Συριζειικη Αλγεβρα

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: Συριζειικη Αλγεβρα

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 08 Ιούλ 2019, 14:36

Λαχουρένιος έγραψε:
Εξηγησε μου τωρα, πως γινεται η νικη του '15 που ηταν 7,5-8 μοναδες υπερ του ΣΥΡΙΖΑ να ειναι μεγαλη νικη, ενω η νικη της ΝΔ με ακριβως την ιδια διαφορα, και μαλιστα με μεγαλυτερο ποσοστο και αυτοδυναμια να μην ειναι νικη της ΝΔ αλλα...του Τσιπρα :laugh1: :laugh1:

Για τους λόγους που έκανες από πάνω ότι δεν είδες αλλά διέγραψες με μια μονοκονδυλια.... ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιούλ 2019, 14:37

Πορδες ηταν αυτα, οχι λογοι. Εδω μιλανε τα μαθηματικα.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

..........

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 08 Ιούλ 2019, 14:42

............
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 09 Ιούλ 2019, 08:10

Δεν θα μπορεί να αλλάξει ο Αλέξης και το αποτέλεσμα των εκλογών όπως το δημοψήφισμα.
Πολύ κρίμα !
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 09 Ιούλ 2019, 08:14

Αρίστος έγραψε:ΕΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ψηφοφορρους ψηφισε ΣΥΡΙΖΑ.

.

FIXED

1 στους 5.6 Ελληνες ψηφισε ΣΥΡΙΖΑ

Επικράτεια

Εγγεγραμμένοι
9.961.718

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ 1.781.174

9.961.718 / 1.781.174 =5,59

Κατσε στον αξονα τωρα 0,60
1 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 09 Ιούλ 2019, 21:37

Μια εκλογική ήττα, λίγο ξεβόλεμα κι ο Συριζαίος, γίνεται Τζήμερος στο πι και φι.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”