Αλέξης.....ή.....Χάος

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Αλέξης.....ή.....Χάος

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Μάιος 2019, 17:16

LavrentisBeria @LavrentisBeria4

Τον παραμυθιασε ο σ. @nikospappas16 οτι εχει «ρεύμα» έβγαλε και μια «δημοσκόπηση» ο σ.@KostasVaxevanis οτι «κλεινει η ψαλίδα» και πείστηκε το Χρυσάνθεμο της Ανατροπής να κανει συγκεντρωση στο Συνταγμα, με αποτελεσμα να μην πατησει ψυχη και να μιλαει μονος του με τους τσολιάδες.

Εικόνα

Δεξιά του ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά αν βγει 4ος είναι επιτυχία, αριστερά του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τίποτα δεν πάει δεύτερο γύρο.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 25 Μάιος 2019, 17:33

pluton έγραψε:Δεξιά του ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά αν βγει 4ος είναι επιτυχία, αριστερά του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τίποτα δεν πάει δεύτερο γύρο.

Με την τριπλέτα που θα βγει μάλλον στις μεγάλες πόλεις, εννοώ Μπακογιάννη-Ταχιάο-Μώραλη, πιστεύω θα μπούμε και σε μια νεότερη, πιο ηθική φάση αυτοδιοίκησης. Ήδη ο τρίτος έχει δείξει τον δρόμο.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Μάιος 2019, 17:55

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
pluton έγραψε:Δεξιά του ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά αν βγει 4ος είναι επιτυχία, αριστερά του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τίποτα δεν πάει δεύτερο γύρο.

Με την τριπλέτα που θα βγει μάλλον στις μεγάλες πόλεις, εννοώ Μπακογιάννη-Ταχιάο-Μώραλη, πιστεύω θα μπούμε και σε μια νεότερη, πιο ηθική φάση αυτοδιοίκησης. Ήδη ο τρίτος έχει δείξει τον δρόμο.

:laugh1: :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 25 Μάιος 2019, 17:57

Λαχουρένιος έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Με την τριπλέτα που θα βγει μάλλον στις μεγάλες πόλεις, εννοώ Μπακογιάννη-Ταχιάο-Μώραλη, πιστεύω θα μπούμε και σε μια νεότερη, πιο ηθική φάση αυτοδιοίκησης. Ήδη ο τρίτος έχει δείξει τον δρόμο.

:laugh1: :laugh1:

Έχει κάνει κάτι μεμπτό ο Μώραλης που μου διαφεύγει;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Μάιος 2019, 18:00

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Έχει κάνει κάτι μεμπτό ο Μώραλης που μου διαφεύγει;

Κατι συγκεκριμενο δεν γνωριζω ειτε για το προσωπο του ειτε ως δημαρχος.

Αλλα και μονο που ειναι μπροστινος του Μαρινακη δε θα τον ψηφιζα ακομα και αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε αυτον και τον διαβολο. Καλυτερα να μου κοβοταν το χερι.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 25 Μάιος 2019, 18:03

Λαχουρένιος έγραψε:
ΠΗΞΤΕ έγραψε:Έχει κάνει κάτι μεμπτό ο Μώραλης που μου διαφεύγει;

Κατι συγκεκριμενο δεν γνωριζω ειτε για το προσωπο του ειτε ως δημαρχος.

Αλλα και μονο που ειναι μπροστινος του Μαρινακη δε θα τον ψηφιζα ακομα και αν ειχα να διαλεξω αναμεσα σε αυτον και τον διαβολο. Καλυτερα να μου κοβοταν το χερι.

Έλα ρε Λαχουρένιε, μη μου αναμασάς κι εσύ την προπαγάνδα των ζαίων περί "πρεζέμπορα" και λοιπών :ohno343:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Μάιος 2019, 18:05

ΠΗΞΤΕ έγραψε:Έλα ρε Λαχουρένιε, μη μου αναμασάς κι εσύ την προπαγάνδα των ζαίων περί "πρεζέμπορα" και λοιπών :ohno343:

Δεν αναφερθηκα με τετοιους χαρακτηρισμους ουτε γενικοτερα στην γνωστη υποθεση.

Το ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι μια μποχα και δεν εχω σε καμια εκτιμηση τους προεδρους των ομαδων. Οχι μονο τον Μαρινακη, αλλα ουτε τον Κοκκαλη και τον Ιβαν.

Ειναι σημαδι εκφυλισμου της δημοκρατιας που τετοιοι ανθρωποι επηρεαζουν αμεσα την πολιτικη της χωρας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Μάιος 2019, 18:54

pluton έγραψε:LavrentisBeria @LavrentisBeria4

Τον παραμυθιασε ο σ. @nikospappas16 οτι εχει «ρεύμα» έβγαλε και μια «δημοσκόπηση» ο σ.@KostasVaxevanis οτι «κλεινει η ψαλίδα» και πείστηκε το Χρυσάνθεμο της Ανατροπής να κανει συγκεντρωση στο Συνταγμα, με αποτελεσμα να μην πατησει ψυχη και να μιλαει μονος του με τους τσολιάδες.

Κακίες.
Απλά οι γύφτοι είχαν κανονίσει την ίδια ώρα επιδρομές στους μετασχηματιστές της ΔΕΗ και τα καλώδια του προαστιακού. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 25 Μάιος 2019, 19:28

61401984_10213914526957201_169643133653483520_n.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 25 Μάιος 2019, 20:10

pluton έγραψε:LavrentisBeria @LavrentisBeria4

Εικόνα

Δεξιά του ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά αν βγει 4ος είναι επιτυχία, αριστερά του ο υποψήφιος δήμαρχος Αθήνας με τίποτα δεν πάει δεύτερο γύρο.

Ρε παιδια,επειδη δεν ακουσα τι ειπε χτες στο συνταγμα,μηπως ειπε αν παρουμε τπτ σημερα βραδυ ή εστω αυριο πρωι πριν ψηφισουμε?
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”