα νήματα, είσαι εσυ, άρα εσύ είσαι ο αεργος που διαθέτει τον χρόνο του στο elefthero για πολιτικούς λόγους και αυτό από μόνο του λέει για το ποιος είναι ο γλειφτης και το κομματοσκυλο....
Αλλά εντάξει το να έχεις ρουφιξει το 31,5 σημαίνει ότι δεν έχεις κάνει καλά την δουλειά σου και στα χώνει το αφεντικό οπότε δικαιολογεισαι να αμολας οποιαδήποτε παπαριά εναντίον των άλλων για να "επανορθώσεις" άμοιρο και αξιοθρήνητο μοβ μποτάκι.
Φρόντισε τουλάχιστον αυτά που λες να βασίζονται σε πιο αληθοφανείς μπαρουφες για να γίνεσαι λίγο πιο πιστευτός μήπως καταφέρεις την επόμενη φορά κάτι παραπάνω πριν σε απολύσουν από το κόμμα....

0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

BaKXOS_Lysios έγραψε:Φρόντισε τουλάχιστον αυτά που λες να βασίζονται σε πιο αληθοφανείς μπαρουφες για να γίνεσαι λίγο πιο πιστευτός μήπως καταφέρεις την επόμενη φορά κάτι παραπάνω πριν σε απολύσουν από το κόμμα....
Γεια σου ρε Τιγρη με τις τεκμηριωσεις σου που ξερεις ποιος ειναι ψυχοπαθης και ποιος ειναι μποτ
BaKXOS_Lysios έγραψε:Φίλε έχεις σοβαρό πρόβλημα ψυχικής διαταραχής, ή είσαι κολλημένος, ή τα παίρνεις χοντρά από το κόμμα (το όποιο..). Δεν εξηγείται αλλιώς. Να το κοιτάξεις.
viewtopic.php?f=5&t=10881#p263776
Βακχος, το ηθικο στοιχειο που δεν λασπολογει
.gif)
0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Βακχος, το ηθικο στοιχειο που δεν λασπολογει![]()
Όποιος με σωας τας φρένας σε παρακολούθησε σε εκείνο το νήμα να ξεθαβεις την κόντρα σου από τα άδυτα του φόρουμ με κάποιον ανενεργό πια χρήστη δεν θα διαφωνήσει και πολύ μαζί μου ότι έμοιαζες με τον Δον Κιχώτη και τους ανεμόμυλους.... (Τουλάχιστον ήταν μια πιθανή υπόθεση.. )
Anyway σε αφήνω στο self-damage σου το οποίο για να λέμε την αλήθεια το πας άψογα μέχρι στιγμής. Και εις ανώτερα!

0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

NikosVy έγραψε:
Νιώθω πως μπαίνω και εγώ μέσα στο βούρκο μιας τέτοιας χυδαίας αντιπαράθεσης και αναρωτιέμαι "τι δουλειά έχω εγώ εδώ μέσα;" "αν αυτά που έγραψα τα διάβασε κανείς;" "τι θα έλεγε κανένας από τους συμπαίκτες μου στο μπριτζ αν τύχαινε να διαβάζει για ένα νήμα πολιτικού περιεχομένου με πολλές ψωλές και ψυχιατρικές διαγνώσεις που κάνουν χρήστες που δεν έχουν ποτέ συντάξει ένα κείμενο με παραπάνω από 5 λέξεις, στο οποίο μετέχω και εγώ και δεν διαβάζω πάντα για τις ψωλές επειδή τους έχω σε παράβλεψη και μόνο κατά τύχη τους παίρνω χαμπάρι". (Η άποψη της διαχείρισης και του συντονιστή είναι ότι παράβλεψη ξεπαράβλεψη πρέπει να είμαι on the alert να χτυπάω καμπανάκι).
Δείξε λίγη ανοχή μια και βρισκόμαστε σε περίοδο έξαψης των πολιτικών παθών.
Μετά μια σχετικά μικρή περίοδο εκτόνωσης θα επανέλθουμε στο πρότερο καθεστώς μηδενικής ανοχής σε κάθε μορφής παρεκτροπές.
Το ελεύθερο λειτουργεί με βάση τις υπέρτατες δημοκρατικές αρχές ελευθερίας του λόγου και της έκφρασης που καθιερώθηκαν την περίοδο 1922-1953 στην ΕΣΣΔ.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.