ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Ποιά καψίμια ψήφισαν 4+;
Καποιοι - ονοματα δεν λεμε, υποληψεις δε θιγουμε
- ψηφιζουν σε τετοια πολ φιλοσυριζαιικα για την σπασουν στα ΝΔουλικα
- ψηφιζουν σε τετοια πολ φιλοσυριζαιικα για την σπασουν στα ΝΔουλικαΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Oι φιλοι σου δεν σε πηραν με τα γιαουρτια που προδωσες την Δημοκρατικη Παραταξη ρε τρωκτικο?
Για ποιό λόγο; Είμαι συνεπής στις εκσυγχρονιστικές επιλογές μου.
.gif)

Στύγιος έγραψε:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Για ποιό λόγο; Είμαι συνεπής στις εκσυγχρονιστικές επιλογές μου.
ΣΕ, τι έχεις να πεις για το μεγαλοπρεπές κλάσιμο της Φώφης στη μάπα του Μπένυ;
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Στύγιος έγραψε:
ΣΕ, τι έχεις να πεις για το μεγαλοπρεπές κλάσιμο της Φώφης στη μάπα του Μπένυ;
Τα αναλύω στο μογγολάδικο. Κίνηση υψηλού ρίσκου αλλά κατανοητή καθώς στην κεντροαριστερά λαμβάνουν θέσεις για την μετα-σρζ εποχή

Στύγιος έγραψε:Καλείται επίσης ο σύντροφος συντονιστής Ραν να εκφέρει γνώμη περί του συμπεριφορικού πασοκικού χοντροκωλισμού

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Μίλαγα σήμερα με φίλους πασόκους ψιλοαπολιτίκ οι οποίοι τραβιώνται κυριακάτικα να το ρίξουν πάτου ώστε να πάθει τη μεγαλύτερη δυνατή πανωλεθρία η μακελάρισσα. Μιλάμε τώρα για άτομα τα οποία δεν ασχολούνται ζεστά με πολιτική, αντιπαθούνε τον υποψήφιο της νδ και υπό ΚΣ δεν υπήρχε περίπτωση να τρέχουν σε επαναληπτικές εκλογές, ειδικά από τη στιγμή που το αποτέλεσμα είναι σίγουρο. Παρ' όλα αυτά τρέχουν
Υπό αυτό το πρίσμα, τι θεωρείτε ότι θα έχει μπροστά το ποσοστό του σρζ στις επόμενες βουλευτικές;

Λαχουρένιος έγραψε:Oι φιλοι σου δεν σε πηραν με τα γιαουρτια που προδωσες την Δημοκρατικη Παραταξη ρε τρωκτικο?