Ποσο εχασε ο ΣΥΡΙΖΑ απο το Μακεδονικο με αριθμους

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ποσο εχασε ο ΣΥΡΙΖΑ απο το Μακεδονικο με αριθμους

Δημοσίευσηαπό itteithe » 03 Ιουν 2019, 10:18

Λαχουρένιος έγραψε:Οι ελληνες της επαρχιας ειναι φουλ τοπικιστες. Εδω εχει κοντρα το ενα χωριο με το διπλανο. Γελιεστε αν νομιζετε οτι ο μεσος πελοποννησιος, στερεοελλαδιτης ή κρητικος καιγεται ιδιαιτερα για το μακεδονικο.

Οσο για την Αθηνα, η Αθηνα παραδοσιακα ειναι κεντρωα σε σχεση με την υπολοιπη ηπειρωτικη Ελλαδα οποτε δεν υπαρχουν πολλα σταγονιδια οπως σε κεντρικη Μακεδονια ή νοτια Πελοποννησο.

Επιβεβαιώνω τα παραπάνω. Ακόμη και για τους σκληροπυρηνικούς της Πελοποννήσου (τους Λάκωνες και ειδικά στους Μανιάτες) το μακεδονικό είναι δευτερεύον ζήτημα. Για την ακρίβεια μας απεχθάνονται εμάς τους βορειοελλαδίτες*, απλά προσπαθούν να αποκτήσουν έρεισμα.

* Αμοιβαία τα αισθήματα btw...
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 03 Ιουν 2019, 14:52

migisukhoi έγραψε:Δεν ξέρω αν το έχεις πάρει χαμπάρι, η Λάρισα δεν είναι φασίζουσα πόλη. Όλη την εβδομάδα από σήμερα θα κυκλοφορώ με φανέλα R.Baggio του 1994 και το Σάββατο θα δω τον αγώνα σε sports καφέ πάλι με εμφάνιση Squadra Azzurra.

Θα είδες ότι με τα ορφανά του Σαββίδη στο 1-1 όλοι φώναζαν την ιαχή Βούλγαροι...

κουφοντινακι deteced

Ταχιάος: Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική

ετσι ε?
Παρτα
Εικόνα
Σε νικησε, σε ξεσκισε το 18% ταχιαε :winneer: :vhp34: :Laie_28_z: :boxx: :georgiouspeaking:
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
migisukhoi
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό migisukhoi » 03 Ιουν 2019, 15:43

Η Μακεδονία ανήκει στον Ιμπεριαλισμό και στο Κεφάλαιο. Αυτά ορίζουν την τύχη της.

Και 'ναι για 'μένα εκτός από την παράπλευρη απώλεια του Αξαρλιάν, θεωρώ όσους έβγαλε από την μέση η 17Ν δεν ήσαν αθώοι.

Εγώ είμαι Λαρισαίος, Θεσσαλός, στα παπάρια μου για την Μακεδονία, από την οποία κατάγονται οι προγονοί μου, που εγκαταστάθηκαν στην πόλη της Λάρισας λίγο πριν την απελευθέρωση της Θεσσαλίας και ήταν και Έλληνες Μακεδόνες Σλαβόφωνοι. Για την γλώσσα την οποία μιλούσαν ευθύνεται η πολυεθνική χριστιανόπληκτη Ανατολική Ρωμαϊκή Επαρχία.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιουν 2019, 15:53

itteithe έγραψε:Επιβεβαιώνω τα παραπάνω. Ακόμη και για τους σκληροπυρηνικούς της Πελοποννήσου (τους Λάκωνες και ειδικά στους Μανιάτες) το μακεδονικό είναι δευτερεύον ζήτημα. Για την ακρίβεια μας απεχθάνονται εμάς τους βορειοελλαδίτες*, απλά προσπαθούν να αποκτήσουν έρεισμα.

* Αμοιβαία τα αισθήματα btw...

Αυτοι και αν το χουν χεσμενο.

Αυτοι ειναι εντελως ψωνια, κυριως οι αρκαδες και οι μανιατες. Θεωρουν οτι η επανασταση του '21 ηταν σχεδον αποκλειστικα δικη τους και ολοι οι αλλοι ειναι φλωροι.

Θυμαμαι πολλους μεσηλικες απο αυτα τα μερη να κοροιδευουν οσους ειχαν φαει χημικα στις Πρεσπες και οτι οι βορειοελλαδιτες δεν μπορουν να καταφερουν τιποτα χωρις τους μωραιτες.

Ειδικα τους ποντιους δεν τους χωνευουν με τιποτα.
1 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 03 Ιουν 2019, 22:36

migisukhoi έγραψε:Η Μακεδονία ανήκει στον Ιμπεριαλισμό και στο Κεφάλαιο. Αυτά ορίζουν την τύχη της.

Και 'ναι για 'μένα εκτός από την παράπλευρη απώλεια του Αξαρλιάν, θεωρώ όσους έβγαλε από την μέση η 17Ν δεν ήσαν αθώοι.

Εγώ είμαι Λαρισαίος, Θεσσαλός, στα παπάρια μου για την Μακεδονία, από την οποία κατάγονται οι προγονοί μου, που εγκαταστάθηκαν στην πόλη της Λάρισας λίγο πριν την απελευθέρωση της Θεσσαλίας και ήταν και Έλληνες Μακεδόνες Σλαβόφωνοι. Για την γλώσσα την οποία μιλούσαν ευθύνεται η πολυεθνική χριστιανόπληκτη Ανατολική Ρωμαϊκή Επαρχία.

Σκατα στα μουτρα σου εισαι :D :D :D :D :D :D :D
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”